Настаняват майката на убитите деца от Сандански в психиатрия

Ще изследват обвиняемата за двойното убийство 30 дни
3 фев 2021 14:36, Ния Христова
19
Настаняват майката на убитите деца от Сандански в психиатрия
Снимка: БГНЕС
Съдът е уважил искането на наблюдаващия прокурор на Окръжна прокуратура – Благоевград обвиняемата К.Д., която е привлечена към наказателната отговорност за убийството на малолетните си деца в гр. Сандански, да бъде настанена за изследване в психиатрично заведение за срок до 30 дни.
 
Тази мярка за процесуална принуда е предвидена в чл. 70 от Наказателно-процесуалния кодекс, съобщиха от прокуратурата, пише Bulgaria ON AIR
Още по темата
 
Държавното обвинение е подкрепило искането си с необходимостта да бъде извършена повторна тройна психологична и психиатрична експертиза спрямо обвиняемата жена. Това се налага с оглед, че вече направената такава не е дала обосновани отговори на поставените въпроси, свързани с психичното й състоянието.
 
Съдът е определил обвиняемата К.Д. да бъде настанена в психиатрично заведение в Ловеч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
разбира се, 'га стана белята всичко може: и психиатрии и експертизи...а че в държавата няма работещи институции, които да се грижат и защитават хората в нужда (тази жена и децата й например)...отделно не знам дали осъзнавате, че има територии в страната ни, където хората нямат работа 5лв да изкарат днес(ни нива, ни строеж)тая жена с две деца какъв избор е имала ? оставена на произвола на "мъжа" си ?и както е писла колегата по-долу, какво ще й изследват, утрепала си е децата, дали е нормална?
17
1
 
2
 
! Отговори
психо преди 3 години
Когато осъзнае какво е направила сама ще се наказва цял живот-обществото и да я прати за 10000 години в затвор е нищо в сравнение с това когато разбере деянието си
16
2
 
4
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
Тази жена някакви права има ли изобщо? Мъж, който дори не й е съпруг, я бие и издевателства над нея, както му дойде, но полиция и прочие институции са приели, че тя му е собственост. Говорят, че и на баща му е била робиня. Сега пък институциите я прехвърлят в психиатрия, без да питат ни нея, ни близките й, които би следвало да я попечителстват, ако тя не е в добро душевно здраве. Подритват я, подхвърлят си я, нея не питат, тя им принадлежи като безгласно животно. В 21 век!
15
2
 
3
 
! Отговори
Ужас след ужас преди 3 години
Не е ясно дали ще я лекуват или ще я побъркват. Първо полицията е съдействала против всякаква законност на насилника й, сега съдът и психиатрията за какво съдействат не е ясно. Тази жена е бягала от мъж, който я бие и заплашва, говори се, че и от свекър, който я изнасилва, скрива се в бащината си къща, полицията ходи да услужва на насилниците, да я извежда от дома й и да я предава в ръцете им. При заведено вече дело за домашно насилие. Дано поне психиатрията не им услужва, а да иска да я защити.
14
2
 
6
 
! Отговори
Котка преди 3 години
Ясно е, че темерутът е побъркал жена си, но изобщо не съм сигурна, че децата ги е убила тя. Ако внимателно прочетете как е подаден сигналът (обърнете внимание на поведението на мъжа), ще се съгласите с мен.
13
2
 
6
 
! Отговори
БГ преди 3 години
А мъжът и заслужава публично да го обесят!
12
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нямате си и на представа колко хора си крият как са ги гърбили цял живот...:) Жената е изтрещяла, това е ! Без мъж, без доходи, може и наркозависима или алкохоличка да е станала, това е реалния живот :( Все пак не е оправдавам, да ги беше пратила в социален дом децата, поне щяха да загинат там .
11
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво ще й изследват има ли нормален който ще убие децата си?Няма разбира се, то е пределно ясно! Ще се гледат причините които са я докарали до това състояние, все пак спечели делото за домашно насилие! Ужасът тепърва и предстои като осъзнае напълно какво е извършила! Същото се отнася и за съпруга и който според мен също не е напълно нормален! Бог да ни пази от подобни изтрещявания!!!
10
0
 
0
 
! Отговори
След дъжд преди 3 години
Качулка или след Ковид - тест. Все тая.
9
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отворете още затвори за жени. Гледайте Америка, където всички са равни пред закона, ако са от една раса.
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съдът съди така:"Всички жени са луди""Всички мъже са виновни"Оня от моста защо не е в психиатрия за оправдаване?
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що не пищите че тази ще я изкарат луда и ще отърве 8атвора? Нали за Министерска бяхте много отворени? Това е още по-тежко престъпление!
6
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доживотен затвор без право на замяна на тази! Не се правите да я оставят да излезе луда!
5
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това го наричат " майка"А тези които не са заклали децата си как да ги наричаме ??
4
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами горския, с вид на сериен убиец - биткаджия, него направо с инжекцията.
3
13
 
27
 
! Отговори
1234 преди 3 години
Ако е убила децата си не знам зашо трябва да я издържаме 30 г поне в затвора!?!? Инжекцията и довиждане. Сегашната евроценност показва, че животът не е ценен и не струва нищо щом всички убийци са живи и ги храним
2
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво ще й изследват има ли нормален който ще убие децата си?
1
4
 
18
 
! Отговори
БГ в ЕС преди 3 години
Който подава жалби срещу МВР и ДАНС го вкарват в политическа или наказателна психиатрия!