Експертиза показва дали Кристиан умишлено е причинил смъртта на Цветков

Представят резултатите за психологическото състояние на подсъдимия
24 юни 2021 09:04, Ния Христова
43
Делото за смъртта на журналиста Милен Цветков продължава. Днес ще бъдат представени експертизи и доказателства от страна на вещите лица, предадед Bulgaria ON AIR
 
Очаква се ключова експертиза да покаже дали обвиненият Кристиан Николов е причинил смъртта на Цветков умишлено. Ще бъдат представени резултатите от изследването за психологическото състояние на подсъдимия. 
 
Милен Цветков загина миналата година на Великден, докато чакаше с колата си на червен светофар. С близо 100 км/ч в колата му се вряза джипът на Николов.
 
Според резултатите от съдебната експертиза, преди да седне зад волана Кристиан е употребил три вида наркотици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БГ правосъдие.В демократичните САЩ отдавна щеше да си излежава доживотната присъда.Качването пиян или дрогиран зад волана е подготовка за убийство.
37
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Каролев, антиваксърът-антимаскър, жив ли е?
36
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Убиха Милен след скандалното изказване, че маските били , за да мълчите. Кристиан е Божието наказание за антиваксърите. Бог прати Кристиан да накаже антиваксърите като Милен, Каролев и други.
35
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
. . . на теферич, до извора миришеш на сяра таласъмите си топят краката в горещата вода и си подсръбват рекия замезвайки със суджуци и домати. Само г-н Чекмеджрис Чекмеджерисов Пачков е умислен. . .
34
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
как 130-135км/ч се превърнаха в "в близо 100 км/ч" . Нищо чудно "в близо 100 км/ч" да станат утре 65 км/ч. Тия мярка не знаят. Още по интересно ще стане когато кажат че са установили че Милен е дал силен назад със 40 км/ч а Крисчо с неговите 25 км/ч та общото разрушение било следствие на челен удар със 65 км/ч
33
0
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
за наркоманите наи суровото наказание вчера в сапарева един такъв уби еднажена в самоков пък осакати друга няма ли място в българия където да се събираттези индивиди те са опасни за обществото и семеиството си
32
3
 
10
 
! Отговори
Идна жИна преди 2 години
Аз пък чух заФчера на пазарЯ, че Рашков имал 2879 апартамента, докато Борисов от 12 години живее в землянка и събира пари за да смени сламата на покрива й
31
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре нагласено убииство срещу свободното слово.А свободното слово е убиеца на диктатори, социалисти, комунисти, терористи, нарко нафиоти, олигарси, ОПГ, ...
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Много Моля - Ми тай уе. То семейството вече се отрече от него
29
5
 
13
 
! Отговори
Много моля преди 2 години
Троловете от младежкото БСП да обяснят как така майката на шофьора убил Милен Цветков е спонсор на БСП и личен приятел на Корнелия??? Има безброй снимки с тях двете.Пътника не е карал колата за да се фокусирате непрекъснато върху него.
28
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Милен не беше удобен на ГЕРБ.Много критикуваше Чекмеджан.Вдеки българин ги знае.Затова го убиха, а сега ще пуснат и убиеца.Нещата са кристално ясни.
27
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гешев ще направи всичко възможно синчето на депутата от ГЕРБ да не лежи.Нали и той е от същата ОПГ.
26
6
 
9
 
! Отговори
За 26 27 преди 2 години
И останалите от младежкото БСП. Шофьорчето е изцяло ваш кадър-майка му много добре знаете че е лична приятелка на Корнелия и спонсор на БСП. Така че ако твърдите че някой е поръчал Милен Цветков то този някой може да бъде само вашата партия!
25
2
 
10
 
! Отговори
Съдии-ГЕРБ преди 2 години
А синчето на Лъчо Мозъка ще го съдят ли за съучастие в убийство или то е от нашите?
24
0
 
14
 
! Отговори
тъй де преди 2 години
Обесете го този, к'во му се чудите!Записи има, не е като да го е ударил някъде в полето.
23
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ го убиха понеже не беше от послушните журналисти и постоянно изобличаваше Вожда им мутра.
22
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българи, излезте и гласувайте на 11.7 да изметем веднъж за винаги мафията ГЕРБ-ДПС.Да сменим милиционерската марионетка Гешев и да ги вкараме в затвора.Като преди това върнат откраднатите милиарди.
21
7
 
6
 
! Отговори
До 15 преди 2 години
Доколкото си спомням Тошко африкански заплашваше че щял да реже части на журналисти. А пък Рашков щеше да ги уволнява. Не съм чул Гешев да заплашва журналистите че ще ги реже или че ще ги уволнява.
20
0
 
9
 
! Отговори
Ооо преди 2 години
А на бас, че е било без да иска ? И без експертиза мога да ви го кажа.. но това дали го е искал или е виновен са 2 различни неща.
19
0
 
6
 
! Отговори
За 18 преди 2 години
Е аз какво казах-троловете на младежкото БСП се опитват всячески да замажат нещата и да отклонят вниманието от шофьора към пътниците.Ето ти си живото доказателство. Защото майката на шофьора е лична приятелка на Корнелия и спонсор на БСП. Също така спонсор на правосъдие за всеки и български хелзинкски комитет-има го на техните страници. А и правосъдие за всеки и хелзинкския комитет са с много дебели връзки в съда.