Съдът: Марешки е имал водеща роля в престъпна дейност

Това се установявало от приложени СРС-та
Обновена: 17 ное 2020 19:56 | 17 ное 2020 19:54, Веселина Йорданова
63
Съдът: Марешки е имал водеща роля в престъпна дейност
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Апелативният съд във Варна депозира мотивите към присъдата по дело за изнудване с подсъдими Веселин Марешки и Красимира Колева.

Още по темата
Постановеното наказание за Марешки на 14 септември беше лишаване от свобода за срок от 4 години и глоба в размер на 8 хиляди лева.

Двамата бяха признати за виновни за това, че с цел да принудят Асен Миланов да плаща ежемесечно по 10 хиляди лева, го заплашили с разрушаване на стопанисваното от него заведение.

В мотивите се посочва, че от приложените СРС-та се установява водещата роля на подсъдимия Марешки в престъпната дейност.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Морската градина е на всички. Някакви презрени и ПРОКЪЛНАТИ *** да я искат е безразсъдно. Ще умрат в мъки и презрение.Време е да се освестят!... ако не - гнус и отврат...Заедно с обслужващите ги измети...Вярвайте в БОГ!И се молете да ви бъдат опростени греховете!Не подлагайте поколенията си на МЪКИ!АМИН!
12
2
 
16
 
! Отговори
Не знаете Кой съм преди 3 години
До До 7Земята е на Българите! И на 100 метра от морето всичко е Държавно и за Всички!Какви са тия ***, които искат нещо, което не е тяхно?!Като оня Доган ли? Дето е затворил пътищата до морето, да си плацика смокините сам, че да не видят колко му е моркова?Ба си злощастниците! Никой няма да отнесе нищо на Оня Свят, ама се мъчат да натрупат колкото се може повече грехове! Бог да им е на помощ! Но все пак Той ще ги съди! Не купените от тях.... Амин!
11
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цяла Варна знае, че Марешки вкарва контрабандни горива и лекарства, само тука няколко заблудени хорица си мислят, че Марешки е нещо като Исус и раздава гориво на народа на безценица от добро сърце.
10
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Марешки е много голям във Варна. А от както е и в парламента... просто е по-добре да му се подчиняваш, че иначе много лошо ти се пише.
9
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Монополът на горивата отвръща на удара !"Ти по-добре се моли идолът ти да не бъде разследван и за горивата, че преди няколко месеца Ревизоро, който е част от същия кабинет го издаде че търгува контрабандно гориво.
8
4
 
6
 
! Отговори
Дедо Изгорио преди 3 години
Че си плати човеко на който требва и нема да се случи нщо.Вие видели ли сте некой престъпник от службите или от политиката да е пострадал у България? Не сте?И аз не съм. Нема и да видиме. Да питам - ЩО!Отговарям като вас: Защото ни е ПРЕСТЪПНО управлението!Завзели са го с мушангии разни измети и се чудят как да откраднат повече, а ние да им плащаме борчовете.Но нали сме си измети - лъжем се покрай едни *** като "шведското трио" и сичко отива у канала...ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ!
7
6
 
6
 
! Отговори
До 7 преди 3 години
Земята е на негова фирма,доколкото ми е известно!
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На кого е собствеността за да знаем принуждавал ли го е или си е искал своето ??? Щото ако е на Марешки договорите ще са важни а не претенциите.
5
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
" престъпна дейност " за наем на заведение в негов имот или ще съборят постройката .Е то голямо престъпление.Излагате се!
4
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Петролният картел в БГ не прощава на шанаджии като Марешки.Развали им седенката, спокойствието. Губят милиарди, а наглият народ получава евтино драгоценен бензин.
3
5
 
25
 
! Отговори
Дядо от село преди 3 години
Е,па всички знаят че Марешки си е мутра
2
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма нищо,то Бойко точно такива/водачи на престъпни групи/ обича , а и те го обичат!Време е да го направи председател на НС, той е по достоен от ***.
1
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лелеееее-сега големите момчета в панделата ще навеждат Магарешки, ще го навеждат с магарешкия...