Подсъдимият за смъртта на Милен Цветков излиза от ареста

Остава вкъщи, ще го следят с електронна гривна
153
Подсъдимият за смъртта на Милен Цветков излиза от ареста
Снимка: БГНЕС

Кристиан Николов, подсъдим за катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков, излиза от ареста и се прибира у дома си с гривна за наблюдение. Така, с окончателно решение на апелативния съд, Николов ще е под домашен арест.

Още по темата

Тричленният състав, с председател Калин Калпакчиев и членове Весислава Иванова и Величка Цанова, възприема изцяло изводите на градския съд, че Николов може да бъде под домашен арест и проследяван чрез електронна гривна, което изключва дори хипотетична възможност за отклоняване на подсъдимия, предаде БТА.

Не е отпаднало обоснованото подозрение за съпричастност към престъплението, в което е обвинен. В същото време опасността от извършване на друго престъпление е намаляла като интензитет.

Затова мярката "домашен арест" може да обезпечи изцяло присъствието на Николов и приключването на съдебния процес, воден срещу него в първоинстанционния съд. Николов е със забрана за напускане на страната.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
1
 
20
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
При такива доказателства този трябваше отдавна да сменя на бай Ставри чаршафите ама нали нашия съд не е корумпиран въобще го пуснаха да избяга
85
1
 
9
 
! Отговори
машинкитеее преди 2 години
достатъчно е една специфична повреда на регистратора на гривните и убиецът изчезва от бегето, което е редно защото там също ще се надруса, качи в кола, развие убийствена скорост и убие следващия нищо неподозиращ човек. Но там за разлика от тук, съответната машинка никога няма да се развали
84
4
 
4
 
! Отговори
покрай преди 2 години
глупостите за ваксини и против се забравиха истинските теми като тази. Както и чекмеджетата и записите и всички други неща. И точно за това ще ни люлят още дълго време. Верно сме *** и толупи, щом се оставяме политиците да ни разделят и като ни хвърлят некой кокал да се ърляме като стари брантии. Хак ни е
83
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пълен хладилник от мама и тате, просторен апартамент, дилара идва до вратата да носи екстри - какво повече му трябва на човека.
82
1
 
13
 
! Отговори
БХК преди 2 години
Да пускате веднага без гривни и дори без ПЦР тест и ваксина това перспективно момче! Какво е виновен той че в пастата за зъби и добавките за отслабване са му сложили някакви неща? Това е само дело на антиваксърите.Интересно обаче ако това се беше случило на някой обикновен човек, дали изобщо и един ден щеше да изкара в ареста маминия сладък?
81
2
 
11
 
! Отговори
истината преди 2 години
Пуснете момчето, България има нужда от млади хора! На кой не му се е случвало да се "натупа" с 5 вида наркотици да се блъсне в спряла кола на светофар и да убие невинен човек ? Всеки греши.
80
1
 
28
 
! Отговори
Мими преди 2 години
Да ви се върне многократното, не сте над човешкия живот, срамувам се от тази държава...
79
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
81 ей сега ще ти образувам едно дело за клевета. Реви после на твоя Гешев
78
0
 
8
 
! Отговори
Ххх преди 2 години
И другия на лъчо и оная ... трябва да ги пуснат.опаса , нещо се обърках.Ама те въобще не са ги хващали ! Дано съдиите танцуват с дяволите до безкрай !
77
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей това пари да имаш решава всичко! С тоя корумпиран съд и наред да трепеш пак ще те пуснат! Не случайно сме най-изпадналата държава в Европа. Копупция до небето!
76
7
 
14
 
! Отговори
1 преди 2 години
Двамата най-устати адвокати в парламента са и най-известните пощенски кутии.При тях оставят рушветите и те като си вземат своя процент,който е около 50-60% разнасят останалите пари по съдиите.Но точно Гешев,прокуратурата и спец съда останаха последната пречка пред мафията.и точно за това ще бъдат премахнати.С решаващата помощ на слабо умното чалгарско поколение,дето се мислят за революционери и протестъри.
75
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
убиец на свобода, те седнали да ми говорят за ковид
74
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
R.I.P. България.Кой може да се спасява на Терминал 2 - да се спасява. Тука даже вече смешно и жалко не е. Нещо много по-лошо. Никога няма да си простя, ама никога, че когато имах възможност да емигрирам - изведнъж ми стана много мило и драго за всичко тук, може би защото бях на 25-26, и останах в к-очинката. Сега, 10 години по-късно, ежедневно си сърбам попарката и се проклинам. Един погрешен избор - последствия за цял живот.
73
0
 
8
 
! Отговори
h преди 2 години
Убавец...
72
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Естествено, мама е платила където трябва. Може и невинен да го изкарат.
71
1
 
21
 
! Отговори
Qanon преди 2 години
Колко мило! Вместо да е в затвора за доста години! Къде ви е правосъдието, бе?! Утре ако запукам шайката с калашника и мен ли така ще ме пуснете с гривна?! Безродни из-ве-рги!!!
70
0
 
12
 
! Отговори
Димитър Георгиев преди 2 години
Големия проблем на БГ правосъдие не е Гешев,нито прокуратурта.Наазателните дела са 5-6 % от всички.И присъдата не я определя прокурора,а съдията.От 3 г. ни поливат с шербетлии приказки как като махнем Гешев и спец.прокуратурата и всичко ще се оправи,а между другото ще ликвидираме и спец.съда.Нищо подобно-това са единствените структури в правосъдието които вършат работа.Съдиите само прибират парите на подсъдимите от адвокатите и не осъждат вече и убийците. Какъвто е и този случай
69
1
 
11
 
! Отговори
ХХХ преди 2 години
А Милен Цветков с какво ще го следят ?
68
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
сега от вкъщи през компа в нета ще си поръчва бело на поразия, по скоро е на ваканция
67
0
 
6
 
! Отговори
@4444 преди 2 години
Ха така пуснете го малко да са поразтъпчи дитето щото там в ареста се схвана, и някоя по мека гривничка да му сложат на рачичката да не му убива.