Освободиха съпругата на Сергей Навални от ареста

Над 2500 души са задържани при протестите в Русия
Обновена: 23 яну 2021 22:56 | 23 яну 2021 22:21, Веселина Йорданова
185

Снимка: БГНЕС

Московските правоохранителни органи съобщиха, че съпругата на задържания блогър Алексей Навални, Юлия, е освободена от полицията, предаде ТАСС.
Още по темата
Юлия Навална беше освободена, без да й бъде съставен протокол, каза източник от полицията.

Съпругата на Навални беше задържана за участие в незаконна масова демонстрация на Пушкинския площад в центъра на руската столица.

По най-нови данни на неправителствената мониторингова организация "ОВД-Инфо", цитирани от Ройтерс, при протестите в подкрепа на Навални в страната са арестувани 2501 души, в това число 945 в Москва.

Протести в подкрепа на опозиционера имаше и в редица европейски градове, включително у нас пред руското посолство в София.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
1
 
! Отговори
Заглавието !!!!!!! преди 3 години
Кой е този Сергей Навални ?!?!?!
79
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Всевишния монтанецНа страната на путинистите е и Адриян Николов
78
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
'' Над 2500 души са задържани при протестите в Русия '' ..................... а Резидента мълчи ли мълчи като комунист на разпит ... за другарката Нинова е просто 'вътрешен проблем' тука БСП при приближения и резидент доказаха, че не са мръднали на милиметър от комунистическо-съветското мислене, че подкрепата за протестите в България са били просто политическа игра ... просто личен интерес
77
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо след като били много хора много страшно, не се случи нищо? Защото надутите и украсени репортажи са плод на желания. Опитите един шут да бъде превърнат в герой в крайна сметка видяха гърба на разумния народ по улиците на Москва.
76
2
 
1
 
! Отговори
В преди 3 години
МНого нежни тея руснаци към тая противнаа ***...В най големата корона криза тоя *** протести организира те я пускат...И то протести в защита на малумния и мъж задлъжнел милиони на банки и си мисли че ще му се размине като се прави на опозиционер...А като харчи милионите на банките без да мисли беше много велик Навалнито сега протести организира за да не плаща,поредния мошенник...
75
2
 
2
 
! Отговори
Петко преди 3 години
Аз гледам колко бедно са облечени хората. Положението в Русия явно е много тежко. И с Навални и без Навални конфликта назрява.
74
1
 
2
 
! Отговори
Сигурно са я разпори преди 3 години
Сигурно полицаите са й направили gangbang преди да я пуснат!!! Разприли са я от секс !!!
73
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Навални е братчед на няшите крадци от прехода. Тука няма кой да ги бутне в пандиза
72
2
 
3
 
! Отговори
ДЕМОКРАЦИЯТА В САЩ преди 3 години
се оттече в канала на Капитолия
71
1
 
4
 
! Отговори
РЕЖИМЪТ В САЩ преди 3 години
даде команда на пионките по света да пишат за някакъв съвремен ПОП ГАПОН. Ама не му се получи на тоя. Днешна РУСИЯ не е царско самодържавие 1905. Виж в САЩ не се посвениха и застреляха директно жената - ветеран от ВВС, В гърдите. Самоубиха веселяка, дето си беше качил краката на бюрото на дъртофелницата Пелоси. Самоубиха го с карабина СИМОНОВ....
70
1
 
4
 
! Отговори
НАХАЛНИ ТУК преди 3 години
НАХАЛНИ ТАМ. Да си крота в затвора , че има да лежи няколко години за измама и рекет
69
3
 
3
 
! Отговори
КАКВО НИ ИНТЕРЕСУВА преди 3 години
някаква женичка в РУСИЯ, да беше МЕЛАНИЯ та да четем. И кой е тоя НАХАЛНИ та цял ден пишете за него. Напишете за ТЕРОРА в САЩ и 5ма убити при мирни демонстрации. Защо ли така не се случи, когато тълпата на СДСарите запахи ПАРТИЙНИЯ ДОМ. Много избирателно господа УЖ демократи. На заплата на САЩ
68
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сергей, Алексей... като Калофер, Калифорния, бъркат ги двата щата хората.И що това трябва да е новина? Ще я пуснат жената, няма да стои там я. Сгазила е лука, малко арест и после кой от къде е. Да би мирно седяло...Ще ни осведомите ли какво е вечеряла?Мерси.
67
0
 
7
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Някакви тинейджъри викат на протестите. Те ли ще управляват? Ако се докопат по някакъв магически начин до властта, просто ще изпълняват команди от САЩ. За щастие се видя, че с няколко хиляди протестиращи в Москва ... това не е и 0.1% от населението там.
66
8
 
0
 
! Отговори
Мълчат като путки преди 3 години
от пасольството.
65
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Истинската причина да се завърне Навални в Русия и сам ,доброволно ,самичък да си заключи килията - страх за живота Разочарование има у вчерашните му покровители Един му Новичок в бутилката слага , друг по бельото , трети му сипва в чайчето на летището - ама нали е като Хълк , нищо не го лови Ама се притесни от американския куршум и се прибра , за да бъде опазен
64
15
 
4
 
! Отговори
ТАСС преди 3 години
Силна миризма на аки от бункера на Путин.
63
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 65 гостКолко са великодушни и интелигентни твоите воини се видя когато влезнаха в Европа !Особенно великодушни и интелигенти се показаха пред немските и австрийски жени,където изнасилваха от 14год.момичета до 64 баби!В Австрия над 300хил.момичета и жени са изнасилени и то не всички са имали смелост да признаят!Стотици след това се самоубиват!Голямо великодушие и голяма интелигентност на руснаците!За справка единични са случаите на изнасилени жени от американци и те са предимно в Италия!
62
1
 
8
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Герберунгерите_демократи , които вече нямат и един файтон защо не подкрепиха НАВАЛНИ с протести пред руското посолство? Много са заети да пишат и трият постове
61
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За съпругата на Сергей Навални разбрахме, но какво става със съпругата на Алексей Навални?