Маги Бадер: Не познавам Борисов

Моделката тази сутрин беше извикана в прокуратурата
Обновена: 21 май 2021 11:47 | 21 май 2021 11:47, Ния Христова
152
Маги Бадер: Не познавам Борисов
Снимка: БГНЕС
Магдалена Тепавичарова, известна като Маги Бадер, тази сутрин бе извикана на разпит в следствения отдел на Софийската градска прокуратура, предаде bTV. 
 
Тя отказа да говори пред журналисти и заяви, че не познава и няма нищо общо с хората, които замесиха името й в скандалите, тръгнали от комисията за ревизия на управлението.
 
Бизнесменът Светослав Илчовски я посочи за Мата Хари и заяви, че именно тя е направила записите в спалнята на Бойко Борисов. След това обаче отрече думите си.
Още по темата
Маги Бадер реагира остро на тези обвинения в социалните мрежи и заяви, че не познава Борисов и ще съди Илчовски. 
 
На излизане от прокуратурата Маги Бадер отново отрече да познава бившия премиер и заяви, че не знае защо е замесена в този скандал. Тя изрази надежда от прокуратурата да изчистят името й. 
 
От държавното обвинение обявиха, че ще коментират, когато проверката априключи. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
8
 
5
 
! Отговори
Сат Н преди 2 години
Всичко е игра на Борисов. И Илчовски разправя небивалици, от които после ще се отметне. Елементарно е да се съобрази, че Борисов не може вече дае бе и НЕ е бе. Човек, супер изпуснал се откъм тегло, с високо кръвно и с професия като неговата - постоянно в игри и комбинации, отдавна е приключил се бането. Не казвам, че не са правили машинации, но това е само игра, за да се компрометира комисията и същевременно си прави реклама като голем е бач.
56
2
 
8
 
! Отговори
ре преди 2 години
сигурно има записано кой ходи при него от охраната!! трябва само да видят списъка и готово! какво толкова му е трудното!разбраха как се взривява склад с боеприпаси , а това им е трудно?
55
1
 
17
 
! Отговори
до 52 преди 2 години
Ако снимките и еврата са истински , знаеш ли колко премиерски заплати на куп са ? Като в същия момент редица хора твърдят ,че са носили пачки по 500 евро и че премиера получавал подаръци кюлчета злато . Това си е чисто обвинение за подкуп и мнооого затвор, затова името му или трябва да се изчисти и той да съдейства-- или ти ще кажеш ,еи така просто никой да не се интересувал защото това било интимно-- при такива фигури няма интимно и няма издънки ,там си перфектен или си политически труп.
54
1
 
13
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Гошо,в ушите ли,просто питам,обаче другото е по фрапиращо,защо ромчето ангелов,не казо името на фидосова,а точно името на маги.
53
3
 
32
 
! Отговори
Гошо преди 2 години
Тази госпожица е девствена, а я обвиняват в проституция...
52
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То за тия работи може и да не го познаваш, запознаваш се на място и после "чао" - пак не го познаваш!
51
1
 
17
 
! Отговори
Waffen SS преди 2 години
Е,как така не са се запознали.Елементарното възпитание го изисква.Най-вероятно са играли шах или "Не се сърди човече",но при всичките тези обстоятелства се изисква се запознаят.
50
1
 
18
 
! Отговори
1 преди 2 години
Дааа, и тарифата ми не е 5, а 10 000, щот' съм много елитна компаньонка.
49
17
 
8
 
! Отговори
Недоразбрал преди 2 години
Мата Хари е жената на Бобоков и само тя е могла да носи 5 пачки с 500 еврови банкноти,ако въобще са истински,а не фалшиви.И какво ще допринесе за следствие,държава и каквото и да е ,коя мацка е чукал премиерът и на коя е простил?!А няма ли да извикате перачката му да я питате добре ли се празни Борисов и има ли достатъчна гъстота на сп е рмата?!Виждате ли се какви мръсняги сте?!Прокурори и официални власти да са се ровили в бельото на друг държавник?*** как,ще има вой до небето!!Ама Борисов носи!
48
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
абе бая пари е взела за тая работа, въпроса е до кога ще е жива да си ги харчи
47
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Любен Дилов ги върти тия плеймейтките, не е чудно и че попадна в ГЕРБ, явно доста мат'рял е събрал
46
1
 
11
 
! Отговори
до 46 преди 2 години
Не бе ! Вярвам ,че Президента разнася милиони и със помоща на НСО и Мата Хари топи Бойко !
45
1
 
16
 
! Отговори
Самият Борисов преди 2 години
Каза , че е допуснал до себе си и се е доверил на жена която като една Мата Хари .... и така натаъка ,значи той и знае името ,защо не призоват него да и каже името ,ако не иска-- посетителите му от женски пол се знаят и да започнат да привикват всичките ,то списъка няма да е един километър ,ще я намерят и още как.
44
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И се отрече от Него и рече :Не познавам Човека! Е как не го познаваш, ***. Познаваш всички, Него да не познаваш...срамота е.
43
28
 
7
 
! Отговори
Бау преди 2 години
народа продължава наивно на вярва, че някои ще държи милиони в шкафчето си :D Това да е фалшиво - няма как! :D Все пак е лошият Бойко ...
42
2
 
24
 
! Отговори
Alex преди 2 години
Кексът никога не е бил повод за запознанство :)
41
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
абе всичко може много лесно да се установи, на 2 от снимкте се виждаха сериините номера на банкнотите и на едно от кюлчетата, тези кюлчета се продават със сартификат, на който пише името на купувача, ама нямат желание, всичко това дето го прави ГешеФ е пунта мара, е така да замаже очите на хората, иначе може и на телефона да и се направи експертиза, дали с него е снимано, може и движението по него да се установи къде е ходила и кво е правила, всичко може да се установи, обаче каскета нема интере
40
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Почнаха да се отричат от Борисов, все едно се отричат от Лукавия при кръщене.
39
2
 
25
 
! Отговори
Охо-Бохо преди 2 години
Чета заглавието и се чудя. Сънувам ли? Това нормална държава ли е? Не разбирам нещо най-вероятно проблема е в мен. Жена ,която определят като "модел" за конскурс "Мис плеймейт" ,който не знам какъв точно конкурс е. Общото взето да се яви всяка напомпана мадама със операции да си намери спонспор.Ако това е нормално, моля ви се изгонете ме оттука на момента. Защо по дяволите се дава ефир на такива хора. Млади момичета да вземат пример да си мислят ,че това е нормално нещо... Абсурдистан наистина.
38
21
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
До Анонимен .....А шкафчетата на Радев и Рашков кога ще ги покажете?.....В шкафчето на Рундю има само червени петолъчки, портрета на Путин и Корана :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))