Оставиха в ареста дрогирания джигит от Казанлък

Той бил без книжка и карал след употреба на наркотици
23 мар 2021 16:30,
29
Оставиха в ареста дрогирания джигит от Казанлък
Снимка: Кадър BulgariaOnAir

Най-тежката постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" наложи днес Районният съд в Казанлък на Пламен Иванов, който в неделя сутринта изправи на нокти полицията в града, след като отказа да спре за проверка и кара лек автомобил "Опел" с висока скорост в насрещното платно на бул. "Никола Петков" и на околовръстния път.

Гонката между беглеца, който се оказал без шофьорска книжка и употребил наркотици, и три патрулки на полицията, продължи около 20 минути. Накрая колата бе спряна с помощта на изстрели и шипове на пътното платно.

Още по темата

За постоянен арест днес пледира прокуратурата, заседанието на съда се проведе дистанционно заради пандемията от COVID-19, пише "24 часа". Иванов е обвинен за хулиганство на пътя и шофиране след употреба на наркотици - по това обвинение той може да получи до 5 години затвор. Възможно е обаче обвинението бъде изменено и да стане по-тежко, ако към досегашните две обвинения се добави, че задържаният се е провинил в условията на опасен рецидив - той вече бил осъждан за отглежане на марихуана и за кражба.

Мярката за неотклонение подлежи на обжалване пред Окръжния съд в Стара Загора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
20
 
2
 
! Отговори
гербисто-патриот преди 3 години
Нека да се прости грешката на момчето. Всеки прави грешки, всеки заслужава прошка. Всички сме били млади и луди, тренирали сме ММА и сме тропали хорца кът гламави, и всеки е правил такива наивни грешки. Прошка трябва.
2
25
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това добре.А дали и полицаите дето го биха са в ареста?Нанесоха му побой след като е вече арестуван.Вързан го бият.Това е престъпление!
1
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом е в ареста, явно там му е мястото. А как е шеметната кариера на башибозука, приключи ли ? Или ще се мъчат да ги оправят момчетата, че нали са от нащи.