Арестът на президентския съветник по сигурността – незаконен

Милушев беше задържан през юли миналата година
70
Арестът на президентския съветник по сигурността – незаконен
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Арестът на президентския съветник по сигурността и отбраната Илия Милушев през юли миналата година е незаконен, реши Софийският административен съд.

Още по темата


Милушев беше задържан за 24 часа на 9 юли миналата година в сградата на президентството по досъдебно производство, водено от Софийската военна прокуратура.

По неговото дело има обвиняеми още трима бивши  служители на разузнаването. Той беше обвинен в подбудителство на длъжностни престъпления, които били във вреда на Държавна агенция "Разузнаване".



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До наблюдателВсичко това можеше да се осъществи по-бързо, по-лесно и по-изгодно с "Южен поток"!Но...Така че не е много за хвалене!
33
2
 
2
 
! Отговори
наблюдател преди 2 години
Предвид евентуалния конфликт Русия - Украйна, може да се очаква прекъсване на газовите доставки за България във всеки един момент без предупреждение.Връзката през Александропулус все не можеше да стане защото нямаше воля от гръцка страна. Създавайки връзката с Турски поток, осигури щото България да не стане жертва на конфликта. В същото време, при условие че вече не сме натикани в ъгъла и гърците започнаха да мърдат. В противен случай, щяха да извиват ръце . . .
32
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредната селска издънка на милиционера с каскета, уж завършил право в ченгеджийската школа на Симеоново!
31
0
 
9
 
! Отговори
чиста и свята преди 2 години
От нас зависи дали ще допуснем бандитите в НС на следващите избори.Както е казал Левски: За какво ни е Цар след като и сега си имаме Султан?
30
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Човекът на Путин го изхвърлиха от властта! Говоря за тоя, който му построи потока с милиардите на българските данъкоплатци.
29
4
 
13
 
! Отговори
те са укорими преди 2 години
Както президента, така и неговите съветници не са божествени и над закона. Заемането на такава длъжност е отговорност и чест. Те трябва бдително да изпълняват поетите си отговорности и да не допущат отклонение.По време на изпълнението на така поверената им длъжност те продължават да са граждани на републиката и са длъжни да изпълняват нейните закони.
28
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За мутрите и ченгетата на Тиквата правовата държава е някаква абстракция, нещо като теорията на относителността на Айнщайн!Може и да са чували за нея, ама считат, че не ги засяга.
27
5
 
14
 
! Отговори
Започна се преди 2 години
Следва връщането на всички руски шпиони с дълбок поклон за прошка към Путин,после връщане ,реабилитиране и извинения към бегълците,референдум за излизане от НАТО и ЕС и прикачване към евразия,президентска Република и Радев президент до като може да мърда,също като Путин.
26
0
 
7
 
! Отговори
Ветропоказател преди 2 години
Това се нарича Вятър на промяната.
25
12
 
8
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Реално ако се спазваха законите,за такова грубо и антизаконно нахлуване,президентската охрана трябваше да разстреля всички ченгета, -------- Ако имахме нормална държава, за да влязат в Президентството, трябваше да минат през телата на гвардейсите, които са там не само за украса, но и да стрелят, мушат със щикове и гризат със зъби всеки интрудър. След това охраната от НСО трябваше да прегради коридорите и да ги избие като пилци.
24
0
 
1
 
! Отговори
Оп преди 2 години
Това момче в ляво изглежда много симпатично. :P
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да почетем друг виден симулант в историята на ГЕРБ - Нено Димов, който представи бележка за чревно разстройство на заседание по делото за Пирин.
22
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТРЯБВА ЦЯЛОСТНА ЧИСТКА И СЕ НАДЯВАМЕ, ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ДА ОСТАНЕ ДОСТАТЪЧНО ДЪЛГО.
21
11
 
16
 
! Отговори
Ангел преди 2 години
Гербаджийските бухалки се трошат една по една от съда .Неми се мисли какви 10 цифрени обезщетения ще плащаме на Божков ,Арабаджиев ,Банев за причинените им щети от Бай Тиквун
20
3
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
защо да плащам наравно с вас аз на последните избори гласувах за но 20 минчо христов16 000 гласувахме за него а вие какво направихте за кого гласувахте за герб за иматакива идио-ти и тем подобни не мислите като гласувате и сега всички ще плащаме общата некадърност и прос-то-тия
19
5
 
16
 
! Отговори
sofeto преди 2 години
Българския съд, най корумпираният съд!!! Тези са по голямото ЗЛО и от политиците!!!
18
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До баба мараИ аз не желая, да ти чета неграмотно написания коментар, но ти ще плащаш за всички грешки, наравно с всички нас, защото отговорността за политическата сицтуация в странта е обща.
17
12
 
8
 
! Отговори
Ква преди 2 години
я мислехме,а тя ква стана. И ко прайм ся? Аз викам на каскетя да му смачкаме фасона и друг път да знай как и кого да арестува . Омръзна на хората да плащат обезщетения за това какво е сънувал снощи т.н. гл. прокурор. Това започна още от Цвък и продължава и до ден днешен. Да му се направи една сметка на каскета колко ареста,колко осъдени,колко оправдани и какви обезщетения са платени и ще се плащат и да ходи да ги изплаща от заплатата си ако не да ходи да *** камъни. Аз отказвам категорично
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЕлемагЕ то нали ги видя на кадрите. Бяха подбрали възможно най-загубените парчета, ама имаше няколко, дето гледаха прекалено уплашено.
15
6
 
8
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
сега всички задържани без основание ще ни опраскат в межд съд и кои ще плащаборисов и герб аз не желая да плащам за некадърността на прокуратурата и гербзатова смяна на властта защото виждате какво става всички обвинения падат всъда