Хванаха сърбин с канабис за над 76 хил. лв на Капитан Андреево

Дрогата била скрита във фабрични кухини на автомобила
25 ное 2020 20:45, Анисия Иванова
8
Хванаха сърбин с канабис за над 76 хил. лв на Капитан Андреево
Снимка: Прокуратурата

Окръжна прокуратура – Хасково привлече като обвиняем 28-годишен сръбски гражданин, опитал да пренесе през ГКПП "Капитан Андреево" 19,160 кг канабис на стойност 76 640 лева, съобщиха от държавното обвинение.

На 23 ноември около 19.00 ч. на граничния пункт пристигнал лек автомобил "Волво" със сръбска регистрация, управляван от обвиняемия. Мъжът пътувал сам от Сърбия през България за Турция.

Превозното средство е било селектирано за щателна митническа проверка по метода „анализ на риска“. При пролъчване с рентгенова апаратура и физически контрол от митнически служители, във фабрични кухини на автомобила, са били открити 39 вакумирани полиетиленови плика. Те съдържали зелена тревиста маса, която при полеви наркотест е реагирала на канабис.

Обвиняемият е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжна прокуратура – Хасково да внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонимеНДобре ли сте?
3
4
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
АБСОЛЮТЕН НЕКАДЪРНИК !!! СКЕНЕРА ГО ИЗЛОВИЛ!!!100 ПЪТИ ТУК СЕ НАПИСА ДА СЕ ПОСТАВЯ АЛУМИНИЕВО ФОЛИО !!!АЛУМИНИЕВОТО ФОЛИО Е ТАКАВА ИЗОЛАЦИЯ , ЧЕ АЛФА БЕТА И ГАМА РАДИАЦИЯТА СПИРА ТА ЕДИН СКЕНЕР ЛИ------------ОТ СНИМКАТА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НЕ Е ПОСТАВИЛ АЛУМИНИЕВО ФОЛИО ДА СИ ПАТИ!!!А ЗА КУЧЕТАТА ДА СЕ ЗАБЛУДЯТ СЕ СЛАГА И МИРИЗМА НА АМОНЯК
2
3
 
6
 
! Отговори
венци преди 3 години
И Боко тиквата го хванаха с пълни чекмеджета па още не е при бай Ставри.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Язък! Помага за депресията от наложените ограничения