Кристина с "бяло петно", не помнела убийството на децата си

Тя помнела отлично всичко преди това от деня
4 дек 2020 12:20,
30
Кристина с "бяло петно", не помнела убийството на децата си
Снимка: Facebook

Майката на двете убитите Ивон и Васил в Сандански Кристина Дунчева твърди, че няма спомен какво е направила с децата си. 5-годишният Васил и 3-годишната Ивон бяха заклани в дома им преди 20 дни, а майка им бе обвинена в жестокото убийство и е в ареста, пише "24 часа".

Там тя получила няколко припадъка, но състоянието й е стабилно. С нея са разговаряли психолози и психиатри.

Още по темата

Пред тях тя обяснила подробно какво се е случило в деня на убийството на децата. Спомнила си, че се е скарала с мъжа си Георги Трайков, след това всичко в паметта й е изгубено и моментът на убийството й е "бяло" петно. Осъзнала се, когато вратата била разбита с крак от мъжа й. Спомнила си, че в стаята влезли роднини и започнали да пищят от ужаса, който заварили, каза адвокатът на обвиняемата Маньо Алексиев.

Днес в Районния съд в Сандански ще се разглежда и делото за домашно насилие срещу Георги Трайков, баща на убитите деца.

Именно Кристина Дунчева е завела делото срещу него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
1
 
! Отговори
така е в България преди 3 години
НОРМАЛНО ДА СЕ ПРАВИ...ЗАТОВА ПОЛИГРАФ....НЕВМЕНЧЕМА ЩЕ Е ПО-МАЛКА ПРИСЪДАТА
24
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая си е луда. Нищо чудно да си е изкарала боя. Още повече,че доста нейни ,, защитници,, са доливали масло в огъня.Чухме доста от тях.Тя се е оплаквала, те са кимали с глава и са я окуражавали да си седи в къщи.Сега е страшно.
23
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жените при развод винаги имат склонноста да изкарват мъжете си виновни и да наказват децата за да накарат мъжете да страдат. Тази не предоставя нищо ново под слънцето. Ако не я бяха хванали на място, щеше да твърди, че мъжа и ги е убил...
22
4
 
15
 
! Отговори
РОЗА преди 3 години
Тази говореше друго на следващия ден след убийството-казваше,че е убила децата,за да не и ги вземат.Сега изведнъж изникна версията за бяло петно.Разбира се ,че говори така по съвет на адвоката!Предполагам,че ще твърди същото и пред съда.Друг е въпросът,че съдът може да не приеме тази версия и да я осъди.По мое мнение,мъжът,с когото е живяла,също не е читав човек,но нищо не оправдава убийството на невинни деца!
21
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чакай сега, тя убива децата, него съдят за насилие... И как така не помни, че е убила децата с думите "А сега да видя как ще ми ги вземат", а помни, че мъжа и е насилник... Айде стига лъжи! Да си поеме отговрността за стореното без да очерня повече животи, отколкото е очернила!
20
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според мен жената е социопат! Явно и за това са се харесали двамата с мъжа и, еднакви и склонни към насилие. И двамата да отиват в пандиза за дълго.
19
6
 
4
 
! Отговори
Вуйна преди 3 години
Днес да изтрие призивите към самоубийство, отправени от коментатора Вуйчо Ваньо. Подсъдно е.
18
6
 
5
 
! Отговори
Внимавайте с НК! преди 3 години
По-долу Вуйчо Ваньо се занимава със "склоняване към самоубийство". Престъпление по НК. Та моля Блиц да го изтрие, за да не се окаже замесен.
17
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прокурорът американец на Нюрнбергския процес казва за един болен от паркинсон нацист, който искал да го пуснат по болест от процеса: "Ако аз бях извършил това, което той, и аз щях да треперя и да припадам. Ще се съди."Нормално е да припада и да не иска да си спомня престъплението.
16
6
 
14
 
! Отговори
Логично преди 3 години
Затова пък Георги всичко помни, много е словоохотлив, съвсем не е припадал от мъка, в състояние е да излиза пред камери и да обяснява подробно.
15
3
 
13
 
! Отговори
До 16 преди 3 години
Делото за тормоз е заведено преди това зловещо убийство. Трябвало е да се гледа буквално на следващия ден.
14
6
 
15
 
! Отговори
Анонимeн преди 3 години
А госпожата как точно си спомня, че мъжа и е оказвал тормоз, там нямали бели петна. Ми може да не е бил мъжа и, може да е бил някой комшия.
13
1
 
18
 
! Отговори
РусенецЪ преди 3 години
Преди мнооогооо години, в Русе имах съкварталец Коста. Блестящ математик, от тогавашната ГДР му плащаха стипендия да следва при тях. Гросмайстор. Бе брилянтен мозък. Докато един ден не чухме, че е разфасовал родителите си със скалпел. Някакво "проучване" бил правил.
12
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не вземат да я самоубият в ареста или да я повредят а лекарства. Много мътна история.
11
5
 
20
 
! Отговори
Сметалото преди 3 години
Ей, не раздавайте присъди, че днес може да си легнете съвсем наред, а да се събудите "на друга планета". Медицината няма никакво понятие какво се случва в мозъка на човек.
10
6
 
26
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Тая обаче има стабилни адвокати.....Чак завела дело срещу мъжО си.Разбирам, че те е бил ми напусни го.Разбирам, че си полудяла - ми самоубий се.Разбирам, че си забравила всичко, ама като са ти съобщили какви си ги надробила ако беше истинска майка щеше да се самоубиеш в ареста, а не да се чудиш как да отървеш зандана. Тоя уррод трябва да се приспи, няма смисъл да го храним доживот. Повреден ум не се оправя. Една инжекция и рестарт.
9
2
 
9
 
! Отговори
Станала е преди 3 години
някаква грешка с лекарствата или с дозата или не си ги е вземеле редовно. Ама дали ще намерят кой и ги е предписал, кой и е бил настойник, или се е самолекувала...Мъжът и май въобще не е знаел, че не е у ред с гравата жена му.
8
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да я съди мъжа и какво като е имала бяло петно, утре на улицата пак може да получи бяло петно и да заколи нечие дете.
7
2
 
16
 
! Отговори
Анонимeн преди 3 години
Колко удобно, спомням си всичко от деня на раждането, но точно този ден и час ми е бяло петно. Мъжът ми ме биеше / евентуално / и аз си го изкарах на децата. Тя и съпругата на Джони Деп твърдеше как я пребивал и много и съчувствахме, а после като излезе записа каква стана тя. В съда имаше една, която твърдеше, че съпруга и е оказвал тормоз като не искал да и дава цялата си заплата, парите не и стигали.
6
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не вярвам.Адвокатски изпълнения.