Марешки: Присъдата ми е заради Брюксел!

Целта била да се каже, че в България има осъден политик
108
Марешки: Присъдата ми е заради Брюксел!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на „Воля“ Веселин Марешки отсече, че е невинен по делото за рекет и изнудване, което се води срещу него.
На първа инстанция той беше оправдан, но вчера апелативният със във Варна му наложи наказание от 4 години затвор.

Още по темата

„Както първата присъда на първа инстанция, че съм невинен, както и тази, че съм виновен, са междинни звена. Важното е какво ще каже третата инстанция. За по-голямата част непредубедени зрители е ясно, че аз съм невинен”, коментира по този повод Марешки пред Нова тв.

„Моментът е подбран много добре, за да може след няколко дни в доклада пред Брюксел да се покаже, че в България има осъден политик, макар и не на първа инстанция и че съдебната система е независима”, обяви още политикът.

„Аз ще бъде единственият българин, ако Върховният съд потвърди присъдата, който ще бъде осъден за това, че иска наем за своя собственост. Ще поясня – на мястото има два имота, единият е част от заведението, което моя семейна фирма е продала на Красимира Колева, така че много добре знаем кое е мое и кое не. Наемателят на имота абсолютно беззаконно се е разширил в моя и трябва да стане ясно”, допълни лидерът на „Воля“.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Нали на улицата има едни протестъри, които твърдят че Съдът и прокуратурата са зависими от управляващите,"Хората искат оставката на Каскета, а не разпускане на съдебната система в България. Трябва да си бавноразвиващ за да не си го зацепил досега.
29
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Нали на улицата има едни протестъри, които твърдят че Съдът и прокуратурата са зависими от управляващите, защо тогава Марешки получава присъда при положение че е обвиняван в поддръжка на правителството и Борисов"Защото е патерица на Тулупа и вече не му е нужен, затова. Всеки, който му е бил патерица бива употребен и захвърлен в още преди да е приключил мандата.
28
3
 
15
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 3 години
СТРУВА МИ СЕ ЕДИН УВАЖАВАЩ СЕБЕ СИ ПОЛИТИК БИ СИ ПОДАЛ ОСТАВКАТА ,ДА СИ ИЗЧАКА ВСИЧКИТЕ "ИНСТАНЦИИ".....СЕГА ИЗЛИЗА ЧЕ ОСЪДЕН ЗАТВОРНИК Е ЗАМ. ПРЕЦЕДАТЕЛ НА ЦИРКА НАРЕЧЕН "ПАРЛАМЕНТ".....ОТНОВО СТАВАМЕ ЗА СМЯХ ПО СВЕТА....
27
1
 
6
 
! Отговори
преди 3 години
Ама чудесно, веднъж и от Брюксел да има полза, айде марш
26
1
 
7
 
! Отговори
ББ преди 3 години
то пък и ти си един политик
25
1
 
10
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
ЩО ИСКАШ НАЕМИ БЕ МАГАРЕШКИ?? НАЛИ РАЗДАВАШ ВСЕ "БЕЗПЛАТНО' ВСЕ МИСЛИШ ЗА БЪЛГАРИТЕ -ЗА БЕДНИТЕ))))
24
12
 
7
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Нали на улицата има едни протестъри, които твърдят че Съдът и прокуратурата са зависими от управляващите, защо тогава Марешки получава присъда при положение че е обвиняван в поддръжка на правителството и Борисов ... Да не забравяме че Прокуратурата се превърна в "Мафия", когато повдигна обвинение на Черепа и започна разследване на съветниците на фигуранта му, на тези които държат секретни държавни документи в касите си, имат връзки със съмнителни бизнесмени и дори организират саботажи в Метрото
23
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Аз пък не разбирам поведението на българите! Два дена го плюете, обаче купувате от обектите му."Аз го плюя от години и досега не съм стъпвал в негов обект. Това разбираш ли го в поведението ми?
22
2
 
8
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
ЧАКА ГО ДЪЛГО 'ТЪРКАНЕ" НА ТАЛОНЧЕТА В ДУБАЙ!!!!!
21
16
 
0
 
! Отговори
У преди 3 години
Аз пък не разбирам поведението на българите! Два дена го плюете, обаче купувате от обектите му. Аз нито съм имал вземане даване нито нищо. Затова купувам, ако съм на близо. Обаче вчера реших да заредя за 20на лв, ОПАШКИ, пререждат, за малко да се откажа. Добре че действаха бързо. Къде другаде има постоянна опашка?
20
1
 
7
 
! Отговори
d преди 3 години
Сега ще подписва и Конституция и всичко което Бате му даде, и няма да има хънкане, мънкане и плажове. Бойко си увеличи хората в парламента с тази присъда.
19
3
 
1
 
! Отговори
Става завързано преди 3 години
Целта е ДПС да го натисне за да покажат на ГЕРБ ,че няма да съберат подписи за конституця без тях.Знаем ,че ДПС държи съда и прокуратурата. (А и Вазелин Магарешки си е виновен/)Става завързано
18
1
 
11
 
! Отговори
Петко преди 3 години
Този ще влезе в затвора, колкото аз ще отива на Марс !
17
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Магарето га плюска бан'ца не рува, са що риве?
16
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще го държат на къс повод, а после като нищо ще му сложат прангите, но за съжаление у нас е малко вероятно последното да се случи.
15
1
 
15
 
! Отговори
Баи преди 3 години
Сега е момента да вземе - един затвор на концесия по примера наПабло ескобар
14
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глупасти. Присъдата е заради извънземните дето ги е укривал.
13
2
 
10
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 3 години
заради Брюксел! ТИКВАТА И ГЕШЕВ В ЗАТВОР
12
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все си мисля,че след като им се подписа за конституцията ВАС ще го оправдае...и тази присъда е само прах в очите...пък и подписите му може пак да потрябват за нещо на герберастите...
11
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Осъден престъпник му е коалиционен партньор, а Тиквата се чуди защо наричали управлението му "мафия".