Оставиха в ареста обвиняемите за убийството на Евгения Владимирова

В ареста са съпругът й и баща му
16 ное 2021 07:20,
33
Оставиха в ареста обвиняемите за убийството на Евгения Владимирова
Снимка: БГНЕС

Оставиха в ареста задържаните за убийството на Евгения Владимирова. Това са нейният съпруг Орлин Владимиров и баща му Пламен Владимиров.

Решението не на Софийския градски съд. Според магистратите двамата трябва да бъдат задържани под стража.

Адвокатът на обвиняемите Христо Ботев поиска делото да бъде гледано при закрити врата, но съдиите не уважиха искането.

Софийска градска прокуратура отправи искане към Софийски градски съд да вземе мярка „задържане под стража“ на Орлин Владимиров и Пламен Владимиров.

Още по темата
„Дълбоко съжалявам за стореното и моля да не ми бъде налагана мярка „задържане под стража“ предвид здравословното ми състояние“, заяви пред съда Пламен Владимиров, който представи епикризи, свързани с налични негови заболявания – цироза на черния дроб и проблеми с пикочния мехур.

Софийският градски съд заяви, че обвиняемият Пламен Владимиров умишлено е качил тялото на Евгения Владимирова в личния си автомобил „Мерцедес“, след което го е изхвърлил в затревена местност. Беше установено още, че има реална опасност обвиняемото лице да се укрие и да извърши друго престъпление, пише БГНЕС.

От показанията на множество свидетели по делото се направи обосновано предположение, че именно двамата обвиняеми са извършители на престъплението и това се подкрепя от наличните доказателства, включително намерен биологичен материал. Съдът намери, че са налице редица предпоставки за налагане на мярка „задържане под стража“ на лицата. Беше установено, извършеното престъпление е с висока степен на обществена опасност.

В заключение съдът наложи мярка „задържане под стража“ на Орлин Владимиров и Пламен Владимиров поради наличието на обосновано предположение, че Орлин Владимиров е извършител на деянието и Пламен Владимиров е бил негов помагач.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
2
 
! Отговори
Мозък преди 2 години
Един убиец и доказан потомствен лъжец и престъпник разправя, че жертвата му е изневерявала и вие веднага се хващате, като най-големите баламурници!! "ПисахА го у вестнико, казахА го по телевизоро", значи е истина. Мозък - никакъв. Създава си алиби, че е отишла на фитнес - когато вече се знае, че в действителност той целенасочено я е завел в гаража, за да я убие. После е пращал съобщения от телефона й как била на фитнес...Искате от една мъртва жена и майка да ви доказва, че няма сестра?!!!
21
1
 
2
 
! Отговори
В. преди 2 години
Всеки има право да обича докрай, но без да разполага с чуждия живот. Нещастна любов, какво толкова. За това се живее. Ако обичаш приемаш. Не да затриеш жената. Това са социопати. Да ги опаткат на място без съд и присъда щом всичко е ясно.
20
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щото пък другите убийци на жени са все IT-та... Айде стига глупости. Много хора работят пт домовете си, от различни професии, но не са станали убийци. Психопата няма "цвят и форма".
19
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е умишлено убийство. Кой *** увива 5 пъти главата на "починал" с фолио? И психопатите не са толкова ***. На мен лично ми се струва възможно бащата да е убиецът. Отишъл е когато момичето вече е било припаднало и е осъзнал, че е жива, че като се свести ще им стъжни живота, ще прати синчето в затвора и ще им вземе детето. Та е решил да я довърши. Все пак е бивш дансаджия..
18
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИТ-тата работят от вкъщи вече 2-ра година при силно ограничени социални контакти. Добавяйки скучната, монотомна и неудовлетворяваща работа и нещата могат да загрубеят. Не случайно от всеки не става космонавт, изисква се желязна психика, а психиката се тренира още от дете.Да не забравяме, че хората сме животни и животинското от нас може лесно да излезе наяве. 2 години изолация,2 години ни заливат черни статистики и смърт от всякъде.Дано съм лош пророк, но тепърва очаквам ръст на подобни случаи.
17
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ужас, пълно е със социопати и в БГ. Вместо да пробват да се разделят, разведат или други ваиранти, някои хора решават да убият и то не, кой а единия родител на детето си! Това дете за цял живот ще е белязано от това деяние. Този заслужава доживот. Жалкото е, че ще полежи 7-8г най-много и ще го пуснат за "добро поведение".
16
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това става,когато високо квалифициран човек започне хамалска работа,много под възможностите си, само заради едната надпазарна заплата и "престижната фирма". Близо 2-те години хоум офис и 24 часовото съжителство с жена му (а някой жени са в състояние да вдигнат кръвното и на мъртвец) са заковали още един пирон и в един момент е дал на късо. Жалко, много пропиляни животи. Не това е бил начина.Дано детенцето успее някога да се отърси от нанесената му травма.
15
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отвратително престъпление. Отнел жестоко млад живот и оставил детето си сираче и има наглостта да съжалява, психар. А оня помагачът има болести да стои в ареста, а не е бил болен като е натоварил жената и я е захвърлил, за да отърве кожата садистичния му син. Доживотна присъда и тя им е малко!
14
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Орлинчо, както и цялата му рода, са си вече друга категория. Тук не става въпрос за някакъв импулсивен ревнивец, стрелял с газов пистолет по жената по време на скандалче, а за един хладнокръвен психопат, планирал деянието си, и помаган от майка и баща - същи психопати. За такива в САЩ предвиждат директна инжекция или електрически стол в зависимост от щата. Без значение кой е извършил самото убийство.
13
4
 
23
 
! Отговори
Може да не да луди преди 2 години
А да са паралии - парите понякога извращават възприятията. ДАНС, Мерцедеси, айти компании, приятелите ги описваха като добро семейство. Ако цял живот са били със самочувствие че парите им дават право да се гаврят над останалите, може Ети да им е била като някакъв предмет без права.
12
1
 
20
 
! Отговори
до 10 преди 2 години
Не е имал намерение да я убива. НАПРОТИВ, убил я е хладнокръвно и преднамерено и се е наслаждавал да я гледа как умира. Скарали се, започнал да я души и след като припаднала УВИЛ ГЛАВАТА Й С ФОЛИО! ЗАЩО??? Съдебната експертиза вече доказа, че жената е починала от задушаването с фолиото, а не от душенето с ръце. Неспециалистите не правят разлика, но това са много различни видове смърт.
11
1
 
25
 
! Отговори
С баща пияница преди 2 години
цироза на черния дроб синчето в имало супер пример. Не е зле да се види дали не липсват бивши гаджета на убиеца. Сбъркани мозъци и имат наглостта да говорят. УБИЛИ СА ЧОВЕК, НЕ НАСЕКОМО. И пак ще убият. То им личи по сбърканите физиономии.
10
1
 
18
 
! Отговори
ХФ преди 2 години
"Дълбоко съжалявам за стореното". Ама той си и признава? Значи наистина семейството е замесено.
9
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
IT психопат. До там води електронния концлагер.
8
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Психопати, колкото и да е била шавлива момата не това е начина.Явно е разчитал, че държогодишните връзки на баща му със службите и управляващите от герб ще помогнат да се покрие случая.
7
1
 
33
 
! Отговори
Владо преди 2 години
Напълно подкрепям 13.Никой няма правото да отнема чужд живот. Ако нещо не му е харесвало в нея има развод. Какво постигна с това, че е убил жена си?! Една млада жена изгуби живота си убита като куче, едно дете ще расте без майка и с баща-убиец в затвора, а можеха да се развеждат и всичко да бъде съвсем различно.
6
31
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
К.урволъкът е вреден
5
1
 
23
 
! Отговори
@10 преди 2 години
Това за дупарата не го знаем със дигурност , доти така да е , да я разкара , не да я убива , ти нормален ли си , как ще убиваш така човек , никой не принадлежи на никого и отгоре на всичко психичноболния му баща еместо да го предсде в полицията , крие трупа заедно с него тия са семейство Туин Пийкс , само доживотен затвор за такива и то строг тъмничен първите 20 години. А тва че без да искал ...и тялото ли без да искат са натоварили на мерцито на бившия ушев ? Няма оправдание за такива деяния !
4
2
 
25
 
! Отговори
Мен преди 2 години
То освен, че са я убили ами сума ти и време се правят на луди, че не знаят нищо. Заслужават най-тежката присъда според българското законодателство, до живот без право на замяна.
3
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съжалявали? Съжаляват, че се намери трупа. Цял месец разиграват циркове тия hемеroиди и чак сега изведнъж, внезапно започнали да съжаляват. Ако нямаше намерен труп щяха още да се вайкат, че я търсят. Смрад долна. На една жена и майка взеха живота, а покрай нейния и този на детето й. По едно фолио и куфар на двамата и собственоръчно да се оправят. Гниенето в килия е милост, която не заслужават.