Гаджето на Кристиан: Той се опита да помогне на Милен Цветков

Той сложил обувката си под главата му, правил му изкуствено дишане
Обновена: 23 фев 2021 12:36 | 23 фев 2021 12:35,
119
Гаджето на Кристиан: Той се опита да помогне на Милен Цветков
Снимка: БГНЕС

Съдът даде ход на делото за катастрофата, при която загина Милен Цветков. Днес бе разпитана приятелката на подсъдимия Кристиан Николов - Симона Цанкова.

Пред съда Симона разказа, че в деня преди фаталната катастрофа, е решила да празнува рождения си ден. За целта решили да си направят пикник на Витоша. Отишли там с компания, но полицаи ги видели, предаде БНТ.

Още по темата

Обяснили им, че събранията на открито са забранени заради пандемията и им съставили актове. Тогава купонът се преместил в дома на Кристиан и продължил до след полунощ. Всички употребявали алкохол.

След като изпил пореден шот, Кристиан споделил на Симона, че се почувствал странно. След това пил специален чай и се намазал с успокоителен крем. Купувал ги онлайн и ги ползвал по време на сесии. В деня на катастрофата се събудили в ранния следобед. Заедно с Георги Иванов тръгнали на разходка.

По време на катастрофата чела инструкции как да свърже плеър за музика с Bluetooth слушалки и не видяла откъде минават. Чула Георги да вика нещо, вдигнала глава и тогава се ударили в нещо, което тя не видяла.

Цанкова твърди още, че след удара видяла, че Кристиан се опитвал да помогне на Милен Цветков. Бил си свалил обувката, за да я сложи под главата на Милен. Правил му и изкуствено дишане. Твърди, че само един път преди години видяла Кристиан да пробва да пуши марихуана, но не му харесало.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пил "специален чай" и се намазал с крем, които ползвал по време на "сесии". Какви са тия сесии, бе? Какви са тия чайове и кремове със сума ти наркотици в тях? Кристианчо и женицата му взеха съдиите за мезе.
98
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Офф ми те са някакви пропаднали наркомани тия.Минали са границата на "опитването" и употребата от време на време.По цял ден нищо друго не правят освен да се друсат.Накрая е заспал/вцепенил за няколко секунди (на старите дрогери им е много добре известно за това състояние -на уличен жаргон се нарича "зацикляне") Та зациклил е за няколко секунди и се е натресъл в тоя.Ако техните бяха малко по-умни вместо джипка щяха да му купят мерцедес-бенц Е класа.Има екстра за автоматично спиране. Не случайно
97
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тая се е надрусала като пиле градус.
96
2
 
17
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 3 години
Да си спомним за Милен Цветков с добро Нищо не може да го върне при неговите деца за съжаление Язък за човека нелепо загинал заради някакъв разглезен , невъзпитан и провалил се напълно млад човек
95
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Do jivot prisada i ubieza na mom4eto ot tok ubiistvo sofianski ne otide v satvira ubitia ot schadsrvans na skaveikov koito vlasal v vodata vs tesi ubiistva trabva da se nakajat ubiizite necda tarsat isvinenia ubiizite
94
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Taja laschkinha e sa satvira kristina i ubieza saedno da,si lejat tova momi4e ne se li sramuva ot ubiidtvoto na priatela si
93
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Помогнал ...като го е убил
92
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
89 Законът е за всички. То и за лагерите на смъртта, комунистите от БСП, казват, че било лошо стечение на обстоятелствата. Какво, че са избивали невинни хора...Лекето Крум Зарков, дори си прави майтап с това?! Ненаказването, на децата на червените богаташи, извършили престъпления, само ще увеличи престъпността сред тях. Да не говорим, за другите.
91
1
 
19
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 3 години
Самозабравили се "богаташки" "синчета" и "дъщерички" се опитват да се защитят един друг със "абсурдни аргументи"!!!Такива хора нямат страх от закона и за тях само "тояга" иначе нещата ще стават все по-зле!!!Какви още "доказателства" иска бг съда(явно финансови), което е нормалноза тях при вземането на тяхните "правдиви" "решения"!!!!
90
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Божковата метреса ЛиЛана, да върне наградата за младежки иновации, която взе с лъжа, като представи чужд проект и получи за това 4 млн европейски пари. Защо не съобщават, как е "пропаднало делото"? За децата на червените престъпници няма съд, този също се опитва, да намали присъдата, след като причини убийство на пътя. Съдиите ни са до един, червени мутренски.
89
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако е "живеел здравословно", откъде в кръвта на убиеца на пътя, този коктейл от друга, който бе намерен?
88
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази изглежда до момента не я спряла друсането. Брътвежи на изпържен мозък, нямащ връзка с реалността.
87
20
 
2
 
! Отговори
К преди 3 години
Пуснете момчето,това е просто стечения на обстоятелства
86
1
 
4
 
! Отговори
H преди 3 години
Така беше
85
3
 
13
 
! Отговори
Курника преди 3 години
Сливенският-Симона-Сливенският Симона-Сливенският-Симона.. ..
84
1
 
25
 
! Отговори
Ro преди 3 години
Въпросната Симона я познавам бегло... толкова друсаше, че ако ти каже, че навън има снежна буря, значи е 40 градуса пек. Адски изпържен мозък. Директно да я гласят за ГРОБ с тия нагли, *** и дебелашки лъжи ще заработва идеално. То да те е срам да четеш направо. Пушил коз веднъж, ама не му харесало, хаха... тия ще *** паркетин и от пода на турски кл0зет, що са глупости?!
83
5
 
8
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Умира вследствие на инсценирано ПТП журналист, който се покрива 1:1 с определението на Гешев за "мародер" - позволява си публично да се съмнява в "пандемията" и да оспорва мерките.Един вид, по смисъла на Гешевите изявления, злоупотребява с конституционното си право на свободно слово. Гешев, който като следовател е специализирал по направление ПТП, се намесва и лично поема случая. Един елементарен случай на удар отзад с огромна скорост на спряло на светофар МПС, се влачи 9 месеца.
82
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И този убиец ще го отравдае пробития съд, тая за лъжесвидетелстване си е за затвора.
81
2
 
7
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
откраднала чужд проект, с който е "усвоила" 4 млн европейски пари------ Това по какъв начин и от кого е доказано?
80
9
 
9
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Гешев се обяви публично: 1. Против разделението на властите 2. Против свободата на словото - нарече свободното изказване на мнение мародерство. 3. Гешев първи се обяви за въвеждане на извънредно, дори военно положение. 4 Гешев стои начело на организация от типа "държава в държавата" 5. Гешев живее на семейни начала с бивша танцьорка на пилон в заведение на бандити. Може да си направите сметка какъв интегритет като личност и като магистрат има този индивид.