Проверяват всички детски и спортни площадки в страната

Разпореждането на прокуратурата е след инцидента в Асеновград
8
Проверяват всички детски и спортни площадки в страната
Снимка: БГНЕС

Върховната административна прокуратура разпореди проверка на всички детски и спортни площадки в страната. Това става след инцидент с дете на футболното игрище в асеновградския квартал  Долни Воден".

 Проверката трябва да бъде извършена от местните власти, а резултатите да се докладват в кратък срок.

Още по темата
При осъществяването й контролните органи трябва да предприемат всички предписани от нормативните актове мерки с цел защита сигурността на населението, уточняват от държавното обвинение.

Инцидентът в Долни Воден, за който стана известно днес, се е случил преди около 2 седмици. Детето по спешност е било прието в пловдивска болница.

То е вече в добро състояние. Говорителят на Районната прокуратура Атанас Илиев съобщи, че по случая е образувано досъдебно производство, предаде БНР.

"Извършен е бил оглед! Разпитани са свидетели, прилагани са писмени материали, да се установи фактологията по случая. Позитивното е, че утре детенцето ще бъде освободено от болницата, изписано без опасност за живота за домашно лечение. По самото досъдебно производство, към момента, няма произнасяне на прокурор по същество. Продължава разследването", каза Илиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Ох преди 2 години
След дъжд качулка,десет години къде бяха гербджиите,сега искат за два месеца да се оправим.боко кога играеше футбол една врата не падна отгоре му ,че да се отървете.страдад нашите внуци и децата ни.видовден има идвааа.
7
1
 
1
 
! Отговори
Браво Гешев преди 2 години
А правителството къде спи !!!
6
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 4Не знам дали е откраднал пари, ама факт, по негово време построиха пързалките.Да си чул Царев, Станишев или Орешарски да са построили нещо?И за радевците няма да чуеш.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 2Споко.Скоро Слави Трифонов ще ги смени.
4
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тиквата що пара окраде, покрай детски площадки, стадиони и игрища, не е истина. По западни медии го разнасяха дълго, но тук мисирките мълчат.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
'По самото досъдебно производство, към момента, няма произнасяне на прокурор' ---- и ОПГ МВР се включили да 'помагат' защото трябва да ядат.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поне 80% са за смяна.
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
'проверка на всички детски и спортни площадки в страната. Това става след инцидент с дете' ----- ХАХАХАХА. А като на нашата площадка преди 20 г една остана без пръст като го прищипа под въртележката? А като един друг си спука черепа като го ударв люлка в тиквата? Защо тогава нямаше проверки там, камо ли в цялата страна? Поредното нищоправене и имитация на дейност.