Кристиян Николов няма психосоматични симптоми и е с висок интелект

Експертизата с голямо значение за делото за смъртта на Милен Цветков
29 сеп 2021 13:45, Нели Христова
51
Кристиян Николов няма психосоматични симптоми и е с висок интелект
Снимка: БГНЕС

Кристиан Николов не е с личностно разстройство. Това стана ясно днес, когато отново бяха разпитани експерти, изготвили съдебно-психологическата експертиза на обвиняемия, пишат от "24 часа".

В съда бе представено допълнително становище, изготвено от д-р Златанова. В него се описва, че Николов няма психосоматични симптоми и е с висок интелект.

Началото на септември специалистите трябваше да дадат своите показния, но тогава не се явиха. Експертизата им има голямо значение за изхода на делото, защото трябва да покаже дали Николов е причинил катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков, умишлено или по непредпазливост.

Преди 2 седмици Кристиан Николов бе пуснат окончателно под домашен арест. Той се проследява с електронна гривна на крака.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
е щом "е с висок интелект", пуснете го на свобода да си кара джипката
2
1
 
22
 
! Отговори
аз преди 2 години
И какъв е извода от това изслушване? Друсаното мамино синче умишлено ли е предизвикало катастрофата или не? Щом има замесени наркотици никой не може да докаже умисъл. Въпроса тук е дали прокурора ще се опита да докаже че бъдещата "малка булка" (от Софийския затвор) се е довел умишлено до състояние при което не може да прояви умисъл
1
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
виско-интелигентния толкова е интелигентен, че уби човек в надрусано положение, явно това е новата интелигенция от високо ниво, само, че с парите мама шефка на винпром