Гешев: С Кьовеши обсъдихме борбата срещу организираната престъпност, корупцията

Двамата се срещнаха в Съдебната палата в София
Обновена: 10 юни 2021 20:10 | 10 юни 2021 20:08, Анисия Иванова
151
Гешев: С Кьовеши обсъдихме борбата срещу организираната престъпност, корупцията
Снимка: Twitter

Главният прокурор на Република България Иван Гешев и главният прокурор на Европейската прокуратура Лаура Кьовеши проведоха среща в Съдебната палата в София. На срещата присъстваха заместниците на главния прокурор Даниела Машева, Красимира Филипова, Десислава Пиронева и завеждащият Отдел 8 във ВКП - "Престъпления против финансовите интереси на ЕС и взаимодействие с Европейската прокуратура" прокурор Камен Михов.

От страна на Европейската прокуратура участие взеха българският представител в Европейската прокуратура Теодора Георгиева, и.д. ръководител на сектор „Стратегии и изпълнение“ Милан Ярон и говорителят Тине Холевоет, съобщиха от прокуратурата.

Още по темата

Иван Гешев поздрави Лаура Кьовеши във връзка с официалния старт на 1 юни 2021 г. на работата на Европейската прокуратура.

Главният прокурор Иван Гешев изрази увереност в перспективите за успешно сътрудничество в интерес на европейските граждани между Прокуратурата на Република България и Европейската прокуратура по противодействие на измамите със средства на Европейския съюз, злоупотребите с ДДС, изпирането на пари, корупцията и организираната престъпност.

 В Twitter главният прокурор Иван Гешев написа: С европейския главен прокурор - г-жа Лаура Кьовеши обсъдихме предизвикателствата пред магистратите в борбата срещу организираната престъпност, корупцията и злоупотребите с европейски средства. Поздравих я и за старта на работата на @EUProsecutor
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
5
 
13
 
! Отговори
ДЯДО ЙОЦО преди 2 години
НИЩО ЛИЧНО,НО НАРОДА НЕ ТИ ВЯРВА ГЕШЕВ! ТОЯ ИНАТ ЩЕ ТИ ОТКЪСНЕ ГЛАВАТА! С/У НАРОДА НЕ МОЖЕШ ДА ВЪРВИШ!!!
35
5
 
13
 
! Отговори
до 50 преди 2 години
Само да те светна. Гледната ночка на Кьовеши няма да е по-различна от гледната точка на САЩ. Те ви посочиха три лица и точка. Ама тукашните продължават да реват - Борисов е. Е, НЕ Е.
34
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пита се, на кого е неудобен Гешев, може би на олигарсите.
33
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е бетер шизофрения. Обсъдил как да се бори със себе си. Сигурно е спестил на жената, да разкаже как сготви иванчева, за два апартамента от ваклия.
32
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз в Кауфланд: - 200 грама от това сирене моля; Продавача - 965 грама, да остане ли така?
31
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво обсъжда мафиотския каскет бе? Та нали ако тръгне да води борба с корупцията трябва да се самоарестува?!
30
8
 
13
 
! Отговори
Помнещ преди 2 години
И какво"обсъдихте"бе Герберска мутро,пазач на др Борисов бившата комунистическа мутра?Ти за балами ли ни мислиш бре?Тези обяснения,ги казвай на тези дето спяха и не вдявхаа защо протестират Хората срещу теб!Гледайки се в очите и очаквахте в прав текст да си кажете правиците?!-:)Тооя ни заблуждава без да иска или така му се иска а?-:)Румънката,ще му каже мнението си,когато се прибере в Брюксел! И ГешеФта с червената вратовръзка,нощи няма да спи в очакване да разбере " инспекцията" срещу него!
29
4
 
11
 
! Отговори
сокол преди 2 години
А къде е 1 милиард от НОИ,който Дянков и Борисов взеха уж "назаем",да покрият разходи на държавата? Как ще има за пенсинери,безработни пари,то не остава нищо след лудо харчене то за избори,то за депутатските масрафи!
28
5
 
9
 
! Отговори
Убийствата и Гешев преди 2 години
Гешев е замесен в поръчкови убийства в Перник, защо го прикриват в БГне става ясно при условие, че са уведомени в ЕК, Съда в Люксембург и ООН Женева!
27
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичко ще е същото...енп пази Борисов
26
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде са мисирките , където казваха , че идвла да сложи прнгите на Гешев и Борисов . Мълчат
25
12
 
7
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
Гешев не е нула, щото вече няма лафки и фалшиви билети. Няма ги и органиэаторите в страната. Ако си искате фалшивите билети на чepeпa, си ги търсете в пустинята
24
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Гешев: С Кьовеши обсъдихме борбата срещу организираната престъпност, корупцията"------Тоест Кьовеши е водела монолог, а ти си мълчал тъй като нямаш абсолютно нищо в цялата си "професионлна" кариера, с което да се похвалиш срещу организираната престъпност
23
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фигуранта сега пълни пaмпepca от страх...
22
13
 
12
 
! Отговори
Гешев тотален позор преди 2 години
ОПГ близко до Гешев базирано в Перник убива и изтезава хора, Гешев самосезирай се срещу приятеля ти мутра ЮлиянГ и генерал майор Васил Василев бивш шеф на МВР !
21
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е значително постижение на Гешефта-съумял е да влезе в Съдибната палата през...канализацията....
20
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От мен да го знаете, че главния прокурор на ЕС нямаше да дойде на посещение у нас ако прокуратурата се справяше добре.
19
9
 
9
 
! Отговори
КЛ преди 2 години
Достатъчно е, Гешев да знае, че е под наблюдение.Докато Каскета е главен прокурор, е защитен.Но ще му се наложи да работиИ чадърът над престъпните му приятели ще се наложи да падне. В ЕС има разделение на властите.На Каскета ще му се наложи да работи сам, без инструкции от Баце. УжасТ.
18
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много лош старт на европейската прокуратура - снима се с крадливите мафиоти, вместо да ги окошари. Май ще я закриваме, ако Кьовеши не направи нищо срещу мафиотската власт. За какво ни е, щом не ни помага?
17
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Към настоящия момент Гешев продължава да има 0 спечелени дела в цялата си кариера и 0 осъдени откакто е на поста. За да обобщим фактите- Гешев е кръгла нула.