Цацаров очаква Йорданова да разясни сигнали срещу Гешев

Според министъра няма законно обоснована причина за това
81
Цацаров очаква Йорданова да разясни сигнали срещу Гешев
Снимка: БГНЕС

Председателят в оставка на Антикорупционната комисия Сотир Цацаров очаква от министъра на правосъдието Надежда Йорданова да даде разяснения по сигналите, с които разполага срещу главния прокурор Иван Гешев.

Това става ясно от съобщение на сайта на Комисията.

Изискани са заверени копия от подадените сигнали и друга относима информация от министър Йорданова, пише в него и се уточнява, че изисканите материали не са изпратени, затова Йорданова трябва да се яви утре за изясняване на фактите по направените от нея изявления в медиите.

В отговор на писмото-покана за „вземане на обяснения от граждани“, Надежда Йорданова е заявила, че няма да отиде в Комисията, защото „не е налице законно-обоснована причина за това“.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
1
 
! Отговори
Вие чувате ли се??? преди 2 години
Тази прос та кеса Йорданова да разяснява сигнали...Жената изпълнява прости команди и повтаря прости изречения!
48
0
 
0
 
! Отговори
Сатир преди 2 години
Тук твърде много хора си позволяват от името на "факт", "истина", "хората", НародаЯваш празноглавци.
47
0
 
0
 
! Отговори
до случаен минувач преди 2 години
Наблягат на храната май и в частност кюфтетата.
46
2
 
3
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Цацаров и Гешев са приятели. Сигурно заедно си пият ракията или каквото там пият. Нормално е да се поддържат. Но Надка просто няма никакви сериозни доказателства освен - тоя рекъл, оня казал. Никой сериозен прокурор няма да й обърне внимание.
45
2
 
10
 
! Отговори
Ива преди 2 години
Тази женица Надка е толкова елементарна,че е смешна.Надке , не си ли разбрала,че съда не е Женския пазар,където се въртят всякакви недоказани интрижки и лъжи.Вие превърнахте България ,точно в Женския пазар- пускате си всякакви лъжи за да храните простолюдието и да се докопат до властта.Защо отказваш да отидеш щом си сигурна в обвиненията и имаш доказателства а? Защото те е страх,защото нищо нямаш и ще станеш за посмешище, а Цацаров може и да те осъди.Еленка Йончева и да бъде привикана
44
6
 
5
 
! Отговори
Прасето преди 2 години
Цацаров е престъпник и самата идея че преставлява закона говори много.Мафията си прави буквално каквото си искат и разбирасе безнаказано
43
13
 
5
 
! Отговори
ha ha преди 2 години
Като гледам коментарите - ББ е решил да се раздели с някоя и друга банкнота от чекмедженцето. Трудно му е - той е свикнал само да взима - ама като опре ножа до кокала явно дори да му се къса сърцето - ще плаща...
42
4
 
20
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Къде ще сравнявате ментета на Радев с Правителството на Борисов Бе? При Борисов, ако някой направеше и най-малката издънка, у изхвърчаше от поста! А тия ни забиват от криза в криза , хората се чудят как да оцелеят зимата, а те заети с коя е Мата Хари, и да махнем Гешев че да върнем Дубайския Али Баба, Прокопито, или Белградския Крадец! Какво да се прави, трябва да си изпълнят поръчките и върнат парите на спонсорите на преврата!
41
8
 
11
 
! Отговори
Уха преди 2 години
Много тиквеници тук... Не очаквах!
40
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Надежда Йорданова отказва да дава обяснения пред КПКОНПИ, защото не била гражданин, а министър. Римляните пасти да ядат, братче. Кога ли някой от тези ще се провъзгласи за Бог?
39
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дай България възкръсват" с всевъзможни "коалиции", с подобни на тях политически трупове. Бях си направил труда да извадя всички "партии", с които се бяха "коалирали" през годините, само и само да се доберат до депутатските кюфтета. Бяха над 20. Сега като добавим БСП, ИТН и ПППП - може да се окаже, че са най-хамелеонската партия в цялата политическа история на България
38
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази жена омъжена ли е?!Питам, за мен...Харесва ми....Осигурен пенсионер, миньорска пенция....Малко по-стар от нея...Че се слушаме..
37
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новата опорка на Дай България е следвана. Правосъдният министър има факти . НО!Те не ги казват защото прокуратурата ще разбере като види какво знаят ще покрие нещата. Интересно гледище. Ами дайте ги публично достояние. Тогава скрито покрито няма да има.
36
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не става въпрос дали тази харесва Цацаров или Гешев, тук иде реч дали правосъдният министър като институция работи с друга институция, не дали някоя секретарка са я поканили на кафенце че да се държи като ощипана мома.
35
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Държавността лети надолу с невиждана скорост! Сметката я плащат и тепърва ще проодължават да плащат гражданите!
34
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обикновено, когато управляващите се самозабравят до степен да отказват да изпълняват законовите си задължения, на дневен ред идва правосъдието на улицата. А то никак не се интересува, дали едно или друго негово желание поражда правно действие или не.
33
2
 
10
 
! Отговори
Сатир преди 2 години
До Анонимен Добре ще го оставим на простото кире, кокорчо, подмокрените момета, нарупания спецов и какви ли още не още спасители. Не забравяйте вица - "не всеки вадещ ви от лойната ви мисли доброто"
32
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разградската секретарка е над закона
31
4
 
17
 
! Отговори
Надка преди 2 години
е една феерична глупотевина под форма на дипломирана блондинка. Отказва да спазва Закона. Това не е нейна привилегия, а Задължение!!!
30
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прекрасен пример за гражданско поведение и взаимодействие между различните части на държавата. Както и на нов морал . Би трябвало да се срамувате, но вероятно се гордеете с дребната си " хитринка". А това, че тя е юридическа, не я прави по-малко "андрешковска" по нейната същност.