Свидетелите раздвоени: Оказал ли е Кристиан помощ на Милен Цветков?

А Милен казал само "Добре съм..." и опитал да излезе от колата
26 фев 2021 13:47,
174
Свидетелите раздвоени: Оказал ли е Кристиан помощ на Милен Цветков?
Снимка: БГНЕС

Съдът разпитва свидетели, били на мястото на фаталната катастрофа, която отне живота на Милен Цветков навръх Великден миналата година. На заседанието показания даде семейство, което чакало също на червен светофер от отсрещната страна, пише "24 часа".

Трафикът бил спокоен, почти нямало коли, а пешеходците също били по-малко. Докато чакали, чули силен шум и видели как първата кола - на Цветков, останала в средата на кръстовището.

Още по темата

Жената се обадила на телефон 112 , видели как шофьорът на аудито, предизвикал сблъсъка, излязъл от автомобила и започнал да търси нещо на задната седалка на колата.

"Добре съм", казал журналистът Милен Цветков на хората, втурнали се да му помогнат миг след катастрофата. После се опитал да излезе от колата. Хората го съпроводили до тротоара. За последните минути от живота на журналиста разказа в Софийския градски съд охранител от столичния мол, пред който стана трагедията.

На разпита присъстваше и таксиджията, който стоял на кръстовището пред мол "Парадайз" в средна лента. И разказа, че от силния удар предните и задните стъкла на колата се спукали.

Свидетели отричат Кристиан Николов или някой друг от аудито, което е шофирал, да е оказал помощ на Цветков след сблъсъка. "Никой друг не е правил изкуствено дишане освен медиците", казаха те.

Миналата седмица Симона, гаджето на Кристиан, разказа пред съда, че той лично е оказал първа помощ на Милен Цветков. Бил си свалил обувката, за да я сложи под главата на Милен. Правил му и изкуствено дишане.

Думите й бяха потвърдени от друг свидетел, който също твърди, че Кристиан оказал помощ, дори бил бос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
10
 
2
 
! Отговори
до 100 преди 3 години
Няма как да се съглася. Точно тази катастрофа е като 1/3 или айде 1/4 от катастрофите у нас. Демек, всеки ден има смърт на пътя, причинена от пиян или дрогиран. Айде стига толкова по темата. Миналата седмица се претрепа поредното пиянде от Перник с някаква тунингована дизелова бракма. Добре, че не отрепа и още 5 души покрай себе си.
93
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Но Кристиян ще учи и работи там и ще я намали доста. Толкоз, това са законите в Европа."ТОлкоз на законите в Европа! Неефективни са! Крайно време е да се предпиемат по твърди мерки! Аман от намалени присъди?И какво е съобщението? Карай пиян и си трепи хора, ще те псунем след 1 година.И как да няма значение, с колко е карал? Ами глоба за превишена скорост поне няма ли?
92
4
 
10
 
! Отговори
мак преди 3 години
До 94. Точно обратното. Присъдата ще е малка, спомнете си, колко пъти сме чували, че присъдите не се дават под натиска на улицата. И като знаем, от какво семейство е тоя, смятай, как ще го "накажат".
91
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В същата вечер, в която почина Милен Цветков, в София имаше друга зверска катастрофа, убила човек, но извършителят избяга. Колата на пострадалия беше обезобразена до неузнаваемост. Нещо по този случай? Няма, разбира се, защото човекът, починал там, не е плямпачът и идол на люлинчаните и провинциалистите Милен Цветков.
90
0
 
10
 
! Отговори
торбалан преди 3 години
Аре да го застрелям тая мижитурка в главата и ще му окажа помощ докато дойде линейка .
89
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 93Как да не е по-различно, бе! Едно е да се блъснеш, защото пътят е бил скапан, защото е имало гадни условия, защото е гръмнала гума, друго е да се надереш като ***, да се качиш и да се шибнеш със 160, убивайки един от малко останали стойностни хора в тая страна, а после да искаш намалена присъда, защото си се опитал да "го залепиш" едва ли не. И различното е, че ВСЕКИ ЗНАЕ И ВИЖДА, че вече имаме нужда от промени. Стига с тея леки присъди за убийци.
88
0
 
9
 
! Отговори
Ужас преди 3 години
Бил съм на съдебни дела и каквиТези и простотии изкарват адвокатите на виномната страна,просто отвратително нещо.
87
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 93 Смятах да напиша същото,но вие ме изпреварихте
86
0
 
10
 
! Отговори
Не съм Ганьо преди 3 години
ЕМ вижте ся ...То момчето не е искало. Даже е помагало. Дайте да го пуснем и повече няма да прави така? Ами ако беше ваш роднина?
85
5
 
5
 
! Отговори
до 93 преди 3 години
Означава, че тази катастрофа с жертва на пътя не е абсолютно нищо по-различно от останалите 2000 катастрофи с жертви през годината.
84
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оказал или неоказал помощ няма особено значение. Пиян или дрогиран- няма особено значение според НК. Дали е карал с 60 или с 260- пак няма особено значение. Умишлено убийство? Абсурдно обвинение. Това си е тежко ПТП, в следствие на което загива човек (ключов момент дали тези, които са го извадили от колата не са помогнали да умре). Логично е, че поради високия обществен натиск, присъдата ще е максимална. Но Кристиян ще учи и работи там и ще я намали доста. Толкоз, това са законите в Европа.
83
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 80И какво ПО ДЯВОЛИТЕ ОЗНАЧАВО ТОВА? Спокойно ... нема проблем. Умират си хора, ама щото сме си такъв народ ... да си мрът. Колко се радвам, че не съм от село!
82
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Оказал ли е Кристиан помощ на Милен Цветков?"Има ли КАКВОТО И ДА Е ЗНАЧЕНИЕ!
81
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До до 62Абе виж батка ... За тоя случай е най-добре така. Цял народ го мрази тоя, много са настървени. Па и нека си го признаем - ако тате не ръгаше яко пари за дела и медийни кампании, тоя вече щеше да е с 12 годишна присъда.
80
0
 
0
 
! Отговори
до 85 преди 3 години
Абсолютно. Което не означава кой знае колко по-ниско наказание.
79
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Самов. България можеш да убиеш топ журналист, докато си пиян и надрусан като кирка, а после да се надяваш, че като кажеш,ч е си се оптиал да му помогнеш, значи не си бил толкова лош, следователно да ти се даде по-ниска присъда ...Все едно изнасилвача да каже, че е оставял пари за такси на жертвите си ...
78
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правосъдието е такова заради завършилите право из разни провинциални и свободни университети,където и най-неграмотните излизат с диплома
77
4
 
10
 
! Отговори
до 80 преди 3 години
Кое да приемам спокойно?! Как станала катастрофа и умрял човек ли?! Еми, на ден умират по 10 души от катастрофи у нас, ама не се разгласява, защото не са Миленовци. Една трета от тия катастрофи са предизвикани от дрогирани или пияни. Всичко се крие в манталитета. И Да променяш закони, няма да промениш манталитета на заплатата в плик, мисленето тип бачкатор от Люлин или другата крайност- чувството, че с пари всичко се купува.
76
1
 
7
 
! Отговори
До до 62 преди 3 години
71,да разбирам ли, че ако се направя цветен, напушен, и не мога да си кажа заглавието, каквото и да направя по дефолт винаги ще минава за неумишлено и по тънката лайстна?!!
75
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Важното е да му разсипят бъдещето и близките му да се разорят и изпоразболеят покрай адвокати и подкупи!"Амм ... един адвокат за такова дело няма да ти е повече от 10000 лева. Пдокупа е 50к за съдията и се дава, когато работи. Това е 1/3 от цената на колата, която караше по-време на инцидента. Зестн ли мислиш че ще е проблем? Освен това, какво му е на бъщето, ако ще го пускнат след 3 години?