Свидетелите раздвоени: Оказал ли е Кристиан помощ на Милен Цветков?

А Милен казал само "Добре съм..." и опитал да излезе от колата
26 фев 2021 13:47,
174
Свидетелите раздвоени: Оказал ли е Кристиан помощ на Милен Цветков?
Снимка: БГНЕС

Съдът разпитва свидетели, били на мястото на фаталната катастрофа, която отне живота на Милен Цветков навръх Великден миналата година. На заседанието показания даде семейство, което чакало също на червен светофер от отсрещната страна, пише "24 часа".

Трафикът бил спокоен, почти нямало коли, а пешеходците също били по-малко. Докато чакали, чули силен шум и видели как първата кола - на Цветков, останала в средата на кръстовището.

Още по темата

Жената се обадила на телефон 112 , видели как шофьорът на аудито, предизвикал сблъсъка, излязъл от автомобила и започнал да търси нещо на задната седалка на колата.

"Добре съм", казал журналистът Милен Цветков на хората, втурнали се да му помогнат миг след катастрофата. После се опитал да излезе от колата. Хората го съпроводили до тротоара. За последните минути от живота на журналиста разказа в Софийския градски съд охранител от столичния мол, пред който стана трагедията.

На разпита присъстваше и таксиджията, който стоял на кръстовището пред мол "Парадайз" в средна лента. И разказа, че от силния удар предните и задните стъкла на колата се спукали.

Свидетели отричат Кристиан Николов или някой друг от аудито, което е шофирал, да е оказал помощ на Цветков след сблъсъка. "Никой друг не е правил изкуствено дишане освен медиците", казаха те.

Миналата седмица Симона, гаджето на Кристиан, разказа пред съда, че той лично е оказал първа помощ на Милен Цветков. Бил си свалил обувката, за да я сложи под главата на Милен. Правил му и изкуствено дишане.

Думите й бяха потвърдени от друг свидетел, който също твърди, че Кристиан оказал помощ, дори бил бос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
34
 
! Отговори
Адвокат преди 3 години
Защо тримата пътници в колата-убиец не са на подсъдимата скамейка като съучастници в убийство на невинен човек !?
113
0
 
31
 
! Отговори
българин преди 3 години
Каква Симона , бе , каква помощ , нали всичко се вижда на камерата и има 100 свидетеля ?!!!!! Лъже малкото к...е !
112
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Камерите какво показаха. Или записите вече са изчезнали
111
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е приятелката и приятеля му какво свидетелстват, като са избягали веднага от колата-убиец !И двамата са за съд за съучастие в престъплението, бягство от мястото на катастрофата и лъжесвидетелстване.
110
0
 
37
 
! Отговори
ХХХ преди 3 години
Приятелката на убиеца в панделата за лъжесвидетелсване !
109
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
оня не е знаел къде се намира помогнал му бил... направо се подиграват
108
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До zerИ е "ако мине"
107
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До zerРеално нулево, защото масово не се дава. Имам познат адвокат, който си има една групичка, дето им вика "нинджите". Нинджи са, защото реллно нямат никакво присъствие никдъе и винаги можеш да кажеш, че са били някъде и са били свидетели. Даже се базикаше, че съдията в окръжния се хващал за лгавата, защото тея са били свидетели на над 50 дела.
106
5
 
18
 
! Отговори
адвокат преди 3 години
Колата на Милен Цветков блъсна колата на Кристиан. Пострадалият е Кристиан. Милен вече нищо не го боли.
105
0
 
33
 
! Отговори
zer преди 3 години
Какво е наказанието за лъжесвидвтелството
104
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 104Много са меки законите. Трябва да седи във верги на площада и да го мерят с развалена храна.
103
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 111Милен беше трън в *** на много хора от властта, опозицията, общините, бизнесмените и прочие.
102
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 104Ба ба .... от моето даскало един преди бала се засили със 110 на улица с ограничение 40, на 3 грама амфети и полвин кило водка, уби един възрастен човек. Дадоха му 6 години, после му преразлгедаха делото, намалиха ги на 4, работел, учил, не знам си кво, депресия, добро поведенеи. Беше му 2 години 4 месеца напкрая присъдата, като след треитя месец го пускаха да си излиза "на работа" , някакви си ваканции, не знам си кво ... Реално 2 години беше на пансион.
101
0
 
29
 
! Отговори
Пак този?!? преди 3 години
Ежедневната дежурна доза Кристиян, убил журналиста Милен Цветков дригиран до козирката. В нормалните държави отдавна присъдата да е ясна, а случаят приключен. Днес не е ли поискал да го освободят по някаква банална причина? Каква помощ може да окаже един замъглен от наркотици човек? Та той не е видял цяло SUV пред него и първият половин час едва ли знаел какво е станало. Помощ може да откаже адекватен човек! Истината е една. Коктейл от наркотици, замъглен поглед -> убийство.
100
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Виждам,че и под най-обикновените новини за убийството на един журналист,изпълзяват коментарите на разни платени герберухи-специално тия дето плюят по Милен директно или пък омаловажават неговия случай.
99
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега да не се окаже, че не го е убил, напротив-съживил го е.
98
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 100Ей! Това българско "ае стига" е причината държавата да ни е жалка купчина от сбъркани закони, разбирания и масова престъпност.И само не ми казвай, за какво да мисля и кое да говоря. Не ти харесва - МИ РАЗКАРАЙ СА ВЕ!
97
1
 
4
 
! Отговори
до 104 преди 3 години
След 1 година няма да го пуснат, ще лежи ефективно поне 6-7 от 15, които ще му дадат (даже и 15 трудно ще дадат, но поне едно 10 ще му лепнат).
96
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 102Значи ... защото не бил идол, казваш няма значение. Значи ... ако утрепя непознат човек, да си свиркам и да си ходя. ВРЕМЕ ЗА ВСИЧКИ ДА ИМА ПРИСЪДИ И ТО ТЕЖКИ!
95
1
 
11
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 3 години
Работата на СЪДА е да отсее Истината от Лъжесвидетелите .Всъщност Истината траее около 24 часа , тогава се събират истиски Факти . След 24 часа всеки се опитва да спаси кожата и измисля Лъжи .