Съдът остави в ареста Кристиан Николов за смъртта на Милен Цветков

Обвиненият в убийство младеж е поискал по-лека мярка
Обновена: 23 фев 2021 18:47 | 23 фев 2021 17:30, Красимир Ангелов
46
Съдът остави в ареста Кристиан Николов за смъртта на Милен Цветков
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Софийският градски съд остави в ареста Кристиан Николов, подсъдим за смъртта на журналиста Милен Цветков, съобщиха от пресцентъра на Съда.

Още по темата
В рамките на съдебното заседание подсъдимият е поискал по-лека мярка и е уверил, че няма да се укрие и да извърши друго престъпление. Той е изразил и съболезнования на близките и семейството на Милен Цветков. Въпреки това решението на съда е той да остане в ареста.

"Искам да изкажа моите искрени съболезнования към близките и семейството на Милен Цветков. Не мога да си представя какво им е, когато се връщат към случилото се“, каза в залата 22-годишният Николов.

Подробности за катастрофата в залата чуха сестрата на журналиста и майката на детето му. Третият пътник в колата–убиец – Георги, не се яви на разпит, тъй като е в чужбина.

Както е известно инцидентът, при който загина известният журналист Милен Цветков, се случи 19 април 2020 година. Тогава джип, управляван от Кристиан Николов, се удари в спрелия на червен светофар автомобил на Цветков.

Според обвинението Николов е карал с превишена скорост и под влиянието на наркотични вещества.

Още за делото вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да знаеш че си друсан и да тръгнеш да караш. Не му прощавам там можеше да е моито семеиство. Най тежка присъда заслужава.
15
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
10 месеца се в ареста ,кога че посети затвора бря съдии
14
1
 
12
 
! Отговори
По-лека мярка преди 3 години
Да се скопи и го пускат да си оди
13
1
 
19
 
! Отговори
Анонимна преди 3 години
Как може като знаеш че си дрогиран да караш. Да се докажеш пред гаджето че си мъж. Олигофрения. Не съм виждала никога подобно нещо а съм виждала дрогирани дори те имат елементарен акъл като се дрогират да не карат коли.
12
1
 
8
 
! Отговори
Мишо преди 3 години
*Като минат и ще го пуснат!
11
1
 
6
 
! Отговори
Мишо преди 3 години
Добре е че са избори. Каталина и ще го пуснат.
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимна преди 3 години
Не ще го остави там му е мястото.Случвало ми се е да се зопознавам с наркозависими. Дори те имат минимум акъл в главата и не карат когато са надрусани. Това е пълна безотговорност липса на илементарни човешки ценности
9
0
 
34
 
! Отговори
Край преди 3 години
1 година до никъдеДо присъда ще се стигне след 5 години понеЗа престъпление направени сред София пред 5 камери и 100 свидетеляНе чакайте справедливост от български съд
8
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кръвната проба доказва, че е у отрибил коктейл от дрога, с коуто е станал убиец на пътя. Най-малко 20 години за причиняване на смърт на пътя, дрогиран, давайки газ, с опит да прикрие престъплението. Опит да се скрият, направиха и двамата му спътници в колата, както и адвокатът на обвиняемия, който дори твърдеше, че Кристиян Николов не е бил зад волана.
7
1
 
32
 
! Отговори
komitata преди 3 години
егати порнографията в планетата н а мймуните -колко време мина още обсъждат кво станало -тройни експертизи чтворни свидетели - вдруга бяла държава досега щяха 5 такива дела да приключат -едни пари с е въртят -ако беше някой бедняга досега щеше да си знае 30 години в белене
6
2
 
22
 
! Отговори
Моля ви преди 3 години
Защо през ден с нашите пари свиквате заседания, задето на този наркоман убил човек не му се седи в ареста? През ден ли ще четем словоизлиянията му, че пиел чай за нерви и искал да учи за изпити? В крайна сметка, след като в петък не сте уважили оплакванията му, какво се променя до вторник, че пак да се разглежда случая? Днес извикали и жена му да лъже как пиел чай и не помирисвал дрога. Моля, не ни занимавайте с него до присъдата.
5
0
 
25
 
! Отговори
Скандално преди 3 години
Георги Иванов, който е син на депутата Лъчезар Иванов, не се яви в съдебната зала. Оказа се, че отдавна не живеел на адреса, на който била изпратена призовката за делото. Според адвоката му момчето от години живее в Италия и предвид пандемията не е ясно кога ще се върне в България.
4
1
 
21
 
! Отговори
Ванката преди 3 години
Всеки да си носи последствия за действията и мен ме осъдиха условно за алкохол без никакви щети за мен и някой човек слава богу и много съжалявам...Живота е сериозно нещо и за една грешка последствията може да са жестоки....
3
1
 
22
 
! Отговори
Сър Джеймс преди 3 години
Социалисти сър! Забавляват се!!!
2
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този наркоман вече за 10 път иска по- лека мярка. Ще го съдят ли или само ще си играят на шикалки?
1
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалкия фигурант не харесва това!!!