Съдът отново остави в ареста Кристиан Николов

Той е обвинен на смъртта на Милен Цветков
Обновена: 25 мар 2021 17:16 | 25 мар 2021 17:15, Красимир Ангелов
24
Съдът отново остави в ареста Кристиан Николов
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

За пореден път софийският апелативен съд отказа да пусне от ареста Кристиан Николов, обвинен за катастрофата, която причини смъртта на Милен Цветков.

Още по темата
Съдиите потвърдиха определението на градския съд от 11 март, който също отказа да освободи Николов, съобщава БТА.

И според апелативните магистрати не е намален рискът Николов да извърши друго престъпление, ако мярката му бъде изменена в по-лека и това се извежда от тежестта на престъплението, за което е подсъдим, също и от завишената степен на обществена опасност и личността на дееца.

Защитата на обществения интерес и безопасност надделява над личните ограничения, които Николов търпи заради задържането си, смятат още магистратите.

Определението на съда е окончателно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
1
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
това ако беше любимият ви рап изпълнител или шампиона по фигурно пързаляне Максим Ставински или любимият ви артист от серяла или може би евродепутат мъртво пиян а сега кандидат в листите за изборите дали ще ви е по леко на душата ?Ако това е вашето дете каква присъда щяхте да искате за него ?Има ли безгрешни хора на този свят вие да такива ли се мислите ?Всеки рано или късно ще си получи заслуженото и който е безгрешен първи да хвърли камъка е казано в библията ако сте я чели
18
2
 
8
 
! Отговори
R преди 3 години
Да гние там ***, това заслужава, в нормална държава до сега вече, да бяха го сурвакали с 20 год, а тук още се ослушват и оглеждат, хем кой да вземе парите и да го пусне, хем да не се вдига много шум. Ама няма мама, хората вече не са слепи, глухи и прости. Да гние говедотооооо.
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя през два дни се пробва. Не се ли усеща, че трябва за малко да се покрие, за да спре да се говори за това и да го пуснат?
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съда до кога бря ,ейде
15
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Излиза му се на човека. Дрогната Абстиненцията е лошо чувство.
14
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя защо не е осъден още?
13
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига ни занимавате с тоя....... Прибирайте го на топло за доста време и да се свършва!!! Писна ми през 15 дена да чета как маминото синче иска вкъщи!!!
12
1
 
9
 
! Отговори
адолф преди 3 години
Къв арест кви пет лева бре алоооууу...я го давайте тоя убавец при нас у Белене на острова да му се порадваме малко!Секи ден ша му даваме бело сладко да похапва.Са грижим за него.Гладен нема да остане на мама момчето.Давайте го тука кво го бавите!
11
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голям е кефът защото няма как адвокатите да ровнат тук-там,да копнат горе-долу и да забъркат вляво-дясно исканията за пускане,намаляване на присъдя и минаване по лесната процедура. та поне 3 пъти цената на возилото с което Кристиян стана убиец дорде не източат от оная,раждащатата убийци,няма да кутурлясат.Кефят ме как цедят,как центрофугирт и как родата и другЪрите на Крист ще ги докарат да си изуйят келотите ама никой нема да ги погледне.За източване,да влезе следващиеят убиец.А наркошите?А?
10
1
 
20
 
! Отговори
РМ преди 3 години
Няма ли ограничение за броя обжалвания на мярката за задържане??? Или за мамини, милионерски, надрусани убийци опитите за промяна на мярката за задържане може да са безброй????? Я, прокуратурата по-бързо да повдига обвинение, да насрочат дата и да се гледа делото. Стига сте шиканирали процеса.
9
0
 
21
 
! Отговори
мак преди 3 години
Колко ще се точи това дело?
8
3
 
11
 
! Отговори
до 6 преди 3 години
Ти не разбираш ли, че тоя е дойна кравичка и си го доят. Като свършат паричките и клъц. Защо си мислиш, че още е жив? Милен и на много затворници беше помагал. А сега следва неминуемо запознанство... Ама там няма кой да плаща. Тоя е мъртвец дали в затвора или вън. Пак си е мъртвец.
7
0
 
7
 
! Отговори
Ангел преди 3 години
Това момче ще плати повече от всички надрусани убийци на пътя през последните 5 години,взети заедно . Това е така защото живота на Милен Цветков е поне 10-20 пъти по скъп от живота на неизвестните хора. Най интересното е че същите тези безизвестни душици отценят живота си много по евтино от този на известните !!!
6
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама как по време на пандемия това недоразумение получи 5 дати за обжалване?!? Хората не могат да се разведат в момента поне по 2г в София, а този мамин златен ходи да реве колко му е тежко. Ми на детето на Милен не е по-леко, така че хайде стига му ефирно време
5
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво значи отново?Защо е трябвало да го пускат?
4
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мама плаща , за да не тикнат синчето в софийския зандан. Старта на делото ще започне, когато на мама свършат кинтите. А докато пиете алкохол от въпросния винпром маминка нез работа няма да остане. Ще измъкне синчето под носа на всички. Бо..кът само да не се качи пак на кола, че няма да се размине с една жертва.
3
0
 
20
 
! Отговори
Асд преди 3 години
Наркоманчето мама ще го изкара от затвора. Със заплата от 10 000 лв. няма невъзможни неща. Жалко за Милен. Един *** го прати в гроба. А ние ще хрантутим наркомана с нашите данъци.
2
0
 
12
 
! Отговори
Левтер преди 3 години
Абе я се скрийте вече с тоя!
1
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо старта на делото още се бави?