Николай Малинов: Никога не съм имал достъп до класифицирана информация

Всички неща, които говоря и правя, са публични, каза той пред Bulgaria ON AIR
23 юни 2021 17:00, Анисия Иванова
42

Специализираната прокуратура внесе обвинителен акт срещу Николай Малинов. Бившият депутат от БСП, някогашен издател на вестник ''Дума'', а в момента председател на сдружение "Русофили", беше обвинен в шпионаж в полза на Русия в началото на септември 2019 -а година.
Още по темата

Пред Bulgaria ON AIR Малинов, който в момента е в Русия, заяви, че от нищо не се притеснява, защото никога не е имал достъп до класифицирана информация. Всички неща, които говоря и правя, са били публични

Днес от прокуратурата не дадоха повече подробности. В съобщение до медиите заявиха, че обвиненията са за това, че лице с инициали Н.М. се е поставило в услуга на чужда организация, за да ѝ служи като шпионин с цел да издаде информация, представляваща държавна тайна.

Събрани са справки и документи, разпитани са и свидетели. Предстои съдът да насрочи разпоредително заседание по делото.

 


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
1
 
! Отговори
карачанаков преди 1 месец
Ники и аз говоря и правя публични неща ,обичам водката и рускините ама ...Путин явно не ме оценява и не ме е наградил,а ти изглежда си го впечатлил с нещо за да те кани в Масква,не вярвам да е заради сините ти очи.
39
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бързо сядай на електрическия стол, продажно русифилистично адово изчадие! Немедленно!
38
0
 
5
 
! Отговори
позора остава преди 1 месец
мен да ме награди Путин за шпионаж че предавам всички приятели,роднини, сънародници и Отечество ... ще се самоубия.Няма по-голямо унижение Путин да те награди.
37
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
само едно не мога разбера какви тайни има в нашият разграден двор,че и ги продават на туй отгоре.от нато отдавна са ни отрязали от класифицирана информация,май нашите сами си фабрикуват информация и след това я продават,пък който купи,купи ..каквото даде,даде нали е пара берекет версим...
36
4
 
5
 
! Отговори
Мартин преди 1 месец
Такъв с радост бих го нахранил с две кила негасена вар...
35
1
 
3
 
! Отговори
Циганин Комунист преди 1 месец
Докато се чудите кой какъв фил е България ще изчезне като държава, и за това няма да са виновни нито сащ нито Русия, а самите българи!Ако искате да оставите нещо на децата си просто бъдете българофили!
34
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ей, изчадие русифилистично, теб трябва да те осъдят за държавна измяна само заради това че си русифилистик. Да не говорим за гов ната дето си изс рал. Русифилистиците сте най-долната помия в България, както либерастите в САЩ и Европа. ВЕДНАГА на електрическия стол за предателство!
33
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Поредното ченгесарско мероприятие на ГЕРБ, за да си вдигне процентите за изборите. Знае се, че ГЕРБ винаги лъжат, така че сега пак лъжат. Вече и бабите на село разбраха, че прокуратурата и съдебната система са част от ГЕРБ.
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
и за кво ми цъкаш минус бе ръб
31
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
абе в таз нашата Бг само рушки шпионове ли има, друг никой ли не се интересува от икономика, армия или финансово и банково състояние. Ако на 5 рушляка ловяхте по един турчин и един грък примерно ,бих повярвал че имаме контра разузнаване, ДАНС МАНС и подобни.
30
4
 
7
 
! Отговори
Ама преди 1 месец
Нее бе, той не е имал достъп, само си е пил кафенцето с такива !
29
8
 
12
 
! Отговори
Сега преди 1 месец
Фигурантът да го награди и да ходи в Кремъл при Жужето за още рубли.
28
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
само плашат гаргите
27
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя се прави на много важен.Русофилите винаги са предавали България.Да ди остане в любимата му страна,пък да вземе и ялата русофилска ***.
26
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За него ще гласувам
25
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Така де, Pycoфилиcтици
24
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Малинов ще избяга в Русия като Гого Тарабата след 1923 година. Очаквам Малинов да оглави русофилския интернационал и да подпали Райхстага.
23
7
 
11
 
! Отговори
Миро преди 1 месец
Е повярвах ти.Нагл..ц !
22
13
 
17
 
! Отговори
Патриот преди 1 месец
Ръководителят на НПО "Рублофили" , пардон, "Русофили" товарищ Малинов като усети, че работата става дебела и ще има дело срещу него за предателство към Родината в услуга на чужда държава, взема да скимти и да се оправдава! Споко, другарю, ще те осъдят и ще лежиш в затвора, а и ще ти конфискуват имуществото! Това чака всеки петоколонник, продал Отечеството за рубли!!!
21
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нищо ново под Луната. Лов на вещици. Само където през 1936-7 година ги обвиняваха за шпионаж в полза на Япония.