Кристиан, който помете Милен Цветков, остава в ареста

СГС отказа да го освободи, срещу майка му обаче вече не тече разследване
Обновена: 8 яну 2021 13:24 | 8 яну 2021 13:24,
28

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Софийският градски съд отказа да освободи от ареста Кристиан Николов, който е обвинен за смъртта на Милен Цветков.

Николов има постоянен адрес и трайна обвързаност със семейството си и с приятелката си Симона Цветкова. Затова нямало опасност да се укрие, но можел да извърши друго престъпление заради употребата на наркотици и голямата обществена опасност на деянието му. Според съда той не е осъждан, няма криминални регистрации, студент е и има добри характеристични данни, съобщава "24 часа".

Още по темата

На заседанието прокуротурата изнесе данни, че в телефона на Кристиан е намерена комуникация, която го уличава в употреба на дрога през 2018 и 2019 г. Освен това в претърсванията след катастрофата е открита кутийка със следи от кокаин и амфетамини. Според адвоката на младежа няма доказателства, че този телефон е негов и не е доказателство по делото.

Кристиан Николов помоли съда да го пуснат вкъщи и обеща да се явява винаги, когато бъде призован.

Катастрофата е станала по светло, на един от най-големите християнски празници, возил е други хора и на кръстовището е имало пешеходци, които са били в риск от поведението му като шофьор, подчертаха магистратите.

Окончателното решение за свободата на Кристиан е на Апелативния съд в софия.

На заседанието стана ясно, че разследването срещу майката на Кристиан е прекратено. Тя беше обвиняема, защото му е дала джипа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този отдавна трябваше да търка наровете на ЦСЗ .Хората на бай Ставри,ще му покажат всички приоми за пълно плътско удоволствие.
25
0
 
8
 
! Отговори
Автирът съучастник преди 3 години
Авторът: Кристиан, който помете Милен Цветков, остава в ареста.Може ли да замениш това ПОМЕТЕ с Уби. Метач никъде и никога не е осъжданУбиец може и да бъде пропуснат поради наличието на автори които пишат:Кристиан, който помете Милен Цветков, остава в ареста
24
1
 
10
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
убиец престъпник по времето на соца имаше смъртна присъда за убииство
23
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се плаши копелее! У затвору има материал! Час по-скоро да влезнеш-час по-скоро ще си го вземеш!
22
1
 
12
 
! Отговори
вПАМЕТнаМИЛЕН преди 3 години
НИКАКВО ИЗЛИЗАНЕ ОТ АРЕСТА! За тези 8 месеца какви ли не лъжи небивалици чухме от защитата му. На секундата ще се укрие! Отново с групата му от Симона и т.н. престъпници, уж приятели като него, ще убият разни свидетели, прокурори, вещи лица и свързани лица с разследването. Цели 3 камери са заснели наглото шофиране без спирачен път! Услужливо писаха, че е карал с под 100 км/час, за да му е по-лека присъдата. И той, и майка му, и баща му, и приятелката му Симона са за публичен разстрел!
21
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ами ако медиите замълчат малко за случая и говорят повече за ковид може би овцелюдието ще забрави и мама ще плати малко където трябва и нащо момче ще може да гази още хора по улиците.
20
0
 
16
 
! Отговори
Да ааа преди 3 години
НАИСТИНА Е НАДЕБЕЛЯЛ БЕШЕ ДОСТА ПО -СЛАБ, ЯВНО ГО ХРАНАТ ДОБРЕ! !!!!!!!!
19
0
 
15
 
! Отговори
Ооооооо преди 3 години
КАТО ПОЧНАТ ДА ЛЕЖЪТ КАКТО ТРЯБВА ПО ЗАТВОРИТЕ, КАКТО Е В ДРУГИТЕ СТРАНИ, ТОГАВА ЩЕ ГИ ВИДИМЕ КАК ЩЕ СЕ ЧУВСТВАТ НЕДОСЕГАЕМИ И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ЛИ ДА РАЗМАЗВАТ КАКТО СИ ИСКАТ .ПРОБЛЕМА СА КОРУМПИРАНИТЕ СЪДИИ! !!!!!!!!!!!!
18
0
 
17
 
! Отговори
99 преди 3 години
И тройна експертиза доказала , че карал с 99км/ч , а не със 101км/ч или повече. Тук трябва да се повикат експерти от независим институт от чужбина да направят експертизата. Че нещо много натъкмена ми се струва. Ама все пак ако беше 101км/ч щеше да премине към по тежко наказание. На клипа ясно се вижда че е карал с поне 120-130..по начина по който отнася колата и пътя който извинява самия джип след това
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Понадало изглежда . Май е на стероиди
16
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тъпни наркоманчета, *** по затворите.
15
5
 
9
 
! Отговори
алооо преди 3 години
нещо се обърка, я си провери М.Стайков от кои е. Не е с протекциите на ГЕРБ.Толкова сте озлобяли, че не се чувате какви ги плещите. Само да уточня, не членувам,не симпатизирам и не поткрепям никоя партия. И още нещо, докато наридът ни не си промени опростаченият манталитет и от Скандинавските страни и Швейцария взети заедно да дойдат да ни управкяват, пак ще сме си на това дередже.
14
0
 
25
 
! Отговори
АК-47 преди 3 години
Този убиец още ли не са го предложили за "Мъж на годината", наркомана му с наркоман.
13
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мамчето му Десислава е първа братовчедка на алкохолния бос М. Стайков, какво закачате дЯтИто, бе прокурори!Делото все някога ще стигне до Л. Паньовския КС,, ще видите вие тогава!
12
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай Ставри го чака с отворени обятия.
11
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хванала го е абсистенцията и има спешна нужда да се прибере и да се надруса хубаво.
10
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставаше и да не остане...преди изборите. Много се съмнявам, че той беше използван,за да изпълни поръчка.За целта беле избран тоя-компрометиран наркоман с компрометирани родители-майката усвоява европейски пари чрез нагласени поръчки. Те така мутрите правеха и 90те години-наемаха такива точно за да извършат някаква поръчка
9
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя трябваше да го утрепят още като стана случката. Полицаите в първите минути е трябвало някакъв удар да му направят в суматохата да го утрепят и щяха да се спестят пари за дела, съдии и т.н. Такива като тоя не заслужават да живеят.
8
3
 
28
 
! Отговори
До жужу преди 3 години
Чакай приятелю,ще мине делото,ще го осъдят, ще влезе в затвора и от тук нататък-за добро поведение,за труд,за някоя междувременно появила се болест и т.н,след 7-8год.е на свобода!Готов за нови подвизи......
7
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако не беше убил Милен Цветков досега да са го пуснали сто пъти.