Отложиха делото за смъртта на Милен Цветков заради починал експерт

В затвора Кристиан Николов раздава храна на затворниците
24 юни 2021 20:08, Анисия Иванова
37
Отложиха делото за смъртта на Милен Цветков заради починал експерт
Снимка: БГНЕС

Починал експерт и замяната му с друг отложи процеса за убийството на Милен Цветков за 1 септември. По време на днешното съдебно заседание се оказа, че новоназначеният психолог не е прегледал лично Кристиан Николов и няма как процесът да продължи. В комисията участват общо четирима експерти.

Според защитата на Николов психиатрично-психологическата експертиза е ключова за хода на делото, защото от нея ще стане ясно дали подсъдимият е причинил смъртта на телевизионния водещ умишлено, каквото е обвинението.

След нея се очакват пледоарии. В съдебната зала защитата на Николов поиска по-лека мярка "домашен арест", съобщи БНТ. Според адвокатите обвиняемият е в ареста твърде дълго време - година и два месеца, а при по-лека мярка нямало опасност да повлияе на разследването, тъй като всички свидетели вече са разпитани. Николов изтъкна, че няма криминално минало, а защитата допълни, че в затвора работи като раздава храна на затворниците.

Съдът обаче изтъкна, че от разпитите на вещите лица може да се направи извод, че Николов е с висока степен на обществена опасност и съществува риск да извърши нови престъпления.

Милен Цветков загина навръх Великден миналата година, докато чака на светофар в София. В колата му се вряза джипа на Кристиан Николов с близо 100 километра в час. Според прокуратурата по време на трагедията подсъдимият е бил употребил три вида наркотици. Ако бъде признат за виновен, 22-годишният Кристиан Николов може да получи от 15 до 20 години затвор, но и доживотен затвор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Време е съда да взима под внимание видео записите. Живеем в 2021 година и разни съдии ще викат на чернпто бяло според рушвета и няма да гледат записи. Това е трагично. Държавата да ги маха от постовете им.
27
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
европейските граждани са длъжни да му плащат на тоя и майка му евросубсидиите и да им купуват аудита джипове защото всички са им длъжни на великите смрадливи български връзкари бейове некадърни ***
26
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
да го пускат милионера да продължава да живее на гърба на европейските данъкоплатци и да присвоява субсидии с майка си и да си купуват джипове и да газят хората от наглото племе на некадърниците връзкари българи! да наистина имат нужда от евросубсидии защото са нагли връзкари и с евросубсидиите си купуват луксозни джипове аудита! това са великите българи *** смрадта на европа и света
25
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
наркомана на мама , -За това това трябва да се почне от Майкккаттта . -Режи и пръст по-пръст и хвърляй на животните
24
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
яаа
23
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проточват делото, за да се забрави. Не трябва да се позволява това. Сега ще започнат да измират свидетели, експерти и не знам си какво, само и само да отърват убиеца.
22
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има ли изненадани?
21
1
 
13
 
! Отговори
мак преди 2 години
Правят всичко за да се проточи това дело, за да се окаже, че из.р.ода е прекалено дълго в ареста и трябва да бъде пуснат. Толкова очевидно дело, записи от камери, бясна скорост и дрога, а се влачи вече толкова време. С цел да се отърве тоя. Задава се нищо и никаква присъда.
20
1
 
9
 
! Отговори
Д-р Исня преди 2 години
Ясна е работата, щом не е ясно дали е било без да иска. Трябват още пари.
19
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички съдии са комунисти.Там е проблемът на държавата
18
2
 
14
 
! Отговори
Роза преди 2 години
Каквото и да стане с Кристиан,на каквото и да го осъдят,едно е сигурно-случаят преобърна живота му и той никога вече няма да бъде същия.Нали целта на наказанието е"поправянето и превъзпитанието на осъдения".Дали ще се промени към по-добро или към по -лошо-не се знае.Жалко за Милен,който липсва на толкова много хора!
17
1
 
3
 
! Отговори
А кога преди 2 години
Р.Овч. ще лежи ефективно в панделата??!При браатчедите.Една зима само.П.П.И белата златка-за национално предателство.
16
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Брей! Чак експерт убиха!
15
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цветков е нарушил закона за пътищата и се е препречил, което е противоконституционно.
14
1
 
21
 
! Отговори
До 13 преди 2 години
Не е вярно че не работи съда работи и то с много пари а обвиняемия има затова делото се протака
13
1
 
0
 
! Отговори
До коментар 13 преди 2 години
Таран колу кръвта вода не става.вдичко е сценатии.те в Турция,българите в българия.да си правят сценариите в Турция.
12
1
 
25
 
! Отговори
Край преди 2 години
На българския "съд" му трябваха 4г. за да осъди Енимехмедов за заплахата към Доган с газов пищов направена пред 300 свидетели и 3 телевизии.За този ще му трябват 6г. за престъпление извършено пред 30 свидетели и 5 камери.Братя българи - съда ви не работи - само вас ви работи
11
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В тези мътни бг. времена май нещо спъва правосъдието , а и в този случай може би е важно да се разкрие кой стои зад деянието или кой знае....поръчители?!
10
1
 
26
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
В подкрепа на това,което е отбелязал колегата долу:-...Ами ако искаш да протакаш нещо до безкрай,или съставяш "комисия",или се обръщаш към "експерти" за неща,за които както си отбелязал,са безкрайно ясни и на първолачетата...Но така е!..В "Територията"..Аз наистина започвам да се плаша!...Нима сме обречени?!
9
1
 
14
 
! Отговори
Анон преди 2 години
по добре да го пуснат аз го чакам поръчал съм го за 60 000 евро цветков му бях фен