Обвиненият за убийството на Милен Цветков остава в ареста

Съдът: Николов е безотговорен, лекомислен и самонадеян
Обновена: 2 ное 2020 15:56 | 2 ное 2020 15:56, Камелия Цветанова
61
Обвиненият за убийството на Милен Цветков остава в ареста
Снимка: БГНЕС

Обвиняемият за смъртта на журналиста Милен Цветков Кристиан Николов остава в ареста, реши Софийският градски съд.

Николов поиска да бъде пуснат под домашен арест като бъде следен с гривна.

Още по темата

Съдия Петър Стоицев мотивира отказа си да го пусне вкъщи с думите: „Николов е безотговорен, лекомислен и самонадеян". Той посочи, че Николов трябва да остане в изолация, докато цялата система му въздейства да се превъзпита.

Според него има опасност Николов да се укрие, защото предвиденото наказание за престъплението, което е извършил е 15, 20 години или доживотен затвор.

„Изказвам искрени съболезнования на семейството на Милен Цветков. Съдействам на разследването. Смазан съм от медийната атака срещу мен. Знам какво ме чака. Ще поема пълна отговорност. Моля да измените мярката ми в домашен арест с електронна гривна. В този момент имам нужда да бъда със семейството си“, заяви пред съда Николов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
41
 
! Отговори
Барселона преди 3 години
И Милен Цветков е искал да остарее нали,само че не беше питал теб.Разглезени мамини синчета които си мислят че всичко им е позволено...Ще сърбаш това което си надробил...
34
1
 
23
 
! Отговори
Макарити преди 3 години
Кво го държат тоя в Ареста. Легла в затвора няма ли, или и там всичко е паприкаж от Ковида.
33
2
 
27
 
! Отговори
az преди 3 години
ИМАЛ НУЖДА БИЛ ДА Е СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ ?! А Милен няма ли нужда да е със семейството си ?!?! А Децата му жена му?!?! ТЕ НЯМАТ ЛИ НУЖДА.. ТОВА КОЕТО ИМАШ НУЖДА Е ДА ТИ НАБИЯТ АКЪЛА, ДОКАТО ПОЧНЕ ДА СТАВА ТЕЧЕНИЕ МЕЖДУ УСТАТА и краката
32
1
 
15
 
! Отговори
Кръжок по право преди 3 години
Превъзпитанието на дееца не е единствената цел на наказанието, което много често се забравя. За съжаление и от правораздавателните органи. Чл. 36. (1) Наказанието се налага с цел: 1) да се поправи и превъзпита осъденият към спазване законите и добрите нрави, 2) да се въздействува предупредително върху него и да му се отнеме възможността да върши други престъпления и 3) да се въздействува възпитателно и предупредително върху другите членове на обществото.
31
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко ми намирисва на пр сценка тая работа с цялата медийна пушилка. Видите ли съдебната ни система работи. То е ясно че няма да го пуснат вкъщи сега.
30
1
 
14
 
! Отговори
Милиционер преди 3 години
На този етап няма съдия със здрав разум да пусне тоз келееш под домашен арест. Малкото момче на мама ще лежи, това е ясно. Въпроса е колко? Сега предполагам адвокатите работят в посока престоя в затвора да бъде около 5 години. Излезе ли присъда започва операция даване на пари по етажите на ГДИН.
29
1
 
12
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
"Той посочи, че Николов трябва да остане в изолация, докато цялата система му въздейства да се превъзпита."Вярвате ли си ?!Има ли превъзпитани и колко са процентно?!Ако са около 10-20%, колкоот предполагам, нещо Ви куца системата, ако Ви е грижа , де !!!
28
2
 
10
 
! Отговори
Всъщност преди 3 години
В случая няма значение, но за да не стават недоразумения - предумишленото убийство е квалифициран състав на умишленото.
27
1
 
5
 
! Отговори
Стефан Христов преди 3 години
До Кен Киси:А междувременно - всяка нощ при Бай Ставри в ЦСЗ, че и той е човек, я! Е, може и кметът на Симитлидо се пооблажва...
26
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До В. УзуновАКО се случи на детето ти да те видя така ли ще разсъждаваш.
25
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама много нежни тия социалистчета бре...
24
4
 
14
 
! Отговори
до до 15 преди 3 години
Абе зле, каква е връзката с корона вируса и комплексите на наркоманчетата,които като се надрусат, си въобраяват че света им принадлежи, винаги осъзнават какво биха сторили на другите хора,но това не ги интересува,защото са ***. Та едното изречение е: как един дрогиран т.флек ще се блъсне с 100 км/ч в спрял автомобил на червен светофар и причната според болният ти мозък е че по време на корона кризата всеки трябва да си е бил вкъщи и само такива като вас да правят каквото си
23
2
 
27
 
! Отговори
циник преди 3 години
И децата на Милен имат нужда от баща, но той им го отне завинаги. Око за око.
22
35
 
5
 
! Отговори
В. Узунов преди 3 години
Ейй какво го натиснаха това момче та все по арестите. То и Милен не беше стока и се заяждаше със зрителите.Ами станало,станало.Няма да излезе Цветков от гроба ,че вкарали пича в затвора.
21
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На оня дрогирания във Варна,който миналото лято уби балетиста ,без спирачен път го осъдиха на 6 години. Така ,че и Кристиан ще получи толкова.
20
16
 
8
 
! Отговори
до 19 преди 3 години
Абе в интерес на истината има доза истина в този коментар. Тогава ситуацията беше пълен локдаун и двамата се отрепаха на празния път. Колкото е било неправилно излизането на единия, толкова и на другия. Не защитавам наркомана, той ще лежи- това е пределно ясно. Въпросът е колко и за какво ще е осъден- умишлено или не. А относно нещата, които говореше и проповядваше Милен, огромна част от тях бяха пълни глупости тип "Земята е плоска" (особено за КОВИД-19 и маските).
19
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лошото за него е ,че го заснеха и катастрофата беше луда. Това настрои хората. Ако нямаше видео и го беше блъснал челно при изпреварване или докато пресича , нямаше да има чак толкова атаки срещу него.
18
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 15Кое е невярно???????ТОЯ НАРКОМАН МОЖЕ ДА ТЕ УБИЕ И ДОКАТО СИ ИЗХВЪРЛЯШ *** ПРЕД БЛОКА..НЯМА ЗНАЧЕНИЕ МЯСТОТО,А ПОДОБИЕТО НА ЧОВЕК,КОЙТО НЕ МИСЛИ С ГЛАВАТА СИ,А С ДРОГАТА СИ..МИЛЕН МУ БИЛ ВИНОВЕН,ЧЕ НЕ СИ СТОЯЛ В КЪЩИ..***...
17
3
 
22
 
! Отговори
Кен Киси преди 3 години
Каторга на нивата и животновъдството 3 дена седмично. След това два дена - санитар в психиатрично отделение за тежки зависимости. Събота и неделя - санитар в отделения с тежко пострадали от ПТП. След 10 години на свобода. Доживотни изненадващи проверки за опиати в кръвта. Ако се открият още 10 години на същия режим. Трети път - до живот.
16
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Семейството на убиеца са толкова нагли , че час са си наели форумни *** да защитават убиеца!