Оставиха в ареста убиеца от село Скала

Затвор от 15 до 20 г. грози 19-годишния Феим Радев
11 май 2021 11:44, Ния Христова
23
Оставиха в ареста убиеца от село Скала
Снимка: БГНЕС
Окръжният съд в Силистра прие искането на прокуратурата и остави под стража 19-годишния Феим Радев, който е привлечен към наказателна отговорност за грабеж, придружен с убийство, съобщи Bulgaria ON AIR.
 
Съдът прие, че съществува реална опасност обвиняемият да се укрие или да извърши друго престъпление, както и възможността да напусне страната и да възпрепятства разследването. Наложена му е най-тежката мярка за процесуална принуда. 
 
За подобно деяние законът предвижда наказание "лишаване от свобода" за срок от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.
Още по темата
 
 
Младият мъж е извършил тежко умишлено престъпление, при което 51-годишна жена е убита, след като са ѝ нанесени 27 прободно-порезни рани в областта на гърдите, лявата ръка и гърба. Тялото на жертвата било намерено на 7 май 2021 година в помещение на дома ѝ в село Скала. 
 
При огледа на местопроизшествието са констатирани липси на пари и златни накити, както и автомобилът на жената. 
 
Определението на Силистренски окръжен съд подлежи на обжалване пред Апелативен съд - Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Висящо делоНикога! И затова на много хора изобщо не им пука от правосъдната система.
10
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайде още един хрантулник. Такива умишленни убийства трябва веднага на стола да се пращат........ ...За смъртното наказание.!!!Като изпържат няколко, другите току виж се замислили
9
1
 
16
 
! Отговори
и аз питам? преди 2 години
това ли са евро атлантическите ценности?15-20 години за зверско, обмислено убийство?ще излезе още на 30 и ще коли наред!ама то това е идеята на евро атлантическите ценности, да се избиваме пожеду си, докато евро атлантиците са защитени. те живеят далече от това.
8
4
 
1
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
Обикновен ден за овчарите на село!
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Грабеж придружен с убийство. Ковид с придружаващо сърдечносъдово заболяване.Май напоследък се опитват да ни убеждават, че каруцата е преди коня.
6
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТАЗИ ЖЕНА Е СЪЖАЛЯВАЛА МОМЧЕТО И МУ Е ДАВАЛА ХРАНА И МАЛКИ СУМИ- НАРОДЪТ Е КАЗАЛ- "НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО" И ОЩЕ ''НАПРАВИ ДОБРО И ИЗЯЖ .ОВНО''- -НА ТОЯ ИНДИВИД НЕ ЕТНОСЪТ Е ОПРЕДЕЛИЛ, ЧЕ ТРЯБВА ДА Е УБИЕЦ, А СКОТСКОТО БИТИЕ- БИТИЕТО ОПРЕДЕЛЯ СЪЗНАНИЕТО- НЕ УЧИШ, НЕ РАБОТИШ И СИ АУТ.
5
0
 
14
 
! Отговори
Висящо дело преди 2 години
А кога ще се въведе акумулиране на присъдите за всички отделни престъпления?
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали беше изнасилена преди убийството? Няма обвинение?
3
2
 
7
 
! Отговори
реалист преди 2 години
Как 15 години затвор за момчето?!Ама той само е заклал една жена,такива са особеностите на етноса.Трябва да му дадат не повече от 2-3години при лек режим и да го пускат всеки месец да не се изнервя
2
8
 
4
 
! Отговори
Дани преди 2 години
Държава, в която най-големия крадец и убиец е премиера, който ежедневно отнема животи на хора по улиците с безхаберие, лъжи и кражби какво искаш от хора, на които ние и се дава работа нито пари, а тези които имат толкова много и то не ги спира да правят гадориии на другите!
1
0
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
малко му е и смъртна присъда