Адв. Марковски за присъдата на Викторио: Груба съдебна грешка!

Според него на следваща инстанция тя ще бъде коригирана
21 яну 2021 09:17,
60
Адв. Марковски за присъдата на Викторио: Груба съдебна грешка!
Снимка: БГНЕС

Груба съдебна грешка. Така определи адвокат Марин Марковски присъдата от 20 години затвор на Викторио Александров, който уби съпругата си Дарина Министерска и дъщеричката им на 1 годинка.

Още по темата
"Никога постарадалите не могат да бъдат удоволетворени от присъдата", коментира пред bTV той. Марковски обаче подчерта, че при решението за присъдата се взема предвид и мотивът и даде пример с това, че ако открадне лекарства за болното си дете, то присъдата ще бъде по-малка, а съответно при по-тежки престъпления, тя трябва да бъде по-голяма.

"Смятам, че другите инстанции няма да се съгласят с тази присъда. Особено мъчително е убийството на детенцето, категоричен бе той.

Марковски обясни, че според него на следваща инстанция присъдата ще бъде коригирана.

Близките на убитите Дарина Министерска и малката Никол са потресени от решението на съда. Семейството на жертвите настояваше за доживотен затвор без право на замяна.
 
"Как ще го приемем? 20 години за 2 живота, от които едното е едногодишното му дете... Как можеш да го приемеш това?", споделиха те през сълзи пред Bulgaria ON AIR.
 
Битката за правосъдие продължи две години, а последните думи на виновния за смъртта на 23-годишната жена и едногодишното им дете, бяха, че съжалява.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до адвокат Може и да си прав, но не ти стиска да си напишеш името. А това е важен момент.
34
2
 
4
 
! Отговори
адвокат преди 3 години
До Додо - най- *** е, че хората се връзват на приказките му и в очите на повечето е някакъв корифей на правната наука, а всъщност не е нищо особено като адвокат. но в зала не му минават номерата, така че, който е минал през него като клиент не се връща. не искам да си правя реклама, но за мен като професионалист и човек, за да мога да се гледам сутрин в огледалото на първо място е коректността и точното отношение... малко колеги са такива, затова и хората имат негативно отношение към гилдият
33
4
 
4
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Да, успокой се! България не е и никога няма да е Китай. А щом толкова ти харесва Китай и Пиночет, хващай самолета и бегом там.
32
3
 
5
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Абсолютно съм съгласен с адвокат Марковски!
31
5
 
5
 
! Отговори
абоната е на ~~~~~~~ преди 3 години
До UnknownТук не само трябва да има смъртно наказание, но и да бъде изпълнявано от Военен Режим Пиночет.Никога няма да бъдем като в Китай - големи крадци и корумпета ги ликвидирват.Трябва на всеки нЕколко години да има тук Военен режим защото ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СЕ РАЗМНОЖАВАТ СТРАШНО МНОГО !!!!
30
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има два типа адвокати:1. Адвокати, които познават закона2. Адвокати, които познават съдията
29
2
 
5
 
! Отговори
Unknown преди 3 години
До абоната е на ~~~~~~~Колко си прав/а за смъртното наказание.
28
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато Марковски защитаваше Лазар, вината на последния по никакъв начин не беше безспорно доказана, не съм сигурен, че и досега е така.
27
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как веднъж не се "объркаха" да направят "грешката" да осъдят някоя едра риба?!Пълнян ти гушите, това е истината, кадрите на Красьо Черничкия, "гнилите ябълки" в родния съд.
26
0
 
4
 
! Отговори
Додо преди 3 години
До адвокат: вярвам, че е така. Провъзгласил се е за хазяин на българската съдебна система и капитализира дебело от това.
25
1
 
16
 
! Отговори
Koko преди 3 години
Този забравя какво говореше за клиента си Лазар- убиеца на сестрите Белнейски. В адвокатската професия е редно да има морал. Без него адвоката е една фурнаджийска лопата.
24
4
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Това не е последна инстанция, какво сте се размучали толкова. А Марковски в лично качество също има право на мнение. И да, всеки има право на защита - в цивилизованите общества нещата се решават със съдебен процес.
23
2
 
11
 
! Отговори
адвокат преди 3 години
До Додо - ами то цялата "кариера" на този "адвокат" е точно това, евтин ПР и ходене по телевизиите дълги безсмислени изречения, далеч от юридическата наука, цитати на философски трактати, защото за опростачения бг народ, колкото по- неразбираеми неща му се казват, значи говорещият е "ентелегентен"... и те така, те...
22
1
 
10
 
! Отговори
абоната е на ~~~~~~~ преди 3 години
`Съдебната система е е най-гнилата ябълка...`-----След премахване на смъртното наказание, цялата ни държава е прогнила от грабежи и корупция.Митьо Очите колко пъти го съдиха ?Имоти му конфискува държавата, НО никой не искаше да ги купи ?ЗАЩО ?!
21
0
 
9
 
! Отговори
Anonymous преди 3 години
В продължение на горния ми коментар: колко прокурори и съдии сте чули да бъдат уволнени или наказани със затвор, въпреки че голяма част са корумпирани, например след материала осемте джуджета - някой уволнен от софийска прокуратура? Няма, няма и да има, докато народът спи!
20
2
 
7
 
! Отговори
1 преди 3 години
Съдебна грешка било.Айде моля ви се.Всички знаем,че някой е намазал дебело филията и от двете страни.Още древните римляни са го формулирали - щом не става въпрос за жени, става въпрос за пари.
19
3
 
16
 
! Отговори
Киро Хикса Свобода преди 3 години
Не бих се очудил ни най-малко ако този психопат и масов убиец Викторио бъде предложен и назначен за Човек на Годината от Соросовитe трибуквени НПО-метастази. Едно честно и хуманно общество би дало смъртна присъда чрез евтаназия с инжекция на този нечовешки отпaдък, който уби и собственото си детенце.
18
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя дебелак май зотър му е да омаловажи "успеха" на колегата си адвокат, доколкото такава присъда може да се нарече успех.Но все пак това му е работата на адвоката.
17
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това какво говори адвокатът в съдебна зала, не винаги има общо с личното му мнение по въпроса. Да обвиняваш адвокатите, че защитават подсъдимите си, е меко казано тежък примитивизъм. Освен това не помня Марковски да е защитавал действията на някой хладнокръвен убиец като този.
16
1
 
10
 
! Отговори
Е, преди 3 години
адвокати от класата на Марковски когато са наети от страна на извършителя, щом ги попитат как е възможно да защитават такива елементи, отговарят възмутено (актьорско майсторство) как всeки имал право на защита.