Кристиян Николов няма психосоматични симптоми и е с висок интелект

Експертизата с голямо значение за делото за смъртта на Милен Цветков
29 сеп 2021 13:45, Нели Христова
51
Кристиян Николов няма психосоматични симптоми и е с висок интелект
Снимка: БГНЕС

Кристиан Николов не е с личностно разстройство. Това стана ясно днес, когато отново бяха разпитани експерти, изготвили съдебно-психологическата експертиза на обвиняемия, пишат от "24 часа".

В съда бе представено допълнително становище, изготвено от д-р Златанова. В него се описва, че Николов няма психосоматични симптоми и е с висок интелект.

Началото на септември специалистите трябваше да дадат своите показния, но тогава не се явиха. Експертизата им има голямо значение за изхода на делото, защото трябва да покаже дали Николов е причинил катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков, умишлено или по непредпазливост.

Преди 2 седмици Кристиан Николов бе пуснат окончателно под домашен арест. Той се проследява с електронна гривна на крака.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти ли кара изобщо колата , бе човек? Или се подменихте и ти ще обереш парсата? Или от страх правиш това, което ти кажат?
22
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стар номер е , да се разменят, когато някой пил кара , след това и двамата твърдят едно и също, кой е карал, така няма доказателства и им се разминава наказанието!
21
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Милен е загинал някъде след катастрофата, до идването на линейката или в линейката, а може и с лъчево оръжие да е убит, такива оръжия причиняват каквото си искате, без да се вижда от хората, този Кристиян го е блъснал, но не го уби, обаче ако не лежи някоя друга година в затвора, може и да го убият, защото не си е получил наказанието, а с наркотичните вещества в кръвта му какво стана?
20
6
 
4
 
! Отговори
До Искра преди 2 години
Булка, дали едно престъпление е умишлено, знае само извършителЯ и евентуално някой от близкото му обкръжение. ПрокурорА може да има съмнения и да се пробва да ги докаже пред съда по безспорен начин. Ако всичко е ОК, съдът би могъл да постанови умишленост или не. А освен неяснотите в текстоветеа има и едни тълкователни решения отпреди време, които указват на съда как да тълкува закона при еди-каква си постановка. Затова по презумпция се приема, че никой не се качва на кола с идеята да гази наред
19
2
 
10
 
! Отговори
гост преди 2 години
Не бил луд, просто лошо възпитан. А за това не наказват!
18
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има ли гербаджия в колата гарантирано е да загубиш контрол над превозното средство
17
12
 
6
 
! Отговори
цон кай хой преди 2 години
продължавам да не разбирам как така обвиниха този, а не сина на лъчезар иванов от герб. Та той беше толкоз пиян и дрогиран че просто лежеше на задната седалка, докато депутатското синче и момичето избягаха като видяха какво са направили...
16
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Макае, че е в виновен и всичко лошо, което мога да кажа бих го казал.. снимката е толкова хубава, майката е винаги е до теб, дори и да убиеш човек
15
1
 
6
 
! Отговори
кой ще кара колата преди 2 години
намерих автобус, намерих цяла гара обаче не намерих кой колата да кара
14
1
 
14
 
! Отговори
Българинъ преди 2 години
Бягайте далече от тая псевдо-държава, щото ако не сте корумпирани и тясно обвързани с продажното й управление, значи сте потенциялна жертва.
13
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За Кристиян Николов има стар виц: Наркомани пътуват в кола. Единият наркоман вика: Пешо, бабичка! Ех, сгази я.........Пешо, бабичка! Ех, сгази я!....................Другият наркоман след време казва: Защо ми викаш на мен, бе? Нали ти караш колата?
12
14
 
11
 
! Отговори
Искра преди 2 години
Обвинението е пробито от самото начало. За всички е ясно, че макар и с ужасен край, престъплението не е умишлено. И няма нито едно доказателство, че е подготвял нападение или убийство, за което прокуратурата да се хване. Надрусан, богат ***. Досега спокойно можеше да вземе 7-8 години затвор и вече да си ги лежи, ако прокуратурата не се мъчеше да се хареса на ***
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Висок, висок, колко да е висок?
10
0
 
27
 
! Отговори
Lina преди 2 години
Толкова " интелигентен", че смесил 4 вида дрога и се качил да кара. Опита се да се изкара невинен, че дрогата била лекарство за акне. Проблема е , че го пишат умишлено, а адвокатите на мама Ракия Стайкива ще докажат липса на умисъл и ще го измъкнат да се пече на Френската ривиера. Бг действителност.
9
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Накрая ще изкарат Цветков виновен, че се е движел назаден. Знаем го колко е "независим" българския съд. Срещу нужната сума нещата се променят.
8
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Маминото синче с жипарата нее виновно за нищо. Просто коктейла от дрогата е направила белята. Всички които са били в жипа са били нашмъркани Щото ако имаше поне един читав щеше да му каже да намали скороста щото светофара свети червено и на кръстовището чакат спрели автомобили. Но дрогата нито вижда нито чува. Тя нитиска газта и трепе наред. Сега да го пратят при мънгожеровците да го направят булка и догодина ще роди на майка си унуче..
7
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Виновни са йегемайстера, пастата за зъби и чаят от шипки, които е консумирал.
6
2
 
12
 
! Отговори
Киро - жартъ преди 2 години
Криси, чакам те, липсваш ми!
5
3
 
12
 
! Отговори
Таня преди 2 години
Променете обвинението в някакво престъпление без умисъл, защото иначе ще го оправдаят. Не се опитвайте да се харесате на тълпата, защото после пак на вашата глава ще дойде.
4
0
 
23
 
! Отговори
истина преди 2 години
И аз като се надрусам съм велик, и искам да хвърча с трабанта.