Ще грабне ли Мария Бакалова "Златен глобус"?

Според букмейкърите тя е фаворитът
28 фев 2021 22:51, Нели Христова
37
Ще грабне ли Мария Бакалова "Златен глобус"?

По-малко от 8 часа остават до началото на церемонията за наградите „Златен глобус”. Всички очакваме да научим дали Мария Бакалова ще стане първата българка с престижната награда.

Тя е номинирана в категорията за най-добра актриса във филмова комедия или мюзикъл, за ролята й в „Борат 2”, на Саша Барън Коен.

За наградата Мария Бакалова ще се състезава със звезди като Мишел Пфайфър, Кейт Хъдсън и Розамунд Пайк, но въпреки това мнозина я посочиха за фаворит. Тя има 1.25 коефициентът в Sky Bet и bet365, 1.29 – на William Hill, съобщават от NOVA.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
14
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И справедливо ще го спечели. Младо хубаво българско девойче, сега му е времето да получава стимули за още много работа и успехи.Щастлив попътен вятър и умната напред! !
5
34
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо не остана в България да твориш Марийче - нали като сте в чужбина много обичате България. Лицемери! Фалшиви отвсякъде елементарни в какъвто й филм участваш.Актриса е Невена Коканова Цветана Манева и Стоянка Мтафова. Ти не си.
4
21
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая набедена за актриса и несимпатична девойка трябва да се срамува от помията в която участва. От алчност и егоизъм да печелят на земята хората се разболяват вътре в душите. Много ваажно дали ще спечели или не.
3
13
 
31
 
! Отговори
До 2: преди 3 години
Абе , коментирай "филма" и "актрисата",колкото до мен - не бери грижа, много повече съмпостигнал от цялата рода общо на тази.ПП И аз мога да слагам много плюсчета и минусчета.
2
35
 
26
 
! Отговори
весел преди 3 години
До ГНУС и СРАМКато те номинират теб за Златен Глобус, тогава плюй здраво късмета на това момиче,което за разлика от теб не се срамува от родината си!
1
27
 
42
 
! Отговори
ГНУС и СРАМ преди 3 години
Тази пак ни я навирате!А Саша Коен като е голям майтапчия нека да си прави базици с евреите и дебелите пияни британки.Една държава като Индия забрани филма "Индиана Джоунс и храма на обречените" защото показва лъжи за индуизма и индийците, а ние вместо да наречем "филма" и тази "актриса" с истинските им имена, се гУрдеем с тази грешка на природата на снимката отгоре.