Оставиха в ареста мъжа, убил приятелката си в София

Решението не е окончателно
29 ное 2021 16:21,
8
Оставиха в ареста мъжа, убил приятелката си в София
Снимка: Pixabay

Оставиха за постоянно в ареста 28-годишния мъж, задържан за убийството на 21-годишната си приятелка. Решението е на Софийския градски съд

Той е привлечен като обвиняем за това, че в София, ж. к. „Христо Смирненски“ умишлено е умъртвил М.Д., като ѝ нанесъл множество удари с ръце, крака и други твърди предмети в областта на главата и тялото. Разследването по случая се води в СДВР.

Още по темата
От изготвеното предварително становище към съдебно медицинска експертиза става ясно, че причината за смъртта е закрита черепно-мозъчна травма. Л.П. е неосъждан, завършил е VII-ми клас, неженен, безработен.

Съдът прие доводите на прокурора, че има обосновано предположение обвиняемият да е извършил престъплението, както и реална опасност да се укрие и да извърши друго престъпление, ако му бъде определена мярка за неотклонение по-лека от задържане под стража.

С тези мотиви съдът с определение взе спрямо обвиняемия най-тежката мярка за неотклонение – „задържане под стража”. Определението на съда не е окончателно и подлежи на обжалване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: задържане под стража
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя наистина ли му е била приятелка или така за пред следствието и журналистите как преса да я представят,че го е търпяла през туй време на приятелството им,че да го представят тоз,че силно бил приятел и я тормозил като такъв и не се сдържал до домашна обстановка,а направо в склада на разпределителна гара е насилил до пребиване с избиване до смърт,което буди съмнение,че тоз въобще й е бил приятел до такава степен,че да се нахвърли с ритници,юмруци,тежки предмети,а не да е нападнал как непозната.
6
0
 
13
 
! Отговори
наблюдател преди 2 години
Л.П. е неосъждан, завършил е VII-ми клас, неженен, безработен., накратко кофти мат'рал.
5
0
 
7
 
! Отговори
ХП преди 2 години
""""""...като ѝ нанесъл множество удари с ръце, крака и други твърди предмети в областта на главата и тялото.""""""" -------- Демек, пребил момичето по най-жесток начин, но решението на съда за задържането на този "юнак" под стража не е окончателно!? Е, как да не съ гордееш с такъв либерално демократичен съд!
4
2
 
2
 
! Отговори
Клоунски Свят преди 2 години
До Анонимен - 1 Казах го ДЕН 1-ви като се появи новината за изчезналата "АйЧи" булка.Там червените флагове за false flag операция бяха от орбита, "извършителя" е ДАНС-аджийско синче, школовано в "титани" на "АйЧи"-то като министерства НА правосъдие,извънредни ситуаций, външно,агенция за бежАнЕците и такива ми ти работни места, където постовете са пожизнени. След това отива за дошколование във UK - където най-вероятно е попаднал под школовката на МИ-тата.Тук това е истинското събитие.
3
5
 
6
 
! Отговори
до 2 преди 2 години
Прав си брато, но това у нас е така защото, докато в основата на европейското право лежи римското право, в основата на българското право лежи крепостното право на мужиците.
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сутринта даваха за случай, в който един ръб, решава да пребие съседа си доста по-възрастен от него, че му шумял и го ослепил напълно. Излежава домашен арест и го снимаха, как си кара колата и си обикаля насам-натам. Ето това е правосъдието. Иначе в панделата може да влезеш за някои доста спорни неща с неясно доказване, но за такива зверства върху хора, просто си лежиш увас и си щъкаш, където си искаш.
1
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Завършил 7 клас на 28 годинки - чист бългapcки гpaждaнин от амазoнcки пpoизхoд. От 9 кладенеца вода ще носят, че да пробутат пpoпaдналата Koнвeнция