Рашков няма да се срещне с Гешев, а със следващия главен прокурор

Обвинител №1 поиска да говорят за сътрудничеството си
Обновена: 3 юни 2021 10:14 | 3 юни 2021 10:03, Камелия Цветанова
390
Рашков няма да се срещне с Гешев, а със следващия главен прокурор
Снимка: БГНЕС

„Ще се отзова на покана на следващия главен прокурор!“. Това отговори на въпрос на bTV вътрешният министър Бойко Рашков, запитан дали ще приеме поканата за работна среща, която Иван Гешев му отправи.

Още по темата

Рашков заяви още, че проверката за подслушването продължава въпреки саботажа на прокуратурата.

Предложението за работна среща от страна на главния прокурор дойде на фона на изключително обтегнати отношения между институциите. В момента е в ход акция на прокуратурата в МВР, като висш полицай вече е с обвинение за трафик на антики и пране на пари, докато в същото време служебното правителство обвини ПРБ в опит да се меси в изпълнителната власт, включително чрез привикване на шефовете на служби.

Вчера главният прокурор проведе срещи с новоназначения председател на Държавна агенция „Национална сигурност“ Пламен Тончев и началника на ГДБОП Калин Стоянов.

След това говорителят на Министерския съвет Антон Кутев посочи, че Тончев е бил привикан на разпит в деня след назначаването си и обвини прокуратурата в намеса в изпълнителната власт.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


390
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
265
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
'' няма да се срещне с Гешев, а със следващия главен прокурор '' ................ хайде започнахме с простотиите ... на ти куклите дай си ми парцалките ... побелели, смешни инфантили
264
19
 
8
 
! Отговори
Обикновен българин преди 2 години
До ИСТИНАТАДостоен отговор на Б.Рашков. Явно Тиквата е дал указания на Гешев за някакви пазарлъци.
263
5
 
18
 
! Отговори
Рашо е баш преди 2 години
Милиционер. Даже е по - зле. А Гешо го е поканил, щото е знаел, че няма да дойде. Иначе кой би се срещнал с такова нещо....
262
22
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
Не познавам г-н Рашков..Не само лично,изобщо..За това,като видях какви словоблудства се ръсят по негов адрес от освирепелите гербоактивисти,реших да потърся нещо за него..Ето какво открих:-"Бойко Илиев Рашков е български юрист и университетски преподавател по право"...НИЩО ОБЩО СЪС "свършилия" МИЛИЦИОНЕРСКАТА школа на БКП в Симеоново-типичния МИЛИЦИОНЕР "Гешеф",ИКЛИМИСАН от Хунтата за.."главен прокурор"!!!..Така че квиченето ви ви прави ЖАЛКИ,много жалки,гербави спатъхнати ***!!!
261
2
 
20
 
! Отговори
Няма време преди 2 години
Вече почти месец само махат, махат, махат...кога ще направят нещо за народа? След месец идват следващите и се почва наново. Играят си на стражари и апаши, а ние затъваме.
260
0
 
7
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 2 години
Трудно може да се научи истината за политиците в мирно време. Единственият верен източник на истината ще бъде военният трибунал и то по време на война, когато истината ще научаваме от присъдите.
259
17
 
12
 
! Отговори
Дивак преди 2 години
Не ме интересуват политическите възгледи на Рашков, но одобрявам действията му срещу гербаджийската корумпирана ***. Точно така трябва да действа - с рогата напред. Браво за отказа на поканата на Гешев! Няма нужда да ходи при бухалката на мафията - този позор за България.
258
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков е проява на близкото минало. Сорри.
257
5
 
23
 
! Отговори
Х преди 2 години
До АнонименЕ, няма как Рашков да е "истински полицай", другарю. Рашков е един отвратителен образцов милиционер.
256
29
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков се оказа човек на място, браво Рашков, никакво отстъпление пред тия мутри, нагнездили се в целия държавен апарат
255
24
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не го знам какви нерви има Гешев, че не подава оставка. Сигурно ще подаде оставка ако му обещаят да остане да живее в Бояна и да пише за руснаци
254
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ясно е, че следващият прокурор ще бъде млад, умен, красив. А виж, честен е трудно. Това е най трудно- да бъдеш честен и прям.,но не да изглеждаш само пред другите честен , а пък да си правиш, каквото си поискаш, да злоупотребявяш с власт,да краде, да си корумпиран... само да не спипат.
253
2
 
18
 
! Отговори
akudд преди 2 години
гешов одари един по избор от новите назначения на румен радев и изкочи дубай джавкането на протестиращите е за да са замажат тези факт
252
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Следващият прокурор няма да иска, да се срещне с изветрял комунист, като Рашков.
251
3
 
25
 
! Отговори
Ами преди 2 години
божковата фуста в рашковия кабинет?Оплели са се като свински черва. Обаче в момента са свързани с още нещо, СТРАХ! Голям страх ги тресе, защото не знаят чичо Сам какво още ще покаже.Гузни са и дрънкат глупости в момента всичките.
250
7
 
26
 
! Отговори
bar преди 2 години
По-скоро Гешев би трябвало да го каже това:Ще се срешна със следващия премиер, щото този е неадекватен и май скоро ще бъде подсъдим !Рашков е зависим човек, както и всички в служебния кабинет. Това и малките деца го разбраха вече!
249
38
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мачкай Рашков. Българския народ те подкрепя. Човек на място си и ти отива на визията и характера да си министър. Показваш го и с действията си. Армията от *** на ГЕРБ и ДПС да пишат каквото си искат.
248
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гешев е избран а теб никой не те избирал,господин по.....яр,за това не ви изнаса че трябва одавна да сте затворници.И ви треперат гащите от него.
247
4
 
33
 
! Отговори
Stoedin преди 2 години
Рашков да не се зарича :) може пък и да се наложи да се срещне и с този главен прокурор. Има време.
246
4
 
38
 
! Отговори
Forever преди 2 години
Рашков е просто един.... алкохолик.