Адв. Марковски за присъдата на Викторио: Груба съдебна грешка!

Според него на следваща инстанция тя ще бъде коригирана
21 яну 2021 09:17,
60
Адв. Марковски за присъдата на Викторио: Груба съдебна грешка!
Снимка: БГНЕС

Груба съдебна грешка. Така определи адвокат Марин Марковски присъдата от 20 години затвор на Викторио Александров, който уби съпругата си Дарина Министерска и дъщеричката им на 1 годинка.

Още по темата
"Никога постарадалите не могат да бъдат удоволетворени от присъдата", коментира пред bTV той. Марковски обаче подчерта, че при решението за присъдата се взема предвид и мотивът и даде пример с това, че ако открадне лекарства за болното си дете, то присъдата ще бъде по-малка, а съответно при по-тежки престъпления, тя трябва да бъде по-голяма.

"Смятам, че другите инстанции няма да се съгласят с тази присъда. Особено мъчително е убийството на детенцето, категоричен бе той.

Марковски обясни, че според него на следваща инстанция присъдата ще бъде коригирана.

Близките на убитите Дарина Министерска и малката Никол са потресени от решението на съда. Семейството на жертвите настояваше за доживотен затвор без право на замяна.
 
"Как ще го приемем? 20 години за 2 живота, от които едното е едногодишното му дете... Как можеш да го приемеш това?", споделиха те през сълзи пред Bulgaria ON AIR.
 
Битката за правосъдие продължи две години, а последните думи на виновния за смъртта на 23-годишната жена и едногодишното им дете, бяха, че съжалява.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искам да питам тея нашите съграждани които издават присъди /защото съда не е извънземна форма на живот/ - Ако това бяха ваши близки, внуци ,деца или приятелите, как щяхте да мислите?Кога ще започнете да издавате сурови наказания ? Кога ще поемете отговорност за работата, която сте поели ? Ако нямате сила напуснсте .... докато се намерят хора които могат да ни защитават.
14
0
 
2
 
! Отговори
До Брей преди 3 години
И аз
13
1
 
9
 
! Отговори
Anonymous преди 3 години
Това е така, защото хората бъркат право и правдата, а в нашата родина те са две различни неща за жалост. Судебната система е е най-гнилата ябълка от всички институции. Трябва тотална промяна, не може едно дело като това да върви 2 години, а на Милен Цветков вече почти година, не е нормално. Но това е така, защото има едно много просто обяснение и то е, че никои няма интерес ната да се случват по-бързо, тъй като всички са на държавна хранилка и то тлъста - съдии, прокурори и т. н.
12
3
 
12
 
! Отговори
Додо преди 3 години
До Калеко Алеко: Абсолютно съм съгласен с тебе. Марковски най-йезуитски се намесва с коментар, конто не е никак уместен, защото това не е негово дело. Едновременно ехидно оневинява съдията, че бил направил грешка, демек, по невнимание едва ли не, а и се показва изправен да го видят че е фактор и бъдещите убийци! Т.е. да го наемат него, защото иначе и да ги отърват други адвокати, той е фактор, който може да размести картите при свършен факт! Отвращаваща история.
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е никаква "грешка", а трайна практика на родния съд. Крайно милозливо и жалостиво правосъдие, поради което отдавна вече никой не вярва в понятия като законност, справедливост и наказуемост. Че то и най- наглият престъпник-рецидивист е с повече права от правоохранителните органи - даже не го влачат по дела.Заснел си го как краде, или убива - съдът не го приема записа за доказателство. Разследващите - съдът не им вярва, затова - поемни лица - да гледат как е правен огледа.И накрая - гол ....
10
0
 
4
 
! Отговори
Некъф преди 3 години
Тоя *** 300 живота да има не може да плати греховете си и продължава да бълва *** !!!
9
1
 
5
 
! Отговори
Брей, преди 3 години
доживях да сложа + на Калеко Алеко!
8
4
 
28
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Другарят Марковски така говори от злоба защото подсъдимият не го е наел за адвокат, ако това се беше случило щеше да запее друга песен любовна ... Гади ми се от такива като тоя, дето се цанят за адвокати на углавни престъпници и убийци и защитават интересите им, а после го раздават и морални стожери на обществото ... !!!
7
1
 
23
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Поредното доказателство, че смъртното наказание е абсолютно необходимо за всяко развито и цивилизовано общество. Точно както въздуха и водата! Заедно с раждаемостта в етноса и свободното носене на огнестрелно оръжие с цел самозащита, образуват фундамента и темелите на проспериращото общество! Затова тези три компонента биват така силно атакувани от враговете на развитите, проспериращи етно-държави!
6
5
 
2
 
! Отговори
не кради никове преди 3 години
До РАДИО ЕЛТО не кради никове и не обиждай
5
0
 
12
 
! Отговори
Saki преди 3 години
Тук съдебният състав е натиснат отгоре. В обществената дейност на бабата на детето е заровено кучето.
4
3
 
6
 
! Отговори
РАДИО ЕЛТО преди 3 години
присоциализма за убийство даваха смъртна присъда
3
0
 
12
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Няма 15, след 11г. може спокойно да кандидатства за УПО, и понеже всичко ще е отшумяло ще го пуснат.
2
2
 
26
 
! Отговори
РАДИО ЕЛТО преди 3 години
ВИКТОРИО АЛЕКСАНДРОВ и КРИСТИАН НИКОЛОВ трябва до живот да лежат в затвора
1
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми съдебна грешка е. Ако ти му беше адвокат, щяха да го оправдаят, че и да му се извинят за неудобството. А сега, ще лежи. Е, едва ли 20 години, по-скоро ще го пуснат на 15, за "добро поведение".Ама така е, като не е наел "правилния" адвокат...