Пуснаха под домашен арест шофьора на катафалката, убил жена

Бил е дрогиран, когато е блъснал пешеходката
13
Пуснаха под домашен арест шофьора на катафалката, убил жена
Снимка: Pixabay

Съдът остави под домашен арест шофьора на катафалка, който под въздействието на наркотични вещества блъсна и уби жена в Сапарева баня.

Прокуратурата поиска той да остане в ареста, но съдът реши друго.

30-годишният Радостин е привлечен като обвиняем за причиняване на смърт по непредпазливост, при управление на МПС след употреба на наркотично вещество.

Още по темата

Мярката трябва да се изпълнява по адресната му регистрация в Сапарева баня. Изпълнението на мярката ще контролира полицейското управление в Дупница.

На 22 юни, около 14:30 ч., на ул. „Германея“ в Сапарева баня, мъжът е нарушил правилата за движение по пътищата, като движейки се назад не е проверил дали пътят зад него е свободен. По непредпазливост той е причинил смъртта на 64 - годишна жена от гр. Банкя, която пресичала уличното пътно платно.

Разследването показа, че деянието е извършено след употреба на наркотично вещество – амфетамин, установено с техническо средство, уточняват от съда.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
AC AB преди 2 години
Няма как "след употреба на наркотично вещество" изпълнителното деяние да е "по непредпазливост". Деецът виновно се е поставил в това положение. До кога псевдожурналистите ще публикуват глупости?!
9
0
 
2
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
Нормален ден в Мутроландия! Няма спасение от мутрите в тоги.
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"съдът остави под домашен арест шофьора на катафалка, който под въздействието на наркотични вещества блъсна и уби жена в Сапарева баня."ЗАЩО Е ПУСНАТ??????
7
4
 
3
 
! Отговори
д-р Дрегер преди 2 години
Стига сте псували съдиите, вземете да се ограмотите малко.Домашният арест не е присъда, той е мярка за неотклонение.Утре когато Ушевите не намерят доказателствата или Гешевите ги оплескат, вие ли ще плащате обезщетението на човека който е лежал без присъда?
6
4
 
4
 
! Отговори
В.Узунов преди 2 години
Поне да го осъдят той да си я изпроводи без пари. А може да е нямал вина. Да в е видял като потенциална клиентка.
5
2
 
6
 
! Отговори
бг смешки преди 2 години
ДЪРЖАВА НЯМА много отдавна - ни съд ни прокаратура ни здравеопазване ни нищо !народа е виновен ! плащаш си и могат да изкарат че индианец ако искат ...
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
пуснали го че не си бил довършил работата - клиентката го чакала да я закара до едно място, пък после пак ще го приберат на топло като си довърши работата
3
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За днешните съдии човешкия живот няма никаква стойност! А уж, по закон, карането под въздейтсвие на наркотици е УТЕЖНЯВАЩО вината обстоятелство! Време е в съдебната система да се чисти от - до, ако трябва направо да ги махат всичките, и без това полза от тях никаква...
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Класика...(:
1
4
 
0
 
! Отговори
бб преди 2 години
казал и е качвай се при мен по другия начин