Протест с искане за оставката на Гешев пред Съдебната палата

Към него се присъедини и министърът на културата
Обновена: 2 юни 2021 20:56 | 2 юни 2021 20:53, Веселина Йорданова
154
Протест с искане за оставката на Гешев пред Съдебната палата
Снимка: БГНЕС

Пред Съдебната палата се провежда протест срещу главния прокурор. Към демонстрацията се присъедини служебният министър на културата Велислав Минеков.

Той изрази притесненията си от акцията на Прокуратурата срещу висшия полицейски шеф Ангел Папалезов, с когото е имал среща преди няколко дни, предаде БНР.

Още по темата
Минеков не уточни темата на разговора, но тя е била във връзка с културно-историческото наследство, което е ресор на Папалезов.

Според министъра полицейският началник му дал много интересни данни, които трябвало да бъдат подложени на проверка. Минеков изрази притеснения, че тази среща е довела до последвалите съдебни проблеми на Папалезов.

Минеков анонсира и първи сигнали до новата Европейска прокуратура, която заработи от 1 юни. Те са в резултат на ревизията, която е направил в Министерството на културата.

Той не съобщи подробности, но каза, че такива може да бъдат обявени следващата седмица.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
4
 
9
 
! Отговори
Хайде сега преди 2 години
Всичките тия под конвой право в кауша - да направят признания колко им плаща Божков !
107
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Метежници умряха ви спонсорите!
106
3
 
7
 
! Отговори
Е той преди 2 години
Предния протест пак заради Божков започна ! Явно добре плаща на някои, за да го "обичат" !
105
1
 
7
 
! Отговори
Недоразбрал преди 2 години
Явно Черепа не пести да има за черни дни каквито му предстоят!!Ще свършат пароците,ще видим младите,интелигентните,безкористните дали ще висят пак м,ди пред съдебната палата!!Това,че обърнахте държавата на салата,не значи,че някой ще ви долива чашата с ракия безплатно!!Ще се намери лекарство и за тая па плач и лумпениада,стимулирана от КГБ и ГРУ,които много добре са изучили слабите страни на демокрацията,да могат да я рушат с разни улични трикове!
104
7
 
3
 
! Отговори
1 преди 2 години
Хвърляй каскета,недраги ми милиционеро,Г-Н ПРЕМИЕР,защо още не си го изхвърлил от ,държавната резиденция,какво чакаш.
103
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТУКА ЕДИН МНОГО АКТИВЕН БЕ-НА КОЛКО ДОЗИ СИ БЕ СМо ТАН ГРОБ АР
102
1
 
5
 
! Отговори
УжасТ.... преди 2 години
ТОЯ ГАДЕН ГЕШЕВ , ДАЖЕ И СТАРИТЕ МОНЕТИ НА ПАПАЛЕЗОВ ОТ ШКАФЧЕТО МУ ВЗЕ....!ЩО , БЕ ПАПАЛЕЗОВ.....ЩО СИ ДЪРЖИШ И ТИ ПАРИЧКИТЕ И СТАРИТЕ МОНЕТИ У ШКАФЧЕ , БЕ...??!!---ТАКА ЛИ ПРАВЯТ У ТВОЙТО СЕЛО ,БЕ..ХА,ХА,ХА...КАТО НЕМА БАНКА ?
101
4
 
7
 
! Отговори
АЙДЕ , СБАБИКЯН... преди 2 години
ПОЧВАЙТЕ ПАК ДА МЪКНЕТЕ КОВЧЕЗИТЕ И БЕСИЛКИТЕ......ЧЕ ПАРИТЕ НА ЧЕРЕПА УМРЯХА , А ИЗБОРИТЕ ИДВАААААААТ.....ХА,ХА,ХАААААААААА....НЕМА ВРЕМЕ, БАКЕ...!
100
1
 
8
 
! Отговори
МАЯМАТА : преди 2 години
ГЕШЕВ ДА СЕ МАХА....ПРЕЦАКА ЕДИНСТВЕНИЯ МИ СПОНСОР НА ИМВ , ОТ ДУБАЙ....!"КОЙ ЩЕ МИ ДАДЕ СЕГА ПАРИИИИИИИ...".....ХА,ХА,ХААААААААА.....
99
2
 
8
 
! Отговори
Robinzon преди 2 години
Аиде последен напън на божков.Вие да не мислите че американците не работя с наши прокурори.Информацията им е паднала така от марс.
98
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гешев е свързан с омагнитения Пеевски... следователно ще му се намери цаката в обозримо бъдеще...Но първо да спечелим убедително изборите и да прогоним герберастките мутри и мутропатриотите в небитието...
97
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вгледайте се това са дежурните фрикове, ако има протест срещу Радев, те пак ще са там.
96
2
 
8
 
! Отговори
гери преди 2 години
А НЕКОЙ СПОМНЯ ЛИ СИ КАК ГО НАПРАВИХА РУМЪНЦИТЕ И ДО ДНЕС ЖИВЕЯТ КАТО ХОРА ?? НЕМА ЛИ КОЙ ДА ГО НАПРАВИ ТАКА И У НАС ????????
95
5
 
2
 
! Отговори
свалете преди 2 години
този гнусен,,гибон,,
94
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам дали е така,но прокурора не ми изглежда добър човек.Някак си много странно действа.Даже да не е с ГЕРБ,действията му така изглеждат.А прокуратурата трябва да е независима и ние трябва на нея най-много да разчитаме.Прокуратурата и съда трябва да бъдат най-добре работещите институции в държавата и трябва да им се подсигури независимост,даже ако трябва с подкрепа и намеса на ЕС.
93
0
 
20
 
! Отговори
МАЛИЙ КОЛКО МУТРИ преди 2 години
МИНИСТЪРЪТ С КОВЧЕЗИТЕ ИНФОРМИРАЛ ЕВРОПЕЙСКАТА ПРОКУРАТУРА- АМА НЯМАЛ ДОКАЗАТЕЛСТВА- И ТЕ МУ ПОВЯРВАХА- СКОРО ОЧАКВАЙТЕ БОЖКОВИТЕ ХОРА ДА НАХЛУЯТ ПРЕД КАБИНЕТА НА КЬОВЕШИ И ДА ЛЕПЯТ ПОСТЕРИ МУТРО- ВЪН. КОЙТО Е ПРОТИВ БОЖКОВАТА МАФИЯ И ХУНТАТА НА РАДЕВ Е МУТРА- КАЗВАТ ТЕ.
92
0
 
3
 
! Отговори
Ал.Дюма преди 2 години
Тримата Мускетари......./Маскари/.......Всички за .....Един...с парички,....Един за Всички .... без парички.
91
0
 
1
 
! Отговори
ОФ 1944 преди 2 години
До СТРАНДЖАТАМного точен коментар, с няколко думи право в десятката.
90
11
 
8
 
! Отговори
Жалките опорки преди 2 години
И Божков и Пеевски си разиграваха коня, именно със съдействието на ГЕРБЩото кои други да корумпират последните години?Герб бяха на властБезимотното гербаво министърче проспа едни 700 милиона на БожковА каскета жми с широко затворени очи за дебелянчоДа не говорим пък кой назначи третия в групата, посредника на дебелото маминоИ 10000 измислени поста да пусне всеки герберски ***, пардон- комсомолец, все таяНа изборите ще се борите за бронзов медал
89
0
 
18
 
! Отговори
кво бе преди 2 години
Минеков, що си притеснен?За Папалезов или за Черепа?Или за двамата?