Горанов: Занимаваме се със зрелища, защото няма хляб

Бившият министър дава обяснения в полицията за издирваната кола
98
Горанов: Занимаваме се със зрелища, защото няма хляб
Снимка: БГНЕС, архив

Бившият финансов министър Владислав Горанов дойде в Главна дирекция "Национална полиция", за да даде обяснения за автомобила, с който беше спрян в края на миналата година на граничния пункт "Калотина". Причината - колата е била обявена за издирване.

Още по темата
"Има две експертизи на лизинговия автомобил и при тях няма никакъв проблем", каза Горанов на влизане.

Аз съм ползвател само на един автомобил, който се доказа, че не е манипулиран. Аз всъщност съм само ползвател и това, за съжаление, може да се случи на всеки един ползвател на лек автомобил на лизинг, коментира още той. Според него случаяг показва "един интерес към бивш политик, който вероятно има друга цел" и посочи каква е тя - "малките бизнеси фалират, естествено ще трябва да се занимаваме със зрелища, хляб явно няма да има".

Горанов  допълни, че ако е вярно твърдението от вчера на вътрешния министър Бойко Рашков, че колата е регистрирана преди да е произведена, то става дума за документна измама.

Към момента автомобилът е предаден на полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А кой излапа хляба бе Горанчо а ?До последно си раздавахте огромни суми в ГЕРБ-СДС-ДПС мафията .
42
6
 
7
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
До Анонимен 46___Аз не съм писал такива работи, каквито ме обвиняваш, но ОПГ герПдпс ни управляваха около 12 години и сме тотално последни в ЕС, последни по свобода на словото и др. , нали ?!
41
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ДДРОнег А ти обясни как за близо година, откакто управляват месиите, станахме най-богатата страна в Европа, с ниска смъртност и голяма покупателна способност. Ха,ха
40
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 41 "Те от ГЕП хляб не ядат, само суджуци ;)" Обаче цирковете на Рашков не са за "те от ГЕРБ", а за такива като теб.
39
4
 
11
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
Един приятел викаше видиш ли гербер даже на снимка , провери си джобовете
38
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До izh Заявката за издирвания автомобил копие е подадена в Русия. Това е достатъчно за да разбереш, кой е автора на поредната политическа акция срещу ГЕРБ. Вече се доказа, че Горанов няма нищо общо с каквито и да било закононарушения. Сега сме във фазата на това ДС да ги плачи по разпити с опит за внушение, че щом го викат за такива в МВР, явно има защо. Жалки ченгеджийски номера за неграмотно население. За съжаление.
37
4
 
10
 
! Отговори
Вьзмутен преди 2 години
Ще дава ли показания за 60милиона невнесени в хазната от черепа по негово време
36
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те от ГЕП хляб не ядат, само суджуци ;)
35
6
 
10
 
! Отговори
НеРазбрал преди 2 години
Как да има хляб, като беше подвластен на Черепа? Укривате данъци, като купуваш крадени коли , спонсорираш крадците, затова и държавата ни е зле. Да го вкарват в затвора до живот , заслужава си.
34
3
 
11
 
! Отговори
Киро и Асен преди 2 години
Като няма хляб яще пасти
33
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
само тоя не разбра че ГЕРБ умря ...никога повече пожарникарски тикви в политиката
32
7
 
14
 
! Отговори
Да, бе... преди 2 години
Сигурно!А ти си чист като моминска сълза.
31
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
само като му гледам физиономията на този крадец и мафиот му давам 16 г затвор ...без да питам ..а ако го разровим годините скачат на 36 !!!
30
5
 
17
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Как беше песента - "Честни сини очи, ... , а дали са честни не зная" :)
29
1
 
18
 
! Отговори
izh преди 2 години
Така и не се разбра коя е фирмата, която го е продала на лизинг и кой е собственика и. В края на краищата докато не си изплатиш лизинга колата е собственост на лизинговата къша. Или може би лизингодателя е изпаднал в немилост към ДС бизнеса и получава индулгенция срещу участие в ченгечийските номера
28
13
 
8
 
! Отговори
ДИКТАТУРАТА-РАДЕВ преди 2 години
ЩЕ ПАДНЕ... КАКТО ВСЯКА ДИКТАТУРА ДОСЕГА Е ПАДАЛА..........ТРЯБВА САМО БЪЛГАРИТЕ, ИЗПОВЯДВАЩИ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ ДА СА ЕДИННИ И ТЪРПЕЛИВИ...ДИКТАТОРИТЕ-ЩЕ ГОРЯТ В АДА-ПРИ СТАЛИН, ЛЕНИН, Г. ДИМИТРОВ....
27
6
 
16
 
! Отговори
???? преди 2 години
Запази си тази простовата "НАИВНОСТ и НЕЗНАНИЕ" за пред жена ти в къщи ,а кажи КОЛКО крадени МИЛОНИ ИЗНЕСЕ В Сърбия , за да си подготвите бягството , защото и уличното куче в махлата ЗНАЕ , че ще се покриеш скоро ?!
26
8
 
16
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Абе, горанов, я по-добре дай обяснения, защо по време на Вашето управления бяхме най-бедната държава в ЕС, но бяхме и на първо място в отрицателните статистики !!!___Нещо много си повярвахте, че сте велики, да ви приземят малко !!!
25
5
 
14
 
! Отговори
Митко преди 2 години
А крадците са обикновенни приносители, нали? Като ги хванат - предават в полицията и се прибират по къщите чисти и невинни :))))))))))))))
24
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Другарят Горанов е крайно беден човек. Помня че нямаше пари за жилище и се молеше на олигарсите да го приберат с гладуващото му семейство в някоя олигархична плевня срещу дребни данъчни услуги.