Пуснаха шеф Токев под парична гаранция от 3 000 лева

Той има 10-дневен срок да я изплати
Обновена: 3 ное 2021 18:21 | 3 ное 2021 17:20, Нели Христова
111

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Съдът определи мярка парична гаранция от 3 хиляди лева за готвачът Андре Токев, който бе задържан след шофиране в нетрезво състояние и спукани гуми на пикапа си, предаде репортер на БГНЕС.

Още по темата
Шеф Токев има 10-дневен срок да внесе гаранцията. Решението на съда подлежи на обжалване.

Известният шеф готвач бе спрян на Околовръстния път в София и задържан от СДВР във връзка с акцията на МВР срещу шофирането след употреба на алкохол и наркотици. В неделя той беше хванат да шофира с 1,9 промила алкохол в кръвта. Държавното обвинение продължи ареста му на 72 часа.

По закон, при над 1,2 промила алкопол в кръвта, се носи наказателна отговорност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колеги , нека не забравяме че са 3000лв гаранция за явяването му на делото- за момента му е безплатно изцепката
84
0
 
12
 
! Отговори
Българ преди 2 години
Като гледах клипа как е карал пикапа, мале, мале. Ако беше в САЩ , като нищо щяха да го застрелят като куче. Тука се разминаваш с 3000 лв, после искаме ред и законност....
83
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шеф Манчев ще му покаже "Кошмарите в затворническата кухня"
82
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
***-готвачът Токев измисли "Еврика": Тефал мисли за всичко, а Ариел изпира всичко. Мерцедес кара по джанти и даже по спирачни дискове. Спирачните дискове на мерцедес стават и за задвижване. А най-накрая, мерцедес става за ъглошлайф за рязане на асфалт.
81
0
 
1
 
! Отговори
Е,бравос преди 2 години
Да очакваме подобни весели автосъбития с шеф Манчев,шеф Петров,шеф Силвена Роу... И парични гаранции, аранжирани от филенца, ролца,десерти и други глезотии:-)
80
0
 
8
 
! Отговори
Пешо преди 2 години
За съжаление в България цари безнаказаност и затова всеки си прави каквото иска, в случая този индивид е с пари и освен условна присъда, друго няма да има, в друга държава ще го разпънат на кръст, няма да излезе от затвора 10г, това си е предпоставка за убийство към останалите участници в движението, но това е България!
79
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Една от отговорнистите на "известните" , освен да изкарват много пари с нещо което други като го вършат правят под средната заплата, е да дават пример на обществото за държание и поведение което да бъде за пример. А той е надран на прасе и не знае къде се намира.
78
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха пепи мародерчето ми изтри поста да защото беше написана абсолютната Истината за инцидента ще го преживеем няма да пием и карам
77
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
3000лв маи са 10 човека по 300 за маски плюс 4 нови гуми с джанти и 6 месеца без книжка маи е извънредно много да си избиеш ядъ
76
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
85 - това, че е така е истина, ама пък откъде накъде някой друг ще бъде глобяван, че не носел маска на открит пазар? Безумиците са много, но пък поне да има реципрочност!
75
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нормално е,при халкия фигурант се толерират всякакви престъпници
74
1
 
5
 
! Отговори
!! преди 2 години
Много ясно че ще го пуснат , нали съдиите след заседанието ще отидат в неговия ресторант - няма да ядат загорели манджи я ! А ако съдим и по нашенския манталитет , ще си осигурят гурме до края на кариерите си , а те скоро нямат намерение да правят реформи , така че ....!!
73
1
 
3
 
! Отговори
?! преди 2 години
По мое време нямаше "ШЕФ" , а бяха "Марчето от стола .." , " Пепа в РСВ-ето .." ( за по - мнладите демократи ще поясня - ( НЕ Е Райсъвета , а ресторантите на гарата ) Те затова не могат да хванат Ути Бъчваров , защото той не близва алкохол !! Защо не вземаш пример от такива "шефове" бе Андрешко ?!
72
0
 
3
 
! Отговори
Някой си преди 2 години
До 77 Съвсем нормален съм си!-:) Само ще ти кажа,че не си ме прочел " внимателно"!-:)))И да не ти напомням че убиеца на Милен Цветков ще се отърве от " правосъдието" ни! Ако изобщо може да се нарече Правосъдие! Той никого не е убил нали? Е да можеше! За това точно говорим,че правосъдната ни система се нуждае от реформи! И тя да е без Гешев!-:)
71
4
 
4
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
Тъпите каскети пак гризнаха дръвцето! Браво на съда!
70
2
 
3
 
! Отговори
Да не спорим преди 2 години
Рецидив - и то опасен рецидив , така ли ? Все пак беше нацелил Околовръстното , не пердашеше по пешеходната на Витошка... примерно!!!!
69
1
 
7
 
! Отговори
До 74 преди 2 години
Ти нормнален ли си, бе? Не утре, никога няма да съм аз - не карам пиян, това е "привилегия" на безмозъчните.
68
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 70 А мислиш ли изобщо,че Не може да я плати,?!!-:)
67
2
 
3
 
! Отговори
Някой си преди 2 години
Това кой си интелектуално,или с какво се занимаваш и си публична личност,било то политик или обикновен гражданин,във всеки момент,може да изплува негативното в "теб"!-:) Закономерност от която не можем да избягаме!-:) Това е човешката същност! Симпатичен ми е този маестро на " черпака"! И съм неприятно изненадан и аз както и вие,но това е положението! Участието в социалният живот на всеки от нас в публичното пространство,не винаги се покриват!-:) Простено да му е!-:)Утре,може да си и Ти нали?!
66
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бахарката го осъдиха условно за повторно хващане с наркотици пък тоя за едно пиянстово ли ще го съдят. Наглостта на съдиите убийци няма край. Скоро ще пуснат и оня гал.фон убиецът на Цветков. Медийте си траят как като има дела майка му ходи в съда и вилнее и се разпорежда все едно си е вкъщи. И всички и траят и козируват. Дивият запад от филмите пасти да яде пред дивата селения на бг съдийте.