ПП за проверката на Кирил Петков: Нас не ни е страх!

Правораздавателната система се нуждаела от дълбока реформа
105
ПП за проверката на Кирил Петков: Нас не ни е страх!
Снимка: БГНЕС

От „Продължаваме промяната“ отговориха на съобщението на Специализираната прокуратура,че е започнала проверка по подаден сигнал по електронната поща, съдържащ твърдения за извършено престъпление от Кирил Петков в качеството му на служебен министър на икономиката.

Още по темата

„Многократно сме заявявали, че правораздавателната система в България има нужда от дълбока реформа, за да се превърне в истинска опора на справедливостта в страната. Специализираните наказателен съд и прокуратура на Република България, както неведнъж сме казвали, играят твърде „особена“ роля в прилагането на законите в страната и напълно естествено - именно тяхното закриване в този им вид, следва да бъде един от основните приоритети на законодателната дейност на следващото Народно събрание, разбира се като част от дълбоката промяна в посоката на развитие на България“, посочват от ПП.

„В този смисъл ясно заявяваме на българските медии и на българската общественост: Нас не ни е страх! Има по-важни неща от страха и едно от тях е да Продължим Промяната“, обобщаат от политическата сила.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
2
 
9
 
! Отговори
Хриси преди 2 години
До 100 Алекс По -добре питай Рашков,защо не изиска документацията от разследващия прокурор,и да я изпрати на Европейския съд.Можеш да питаш и Елена Йончева.Толкова сте смешни и жалки.Помията ви така се спече,че прилича на подметка
89
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво очаквате да чуете от нагли престъпници -приятели-престъпна група от 3 души мошеници -Киро,Асен и Спецов.Още ли не сте разбрали или горите от желание да им дадете власт,за да крадат,и да ви лъжат,че са нашите ,,спасители".Да сте чували за други такива печени ,,спасители"-телефонните измамници?
88
6
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Ако подам сигнал по електронната поща за чекмеджето и къщата в Барселона на ББ,дали ще ми обърнат внимание?
87
0
 
6
 
! Отговори
Дълбоката реформа преди 2 години
според Кирчо,Кокорчо и дериватите им вероятно се състои в това,те по презумпция да са невинни,каквото и да са нарушили,а другите по презумпция да са виновни,за което няма нужда от доказателства.Учат се от тамадата си юмручко и бясното му куче рашков.
86
2
 
8
 
! Отговори
Сатир преди 2 години
Кире, то си е за страх. Големия страх ще настане като разровят идеите за малки кредити от БРР, електрическите файтони, незаконните укази. Бягай в Канада щото тука ще .....!
85
10
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До питанката..нема,нема,споко!..Сички до един и жъ си дадем гласовете за СУПЕРЛЪЖЕЦА ,СУПЕРКРАДЕЦА и СУПЕРИНТРИГАНТА,наричан мило от народа.."Боко Тиквата"..Споко!
84
1
 
11
 
! Отговори
питанката преди 2 години
Казуса е ясен даже и на първокласниците, но Кохституционният съд "мъдрува" вече половин година и се носят от девет кладенеца вода, за да се покаже че тоя ке*леш може да гази законите и да прави престъпления, но е недосегаем, защото зад него има Радев и ...Гадно е, но това размотаване трябва да свърши. Дано има поне един грам мозък в хората и да не гласуват за тоя гелосан лъжливец!!!
83
9
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До УБАВЕЦ и още нещо,симпатяго:..-ТИ,като се "преброи",ако изобщо си го направил де,в графата "вероизповедание" какво записа?..-"Християнин"?.."Ишлаам"?.."Юдаизъм"?..Е,по твоята "логика И ТИ ЛИ ТРЯБВАШЕ да чакаш "решението" на Светия Синод?..Ами НЕ!...Ти си ДЕКЛАРИРАЛ вероизповеданието си!..Защото е ТВОЙ ЛИЧЕН ИЗБОР!..Същото и с гражданството на въпросния..Той Е ДЕКЛАРИРАЛ отказа си от канадско гражданство НА ВРЕМЕ,НЕ Е НЕОБХОДИМО някой да го "приеме,или отхвърли"..
82
2
 
8
 
! Отговори
той нямал страх преди 2 години
А представяте ли си този да стане министър?
81
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще видим конституционния съд, веднъж вече спря реформа на прокуратурата. Ако пак го направят прогнозирам намаляване на населението на България още повече.
80
2
 
12
 
! Отговори
мен ме е страх преди 2 години
Тях не ги е страх, но мен ме е страх че тези хаирсъзи може да застанат на джойстика на държавата. Аз оцелях 1996, но този път децата ми може да заминат и те да търсят хляба в чужбина.
79
13
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До УБАВЕЦ...абе симпатяго,в канадското писмо се отбелязва,че КЪМ МОМЕНТА НА ИЗПРАЩАНЕ на справката,Петков не е канадски гражданин...Това НЕ означава,че преди шест месеца Е БИЛ такъв!..Както и не означава,че след шест месеца пак ще си бъде канадски гражданин..Напълно основателно Петков поиска изслушването на специалист по международно право,но..КАК ПУСТО НАШЕНЦИ ДА ДОПУСНАТ некой да знае повече от тех?!
78
3
 
16
 
! Отговори
УБАВЕЦ преди 2 години
Тоя не е гражданин на Канада, ама считано от 20 август. Потвърдено и написано черно на бяло от Канадската държава, чрез посолството им. В сертификатът му за освобождаване от гражданство пише същото.За сметка на това през месец МАЙ Кирчо, при встъпване в длъжност, пише СОБСТВЕНОРЪЧНО декларация "че е български граждани И НЕ Е ГРАЖДАНИН НА ДРУГА ДЪРЖАВА и че е запознат, че за невярно деклариране носи наказателна отговорност по чл. 313 НК !!!После прокуратурата и съда му криви !!!
77
15
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
Напред,мъже!...Кучетата нека си лаят,Кервана ви ЩЕ върви..
76
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А мен вече ме хвана страх, че вие ще уПраите страната до кокал, чрез системно и показно неспазване на законите!
75
4
 
12
 
! Отговори
Колю преди 2 години
До Петю....... Царя нали беше испански гражданин а никой не го......... Неграмотният радевистки тролаж да затъпявоне повтаря опорката, че Сакскобурготски бил с двойно гражданство. Да, ама не радеви неграмотници.
74
0
 
11
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 2 години
Само не разбрах Радев в опит да уязви депутата от ДПС,кога е попитал Кики преди да подпише декларацията ,като я подписва или след като я е подписал?
73
0
 
0
 
! Отговори
до 68 преди 2 години
До Продължава Подмяната - Не че сега не е, ПОГЛЕДНЕТЕ !!!!!..........
72
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Империята отвръща на удара ...Петков за 4 месеца беше нужно друго да свършите ,сега те ще те довършат
71
10
 
3
 
! Отговори
Петю преди 2 години
Царя нали беше испански гражданин а никой не го разследваха тогава и беше 4 години премиер,какво искат сега от Кирил Петков , явно вече ги е страх и се чудят какво да измислят.