Доживотен затвор без замяна за атентаторите от Сарафово, тях ги няма

Мохамед Хасан и Мелиад Фарах все още се издирват от Интерпол
Обновена: 21 сеп 2020 12:13 | 21 сеп 2020 11:28, Камелия Цветанова
28

 Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Специализираният наказателен съд осъди на доживотен затвор без право на замяна двамата подсъдими за атентата в Сарафово Мохамед Хасан и Мелиад Фарах.

Още по темата


Те са обвинени задочно в тероризъм и се издирват от Интерпол и затова присъдите са задочни.

В атентата на летището в бургаския квартал, при който на 18 юли 2012 година атентатор - камикадзе взриви автобус с израелски туристи, загинаха българският шофьор Мустафа Кьосев, петима израелци и самият извършител. Ранени бяха близо 40 души,
 
Прокуратурата поиска доживотен затвор без право на замяна за подсъдимите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предлагам да платят по 700 000 евро на всеки Българин за претърпените психически травми, да купят велосипед на всяко дете под 16 години, и да лежат по 2500 години всеки.
21
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
1000 милярда да ги бяха осъдили да плащат...се тая като ги няма. И тая глупост я влачиха 10г и заплати са зимали. Най тъпата съдебна система на света
20
0
 
6
 
! Отговори
334 преди 3 години
На умряло куче нож вадят.
19
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
е как да ги има като това нещо е от .. 2008г? само 11г по късно и ние се правим на велики но не знам какво им отнема цели 11г да го нагодят. Това драги зрители ви показва колко е зле съдебната система,
18
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ще им хванат опинците на тия...кой знае къде се млатят с джихадистите из Сирия или Либия
17
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А атентата със взривенят склад за обезвреждане на амуницци пак до Своге присъди ще има ли?Или те са наши хора и се води нещастен случай, въпреки че може да се стартира обвинение за убийство по непредпазливост.
16
9
 
10
 
! Отговори
BRAWO преди 3 години
Тази Присъда е Голям Успех за БГ Прокуратурата - да поздравим Цацаров и Гешев за добре свършената работа . Такива Главни Прокурори са необходими на България в борбата срещу Престъпленията и Корупцията в Политиката .
15
1
 
15
 
! Отговори
Сафари преди 3 години
А за "атентата" с обърнатия автобус в Своге? Там повече пострадали имаше.
14
0
 
26
 
! Отговори
зяпач преди 3 години
Думата"пародия" е слаба.
13
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега се очаква пристигането на подсъдимите. Те ще дойдат да се предадат доброволно, защото са осъзнали престъплението си, и са съгласни с присъдите си.Поне това очаквам според думите и методите на работа на главния прокурор Гешев.Той се занимава само с битовата престъпност. И с далаверите на властта, тоест, подпомага далаверите. Срещу тероризма е безсилен.
12
10
 
14
 
! Отговори
бандата герб преди 3 години
тука са си, единия атентатор и бандит е борисов, другия гешев. арест и смъртни присъди!
11
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е измама Атентаторите са били израелци от спец. служби , внедрени в Хизбула Има доста информация в нета Прочетете Много е лесно да осъдим двама измислени дето ги няма
10
4
 
11
 
! Отговори
Хизбула преди 3 години
А защо не обявихме досега Хизбула за терористична организация. Дори и СЪРБИЯ ОБЯВИ ХИЗБУЛА ЗА ТЕРОРИСТИ, НО НИЕ ДЕТО НИ ПРАВЯТ АТЕНТАТ-НЕ. ЗАЩО ЛИ?ЗА ПАРИ , ЗАЩОТО СНАБДЯВАМЕ С ОРЪЖИЯ ТЕРОРИСТИ----
9
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
финансовият и икономически терорист - заврения зет, кога ще бъде изправен пред съда
8
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дреме им на израелците за присъдата в България. То първо ги няма тея двамата, второ и да са тук след 5-6 години ще ги пуснат за добро поведение и създаване на затворнически синдикат, а БХК ще ги направи Човек на годината. Ще станат пример, както убиеца Полфрийман. Та не е важно нашата присъда, важното е каква е присъдата на агентите на Мосад и кога ще бъде изпълнена. Ако вече не е!
7
7
 
7
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
Защо са ги осъдили? Краен Ненависти от "Колбас" обяви още тогава, че извършителите са Бенямин Нетаняху и Св. Бойко Магистралостроец. Смеем ли да не вярваме на другаря Ненависти.
6
2
 
16
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Специализираният наказателен съд -явно се е превърнал в Куклено Шоу с участието на жабока Кермит и постановката "Лов на Вещици"- Може и на разстрел да ГИ ОСЪДИТЕ? Но това са виртуални убийци- с други имена -най вероятно мъртви! Целта бе да се набеди ИРАН и съседните държави на Израел и Хизбула.Преди години "благодарение" на България която беше ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ООН- С НЕЙНА "ПОМОЩ" ОБЯВИХА ВОЙНА НА ИРАК -ИМАХМЕ 2 МИЛИАРДА ДОЛАРА ДА ВЗИМАМЕ ДЪЛГ ОТ ИРАК -НАКРАЯ НДСВ ГИ "ОПРОСТИХА" КАТО ГИ ОТКРАДНАХА
5
0
 
27
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
пропуснали са да осъдят и камикадзето на "доживотен затвор"..
4
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно ми е как нашата прокуратура разследва тия ливанци и установи, че те са участвали.Какви доказателства имат, къде ги събраха, ходиха ли да Ливан или друга държава ...Или защото САЩ казаха, че трябва да се обвини Хузбула като терористична организация и ние естествено -Йес, сър!
3
1
 
18
 
! Отговори
Joko преди 3 години
Ако Израелските граждани вярваха в БГ законодателството и СЪДЕБНАТА система , то след 8 години им остана да вярват само в МОСАД !