Прокуратурата протестира присъдата на Викторио

Наказанието шокира близките на Дарина
20 яну 2021 16:09,
15
Прокуратурата протестира присъдата на Викторио
Снимка: БГНЕС

Прокуратурата ще протестира 20-годишната присъда на Викторио Александров за убийството на Дарина Министерска и едногодишната Никол. Наказанието, което днес бе присъдено от петчленен състав на съда с председател Иван Коев, шокира близките на Дарина Министреска.

Още по темата

"Не мога да приема 20 години за два човешки живота", каза пред "24 часа" през сълзи лелята на Дарина - Таня Райкова, която е била една от най-близките на 23-годишното момиче.

Миналия четвъртък прокуратурата поиска доживотен затвор без право на замяна за Викторио Александров. За същото настояха и родителите на Дарина Министерска - Ваня и Георги Министерски.

Освен 20-годишната присъда, той трябва да заплати и по 200 хиляди лева кръвнина на родителите на Дарина.

Викторио Александров трябва да заплати и 1750 лв. разноски по делото, 16 000 лв. държавни такси, предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

Александров се призна за виновен по всички обвинения.

Пред съда обяснил, че съжалява за случилото се и не оспорва обвинителния акт. Преди това Александров дълго време не сътрудничеше на разследването. Той отрече да е упражнявал домашно насилие.

"Прекалено съм бит като дете и смятам, че с думи може да се оправи всичко", заяви още Александров пред съда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
АСАН преди 3 години
тия връткани съдии,трябва да бъдат бити,ебани и окървавени.за 2 убийства 20 г,дано децата ви да свършат така,гадове мръсни.вие да сте живи и цял живот да виете като линейки,мръсни *** и ***.това е правосъдието в бг.заради тия *** дме последни в европа.продажни,алчни и двулични *** ***.
11
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съжалявам..и обжалват и другия съд на 15 г. И след време за добро поведение на свобода ,тоя филм сме го гледа ли
10
1
 
7
 
! Отговори
no name преди 3 години
До не разбрале точно затова протестира прокуратурата. Защото те са искали да го осъдят доживот без замяна, но съда е решил да намали на 20 г. И затова прокуратурата протестира, демек ще обжалва решението на по-горна инстанция.
9
1
 
21
 
! Отговори
no name преди 3 години
Интересно правораздаване имаме.В някои държави ще ти лепнат 20-ка за някаква тъпотия като 2-3 грама кока или крадена кола.Тук за два човешки живота такава жалка присъда.Какво е посланието?Трепайте се и се на бойте, ще полежите 10-12 г. за добро поведение и после ще си живеете живота.За мен щом става дума за умишлено убийство трабва да се присъжда доживотна присъда без замяна.Щом си отнел съзнателно живот, то ти не можеш повече да разполагаш със своя живот.Там да гниеш форевър.Другото е ала-бала
8
2
 
9
 
! Отговори
SHEFA преди 3 години
ДОРИ И ДА НЕ ЛЕЖИ В ЗАТВОРА ТОВА НЕГОВОТО НЯМА ДА Е ЖИВОТ-ВСЕКИ ДЕН ЩЕ МУ СЕ ВИЖДА ГОДИНА-ТОВА ДА СИ ЗАСТРЕЛЯШ ДЕТЕТО И ЖЕНАТА-НЕМАМ ДУМИ.-АКО НЕ Е ИСКАЛА ДА ЖИВЕЯТ ЗАЕДНО ПА ДА Я ОСТАВИ-ЩЕ СИ ВИЖДА ДЕТЕТО ЩЕ СЕ ГРИЖИ ЗА НЕГО-А ПЪК И Е МОЖЕЛО ДА СЕ ОЖЕНИ ПАК.-А СЕГА НИЩО-НИЩООООО
7
1
 
17
 
! Отговори
мак преди 3 години
20 години са му малко за 2 убийства.
6
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако ги е убил в състояние на афект щеше да ги убие едновременно. А той един час по-- късно убива детенцето. Това е обмислено хладнокръвно убийство. За два човешки живота 20 години. Ще излезе след по- малко от десет
5
6
 
6
 
! Отговори
не разбрал преди 3 години
Защо протестира прокуратурата, тези 20 години са нищожно малко?!
4
0
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Добре е така. Всички убийци трябва да са в затворите за цял живот. Все пак държим да сме цивилизована държава, член на ЕС. Да си убил човек и да си свободен, това е и низост, и голям парадокс, който ни държи във варварските епохи.
3
1
 
18
 
! Отговори
Сашо от Варна преди 3 години
Всичко добре - ама откъде ще ги вземе тези пари този убиец да се разплаща със съда и роднините?....20 год. за два човешки живота,наистина са малко.
2
1
 
26
 
! Отговори
не преди 3 години
Страшна смешка. Ако това не е доживотен затвор, кое е? Тормозил дълго, накрая убил зверски жена си, а после и малкото си беззащитно детенце. Не може да има прошка за такива. Това не е да си откраднал семки от магазина и да се поправиш. Няма поправяне тук. Подобни смехотворни присъди сам ще карат повече такива изверги като него да убиват, щото ще знаят, че ще им се размине с присъдата. Тоя нали се сещате, че ще го пуснат след 10-12 г. А може и по-малко, щото вече е излежал няколко
1
2
 
9
 
! Отговори
Granik преди 3 години
Зет като мед.