Пращат за 2 седмици в психиатрия буйстващия индиец от самолета

Това реши СГС по настояване на прокуратурата
Обновена: 11 мар 2021 22:14 | 11 мар 2021 22:05, Анисия Иванова
8
Пращат за 2 седмици в психиатрия буйстващия индиец от самолета
Снимка: БГНЕС

Индиецът Синдхарт Сингх, който в края на миналата седмица буйства в самолет на Air France, отива за две седмици в психиатричното отделение на затвора в Ловеч.

Това реши днес Софийският градски съд по настояване на прокуратурата.

Още по темата

Според магистратите, лекари трябва да установят актуалното състояние на 29-годишния мъж, заради когото самолет от Париж до Делхи бе приземен принудително в София.

В понеделник индиецът буйства и в съдебната зала. След многократни предупреждения съдът реши да го отстрани от залата и да му наложи най-тежката мярка за неотклонение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
НА МАЛО-УМНОТО ОБЩЕСТВО СЕ ПОКАЗА ВИДЕО КАК ТОЙ НАПАДА СТЮАРДА!!А АЗ ГЛЕДАХ ВИДЕО КАК ПЪРВО СТЮАРДА ГО НАПАДА ДА ГО БИЕ!!И СЕ МЪЛЧИ ЯКО КАКВО Е СТАНАЛО!ИНДИЙЦИТЕ СА ПРОС-ТИ МНОГО ПРО-СТИ В ТОВА СПОР НЯМА
5
1
 
6
 
! Отговори
Presspapie преди 3 години
Като се влошат българо индийските отношения градени с години от комунистите франсетата ще са доволни от театрото разиграни на борда на Еърфранс самолетБългарите трябва да се замислят защо Франция подписа договор за културно сътрудничество когато министър не беше българин и защо се казва квадрат 500 българската галерия до паметника на Левски
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човека е бил с психични отклоннения и целият свят тръгна да го линчува.Ми това е болен човек,може ли да го корите за това което е направил докато е бил в несвяст? Ще си иде по живо по здраво в индустана,и там ще си му берат колая.Толко!
3
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма ли някое НПО, което да спаси човека от българското кривосъдие? Вижда се, че българският съд е расистки предубеден. Ако осъждаха всички така за агресия, Волен Сидеров щеше да е доживот в лудницата.
2
0
 
4
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Още един на издръжка от държавата
1
1
 
10
 
! Отговори
Замислен преди 3 години
Психиатрията не е много точна наука, ама както и да е.