Стрелецът от Сърница: Не съм виновен, искам да ме пуснете

Хасковският Окръжен съд обаче го остави в ареста
Обновена: 3 дек 2021 19:24 | 3 дек 2021 19:17, Веселина Йорданова
24
Стрелецът от Сърница: Не съм виновен, искам да ме пуснете
Снимка: БГНЕС

Окръжният съд в Хасково определи мярка за неотклонение "задържане под стража" за стрелеца-беглец от село Сърница Бейсим Салиф на 55 г.

"Не съм виновен. Искам да ме пуснете в къщи", заяви той пред съда, но магистратите решиха, че има опасност да се укрие или извърши друго престъпление, ако бъде оставен на свобода.

Това стана в открито заседание по делото. Салиф е разследван по три обвинения - за опит за убийство на съседа си Мюмюн Мюмюн, за закана за убийство спрямо него и за държане на незаконно оръжие.

Още по темата
Този понеделник в 18,40 часа дългогодишният съседски конфликт за пашата на животни на Салиф с фамилията на Мюмюн прерасна в свада и сбиване.

Криминално проявеният стреля с пушка срещу опонента си, рани с нож жена му, и избяга в гората с друга незаконна пушка. След това в тъмната част на деня той стреля и към дошлите да го задържат полицаи, припомня БТА.

На следващия ден при полицейската операция за задържането и неутрализираното му участваха над 200 служители на МВР от различни служби и ловци. Беглецът обаче бе задържан първо от овчар в землището на кърджалийското село Черноочене, когото също заплашил, а след това и от органите на реда.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: арестСърница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оф, айде поредният балкански бабаит се обяснява. Защо нямаме закони, като в САЩ?! Там отдавна щеше да е отстрелян и роднините му да плащат до живот.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Човека е тренирал за гърмежите на нова година,затова е стрелял с пушката..
2
1
 
7
 
! Отговори
съдията преди 2 години
Храна за вълци!!!За друго-не !!
1
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ме ве ре то дигнало 200 човека башибозук , потеря по петите му, а накрая го заловил некъф уфтчар.