Секунди преди да удари колата на Милен Цветков Николов задрямал

Свидетел твърди, че главата му клюмнала глава зад волана
Обновена: 12 май 2021 15:10 | 12 май 2021 15:10, Камелия Цветанова
146
Секунди преди да удари колата на Милен Цветков Николов задрямал
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Секунди преди катастрофата с Милен Цветков, Кристиан Николов, подсъдим за инцидента, бил задрямал и с клюмнала глава зад волана. Това разказа пред софийския градски съд Георги Иванов - приятел на Николов.

Георги е един от преките свидетели на катастрофата, при която загина журналистът, тъй като се возел в колата с Кристиан и неговата приятелка Симона, предаде БТА.

Още по темата

Георги Иванов си спомни, че секунди преди сблъска си гледал телефона, като с периферното си зрение видял, че наближават светофар, който свети в червено. Именно тогава погледнал към Кристиан и видял, че той е задрямал и с клюмнала глава. Опитал се нещо да му каже, но в този момент се случила катастрофата. Според Георги Иванов колата, която Кристиан карал, се движела с около 70-80 км/ч.

Младежът си спомни, че преди инцидента той, Николов и Симона не са употребявали алкохол и наркотици, но разказа, че Кристиан не се чувствал добре сутринта преди инцидента.

Иванов обясни още, че избягал от мястото на инцидента, защото баща му не знаел, че се е върнал от чужбина в България и затова не видял дали Кристиан и Симона помагат, защото бързал да избяга.

Младежът разказа още, че Кристиан пиел чай за успокоение, защото много се притеснявал преди изпит. В напитката имало съставката CBD, която се извлича от конопа и се продава свободно на пазара. Вечерта преди инцидента Кристиан казал, че ще си приготви от този чай.

Катастрофата стана на Великден миналата година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да не се окаже, че сина на депутата е шофирал, след което е избягал паникьосан....?
84
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЦЦЦЦ, абе имало ли е изобщо шофьор в колата. Това момче май не е успяло да се качи в колата преди катастрофата. Да изчакаме още малко може и да си спомнят точно. Аз така мисля. А може и още някой свидетел да се намери, Да се се събудил и да си спомни
83
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За една година това ли измислихте !съдът нещо се мотаете
82
18
 
1
 
! Отговори
Адвокат преди 2 години
Човека е спал реално не виждам как човек може да извърши престъпление в съня си?! Нека го пуснат и да му плати държавата 10 милиона евра за това че го държаха в затвора без вина.
81
0
 
31
 
! Отговори
заспал на масата преди 2 години
Секундите на един наркоман колко реални часа са?
80
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дайте му 4-5 години за неумишлено убийство и да влиза в затвора, макар, че считам,че не той е убиеца,но трябва да влезе в затвора,за да спаси себе си и най-вече да спре наркотиците.
79
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам кой е убиеца, но ми се струва, че не това момче е убиеца, предполагам, че Милен е убит не по време на катастрофата ,а след това, въпреки това, считам, че това момче трябва да лежи в затвора за извествно време и да спре наркотиците,в противен случай и неговия живот ще отиде на халост,а може и да го убият!
78
0
 
27
 
! Отговори
88 преди 2 години
какво казва закона за лъжесвидетвлство....
77
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименТук някакъв *** обяснява как Милен излязал невредим от колата и друг му бил дал нещо, от което умрял. Ей, защо не пробваш как е да те блъснат със 150 и колко от органите ти ще са си на мястото след удара? От вътре ставаш на кайма, ясно ли ти е?.Аз не обяснявам,то се вижда на записа,че възглавницата се е отворила и някакви го измъкнаха насила от колата,даже го държаха здраво и предварително спря кола ,зад която го сложиха,търсете убиеца някъде другаде, това момче не е убиец
76
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наркоман дава показания за, друг наркоман нали наркоманите у нас ги лекуват в психиатрията как един луд дава, показания явно нашето законодателство иска промяна
75
0
 
12
 
! Отговори
Иво преди 2 години
Уникален феномен, и аз так тръгвам от един светофар с пълна гас и на другия след 300мт вече съм заспал... Затова пия по 4 5 кафета на ден.
74
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименВървят нещата към условна присъда. В края на краищата - какво толкова е станало? #хораумиратвсекиден, не бива да съсипраме живота на един млад човек.......Ако не го осъдят, това ще е лошо и за самия него, ще го убият със сигурност или той сам ще се самоунищожи,ако не спре наркотиците и този живот,по-добре да е затворен за известно време и да спре наркотиците
73
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тук някакъв *** обяснява как Милен излязал невредим от колата и друг му бил дал нещо, от което умрял. Ей, защо не пробваш как е да те блъснат със 150 и колко от органите ти ще са си на мястото след удара? От вътре ставаш на кайма, ясно ли ти е?
72
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако свидетелят е бил на същите субстанции, както "невинния" милионерски синковец, в което съм на сто процента сигурен, неговите показания трябва автоматично да падат в съда!
71
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименА не виждам,това момче да е убило Милен, струва ми се, че след това е причинена смъртта, може и да греша,но по записите така изглежда.Но е добре да го вкарат известно време в затвора, поне около 4 години и да спре наркотиците, защото и неговия живот ще бъде съсипан, той ще се самоунищожи с тези наркотици и ненормален живот,трябва да се откъсне от тази среда!
70
0
 
31
 
! Отговори
Ей преди 2 години
Да не вземат да го изкарат жертва накрая, не можал да се наспи, след тежко друсане!
69
4
 
5
 
! Отговори
Пиян - залян преди 2 години
Долно Герберастко корумпирано ,,правосъдие " Гербо - Гробарите във съдебната система са се вкопали и няма отърваване ...
68
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вървят нещата към условна присъда. В края на краищата - какво толкова е станало? #хораумиратвсекиден, не бива да съсипраме живота на един млад човек.
67
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този случай ми прилича на добре организирано убийство, а не на случайна катастрофа, възглавницата спаси Милен, но след като някакви го изкараха от колата и му дадоха вода ,му прилоша и припадна,даже вижте записа,една кола специално спира предварително до мястото на което закараха Милен и бяха зад тази кола.Все пак,това е младо момче,по-добре да лежи в затвора за известно време - около 4-5 години и да откаже наркотиците,защото и неговия живот ще отиде на халост!
66
0
 
30
 
! Отговори
Условна - безусловно преди 2 години
Оня, който уби момчето в Борисовата градина преди не помня вече колко време, също май отива към оправдаване ... Яко се труди фирмата "От 9 дерета вода" ООД, яко ... И понеже в съдилищата пълно с наивници, разбираш, и те чайче от запарено канапче пият ... Най-много условна - безусловно ...