Свидетелите раздвоени: Оказал ли е Кристиан помощ на Милен Цветков?

А Милен казал само "Добре съм..." и опитал да излезе от колата
26 фев 2021 13:47,
174
Свидетелите раздвоени: Оказал ли е Кристиан помощ на Милен Цветков?
Снимка: БГНЕС

Съдът разпитва свидетели, били на мястото на фаталната катастрофа, която отне живота на Милен Цветков навръх Великден миналата година. На заседанието показания даде семейство, което чакало също на червен светофер от отсрещната страна, пише "24 часа".

Трафикът бил спокоен, почти нямало коли, а пешеходците също били по-малко. Докато чакали, чули силен шум и видели как първата кола - на Цветков, останала в средата на кръстовището.

Още по темата

Жената се обадила на телефон 112 , видели как шофьорът на аудито, предизвикал сблъсъка, излязъл от автомобила и започнал да търси нещо на задната седалка на колата.

"Добре съм", казал журналистът Милен Цветков на хората, втурнали се да му помогнат миг след катастрофата. После се опитал да излезе от колата. Хората го съпроводили до тротоара. За последните минути от живота на журналиста разказа в Софийския градски съд охранител от столичния мол, пред който стана трагедията.

На разпита присъстваше и таксиджията, който стоял на кръстовището пред мол "Парадайз" в средна лента. И разказа, че от силния удар предните и задните стъкла на колата се спукали.

Свидетели отричат Кристиан Николов или някой друг от аудито, което е шофирал, да е оказал помощ на Цветков след сблъсъка. "Никой друг не е правил изкуствено дишане освен медиците", казаха те.

Миналата седмица Симона, гаджето на Кристиан, разказа пред съда, че той лично е оказал първа помощ на Милен Цветков. Бил си свалил обувката, за да я сложи под главата на Милен. Правил му и изкуствено дишане.

Думите й бяха потвърдени от друг свидетел, който също твърди, че Кристиан оказал помощ, дори бил бос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никакво раздвоение няма - истинските свидетели казват истината, а приятелите от аудито лъжат, защото така са ги научили адвокатите.Само да не изчезнат записите от камерите, там ще се види много добре кой какво и на кого иказва.
133
0
 
9
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Къде е в момента Милен Цветков и защо е там.Да не би да насочват мисълта ни в посока ,че са виновни от погребалната агенция изкопали и положили в гроб тялото на Цветков.
132
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Записите от камерите показаха единствено че Милен беше изоставен на произвола,а ,,недосегаемите'' с партийното Ауди си биха камшиците на момента.Проверете си записите агейн моля.Или записите от камерите изчезнаха пак както се случва понякога след като не са изчезнали от преди това.Много пъти се случва да ,,няма касетка за записване в устроиствато'' при условие че всичко вече е на Хард драйв и е свързано с сървъри на МВР и охранителни фирми.
131
0
 
34
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Не разбирам. Нали има камери на цялото проишествие и на случващото се след него. Те са най-добрите свидетели!
130
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Милен е изнал от колата и е седнал на тротоара да чака бъраз помощ и полицията.А ония до колкото си спомням бяха избягали и ги издирваха,поне така пишеше вашия сайт тогава.и никой не знаеше отпърво самоличноста на дрогираните герои.Казвам дрогирани,защото ако не са били дрогирани означава само едно....Умишлено Убийство с определена цел.
129
0
 
28
 
! Отговори
Свидетел преди 3 години
Трябва да наемат още свидетели. Плаща се по 10 000...
128
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Неточно заглавие- не "раздвоени" ..искат да кажат "разкрачени" между морала и лъжата
127
0
 
8
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Да ,за да напусне нашия свят,всичко друго са манипулации за избягване на възмездие.
126
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 117 - за такива "свидетели" дори си има термин "кошаревски" свидетели :) има си история термина, но няма толкова символи, на когото му е интересно да пита чичко Гугъл :)
125
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен - няма как да уважаваме мнение на човек, който пише "обие" и "освем"... да се надрусаш и да се качиш да караш, при това с около 100 км/ч, в града... за мен си е чиста форма на евентуален умисъл... "без да искам", "стана случайно" и "съжалявам" тук изобщо не важат...
124
0
 
19
 
! Отговори
АНОНИМЕН 007 преди 3 години
Горкичкият Милен, не заслужаваше така да го убият. Горкото му дете....
123
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че е бил надрусан зверски тва ни стана ясно.но една ли се е врязал нарочно да обие човека освем ако не е психично болен.
122
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какво ще промени това? В смисъл... Блъснал си кола, докато си бил надрусан и си карал със 120 км/ч, а човекът пред етб умира. Колкото и да си наркоман, колктоо и да си ограниченои разглезено първенюшко чедо, вс еще ти сгрее ккухата главица, че ако тоя умре, си яко прецакан, даже и баща ти да е шефа на каквото е шеф там. А ако не унмре ... ем ще е много по-лесни. И азтова прави отзаяни опити. Ако колата беше здрава, сиг. щешше да избяга и после да пишат някой 90 годишен соц. слаб, че е карал.
121
1
 
2
 
! Отговори
Like преди 3 години
До ЛаикЕм освен ако няма доказателства, че му е бил посочен автомобила, че е бил запознат с маршррута и времето (повечето хора, дори и да не го осъзнават, имат дост астриктен график в това отношение), няма какво да се одокаже Е ... освен ако някой не си признае, че е поръчка, ама .... малко вероятно
120
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Христо ХристовХАах ... спомянма си как се хвалиха, че имали хора завършили право в СУ, все едно е гарнация, че са някакви вълшебни и невероятни същесва, които просот са непсособни да се провалят и тотално неподатливи на корупция ...
119
10
 
1
 
! Отговори
Лаик преди 3 години
Още тезата за ""умишлено убийство"" ми се струва недоказуема - знаел е кой е в колата пред него ли...или го е *броил* през половината София , докато се засили и го отнесе..... За съда ще е трудно - както обикновено :-( :-(
118
0
 
24
 
! Отговори
dodger преди 3 години
този "процес" ако се забави още една година, накрая ще изкарат Милен виновен, а наркомана - герой, на когото някой тайно му бил сипал алкохол и опиати, но въпреки това той се стегнал и оказал първа помощ на неправилно паркиралия Милен.
117
0
 
23
 
! Отговори
boikoB преди 3 години
Майката му..сега търси лъжесвидетели да го изкара помощник, тва парче освен да смуче и смърка едва ли е научило нещо друго...дано поскоро го пратят да си прилага първата помощ в Софийския на нуждаещисе батковци ...
116
0
 
23
 
! Отговори
ПРОФЕСОР ПРЪЦ преди 3 години
Помогнали са му---да замине за оня свят...сега почват да овъртат,овъртат,докато го докарат до условна присъда и да се подиграят за пореден път с цяла България...мръс.на корумпирана пасми.на-- как ядете от тези мръсни,кървави пари бе?
115
0
 
43
 
! Отговори
CAT преди 3 години
Какво има да се доказва, да разпитват 'приятелката', 'приятелят'... На записите всичко се вижда!!! Цял свят го видя, само в България Съдът не го. Тези lainyovci са почнали да крият наркотиците си веднага, след като са убили човек!!!! Да пукнат дано!