За хвърлено яйце по министър 500 лева глоба!

За обвинения Даниел Михайлов решението на съда е позорно
96
За хвърлено яйце по министър 500 лева глоба!

500 лева глоба за актьора Даниел Михайлов, обвинен, че е хвърлил яйце по здравния министър Костадин Ангелов. Съдът раздели неговото дело от това на задържания с него Валентин Караджов, който се оплака от полицейско насилие.

"500 лева за едно яйце, това е позор", коментира решението Даниел Михайлов коментира.

"Мотивите са ми едни, изразявам протеста си срещу правителството и главния прокурор - оставка незабавно, това са ми исканията и затова бяха моите действия. Министърът вървеше пред мен, ако исках да го оцеля, щеше да е той", обясни Михайлов.

Яйцето беше хвърлено на плочите пред областната управа в знак на протест. От адвокатите на подсъдимия стана ясно, че свидетели и видеозаписи от случката няма да се разглеждат. А на обвинените им е била отказана служебна защита, заради късния час.

Делото на Михайлов бе отделено от това на Валентин Караджов с мотива, че едното производство е за хулиганство, а другото за упражнено полицейско насилие, от което се оплака Караджов.

По време на съдебното заседание пред Съдебната палата в Пловдив се събраха протестиращи в защита на двамата обвинени. Въпреки желанието на протестиращите да присъстват на делото, те не бяха допуснати вътре, а кордон от полиция пазеше входа на Съдебната палата.

Вижте повече в репортажа Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още по темата: яйцапротестглоба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Яйца вече ще се продават само срещу разрешително и преминат курс за боравене с тях.
78
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце си държи парите в чекмеджето на банкноти от по 2 яйца значи.
77
0
 
1
 
! Отговори
рецепта на деня преди 3 години
Пържени яйца на милиционерска каска
76
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце нали се пише тенесист. Да вземе ракетата и да ги лови във въздуха още.
75
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Следите от яйца вече са част от облеклото на министрите на Баце. На бас, че и гащите са нацапали
74
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
83Анонименпреди 12 минути 0 0Къде да внеса петстотин кинта, че искам да направя маска с яйца на оня гол олюф каскет велики от гешовия род. Най-добрият юрист от пуца за милиционери.###################Тези петстотин кинта ги внеси при арменския толуп Бабаджан, че му трябвали за къщата в Гърция. Може и на хаджи Гейчо ,неговите деца учат в Англия и пари трябват все пак.Но и на на придворния склуптор да ги дадеш ,не е грешка ,ме е закъсал нещо откъм поръчки.Те чакат от такива ,като теб.
73
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде да внеса петстотин кинта, че искам да направя маска с яйца на оня гол олюф каскет велики от гешовия род. Най-добрият юрист от пуца за милиционери.
72
3
 
9
 
! Отговори
Бай Курти преди 3 години
Ко му не та та много огладняха.Толкова години не са на софрата.Но ще им се наложи още доста време да почакат.
71
2
 
2
 
! Отговори
не анонимен преди 3 години
До Анонимен 72 Да,в ЦИВИЛИЗОВАНА държава само за аферата със жуфко сужуко щеше да има и оставки и затвор за доста хора,а за ало ваньо,и други неща ефективни присъди.Така че,просто си трай.
70
3
 
13
 
! Отговори
Владо преди 3 години
Даже е обидно малка.
69
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уволнила го ,защото не ходел на работа!Ами нормално.За какъв си им,като си ангажиран по протести.Да ти плащат тези ,които подкрепяш.
68
3
 
10
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Дясната ръка на Мая Манолова, Тихомир Василев и още десетина превратаджии от София са били пред съда и е коментирал, че :"В София са хвърляни стотици яйца и наказани няма. По тази логика всички трябваше да сме арестувани". Това означава, че пловдивчани дивския съд си върши работата. Полицията също, защото не позволи палаткови лагери и блокада на кръстовища. СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ!
67
5
 
14
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
"Артиста" бил назначен в Габровския театър, но не ходел на работа защото бил зает с протестите. Уволнили го, но веднага започнал да се жалва, че е политически репресиран и ходеше с тълпа протестъри да търси Кораянчева по пловдивските хотели и да и дири сметка. Хасковския *** Караджов е криминално проявен. Той е разследван за кражби на три автомобила, 1 брой увреждане на чуждо имущество, 1 кражба , едно възпрепятстване на властта и едно причиняване на значителни вреди.И двамата са били пияни.
66
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя май е от другия бряг.А,колкото до глобата ,даже му е малко.Крайно време е да се разбере, че има норми на поведение,които трябва да се спазват.
65
20
 
7
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Феновете на ГРОБ-арите са подивели от злоба, че ГРОБ повече никога няма да управляват, браво на момчето, само че трябваше да хвърли коктейл ''М.лотов'', не яйце!
64
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има цивилизовани начини да изразиш недоволството си,"господине"!Ако направиш това в западна държава,може и да полежиш някоя и друга година.Хулиган,нищо повече.
63
1
 
18
 
! Отговори
Ама преди 3 години
Той артиста си жонглираше с яйца и изпусна едно на тротоара и те наказание!Човека тренира за цирка!
62
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде се плаща, искам два пъти.
61
4
 
20
 
! Отговори
тоя колко трудовстаж преди 3 години
има според вас? две-три години? с какво допринася към обществото? култура? да хвърля яйца по министър? Такива разглезени момченца ли са бъдещето на България? Безволеви готованци полу-мъже без капка мъжко достойнство, реват като ****.
60
4
 
25
 
! Отговори
IVo_01 преди 3 години
Иначе неговите действия не са позор? да унищоваш храна и да мърсиш обществени места е повод за похвала ли?Много си повярваха тия протестърчета. Даже 15000 трябваше да му е глобата и да чисти след протестърите. Явно има пари да плаща и нужда да види малко какво се казва истинска работа