5 месеца затвор за шофьор, карал с над 3 промила алкохол

Това не било първо подобно провинение на мъжа
26 фев 2021 23:10,
13
5 месеца затвор за шофьор, карал с над 3 промила алкохол
Снимка: Pixabey

5 месеца в затвора ще лежи 38-годишен мъж за управление на автомобил в нетрезво състояние. Той бил хванат зад волана с 3,350 промила алкохол в кръвта.

Към наказанието съдът прибави и още 3 месеца затвор за предишно престъпление, за което подсъдимият е получил условна присъда.

На 4 август 2020 г. служители на МВР спрели за проверка "Опел Вектра", шофиран от Г. К. Б. и установили, че управлява с концентрация на алкохол в кръвта 3.350 на хиляда. Проверката констатирала още, че той вече е осъждан за същото провинение.

Пред съда подсъдимият - 38 годишен, осъждан, безработен, се призна за виновен и заяви, че доброволно подписва споразумение за наказание "Лишаване от свобода" за срок от 5 месеца ефективно при първоначален "общ" режим. Съдът му наложи и "Лишаване от право да управлява МПС" за срок от 2 години.

Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
masov christianski terorist kamikadze s burka.
9
6
 
4
 
! Отговори
___ преди 3 години
За последните 30 години едва ли има и два пъти в които съм шофирал без да съм на половинка ракия и галонче бира /вино не обичам/. Нямам и одраскана броня дори. В същото време трезвени кьопави шофьори правят поразии като за световно.
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А глоба защо няма глоба? примерно 50 хиляди глоба и нека пак пие
7
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Адвокатите за живи гяволи-спасяват пиятндурската клиентела със зъби и нокти.
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Можеше да погуби един или няколко човека като предизвика верижна катастрофа. Тогава щяха да му дадат 1 година условно. Адвокатите за живи гяволи-спасяват пиятндурката клиянтела със зъби и нокти.
5
1
 
6
 
! Отговори
мхмхмхмх преди 3 години
Малко му е !
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 2В Швейцария не къркат като тук.Освен това повечето минават с пробация,не като тоя с условна както го е хлъзнал някой служебен адвокат.Минава се психотест,но кръвни тестове не се правят,то се знае и без тях,че явно си пиеш като смок.Ето като е повторил и са го осъдили на затвор.Има толерантност,но не е безгранична,освен ако нямаш много пари.
3
6
 
9
 
! Отговори
Издънкова преди 3 години
А някой откраднал 22 милиона от ремонта на площад Славейков с подписка и това е за милиони няма закони а кокошка няма прошка !Убийци са навън с гривни а тоя че бил пиян да лежи
2
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Швейцария например, ако имаш наказание лишаване от правоуправление на мпс, заради употреба на алкохол, след като то изтече, минаваш през психолог и кръвни изследвания, за да се установи дали редовно къркаш или е било нещо инцидентно. Ако пиеш като смок, никога не ти връщат свидетелството. А България е държавата на регистрациите. Защото явно на милиционерините им е толкова багажа, че никога няма едно годно доказателство, което да издържи в съда. Затова престъпниците се регистрират.
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
i za kvo ne go o besiat?