Делото "Милен Цветков" върви към пледоарии

Заседанието е утре, 4 март
76
Делото "Милен Цветков" върви към пледоарии
Снимка: БГНЕС

Процесът срещу Кристиан Николов, убил с автомобила си журналиста Милен Цветков, върви към пледоарии. В петък, 4 март, Софийски градски съд ще проведе заседание, предаде БГНЕС.

Милен Цветков беше пометен от Николов докато чака на червен светофар в колата си на кръстовище в София на връх Великден през 2020 година. Николов карал джипа си под влияние на наркотици и с превишена скорост в градски условия.

По време на заседанието на 21 януари тази година обвиняемият даде обяснения пред съда. В тях той каза, че оказал първа помощ на Цветков, а преди катастрофата бил пил чай с медицински коноп за успокоение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Леле две години ,с всички е ясно като бял ден гада 15 г. В зандана
51
0
 
5
 
! Отговори
Роза преди 2 години
Ами разбира се,че подсъдимият ще говори това,което е изгодно за него!Няма да върви срещу себе си,нали?Друг е въпроса дали съда ще приеме за истина това,което той говори.Моята прогноза е,че ще го осъдят на четири или пет години ефективна присъда.Присъдата ще бъде изтърпяна в затворническо общежитие,тъй като Кристиян не е рецидивист.А доколко ще се "поправи и превъзпита" -един Бог знае!
50
0
 
7
 
! Отговори
Аноним преди 2 години
Пил "чай с медицински коноп за успокоение", а що така пощръклял и форсирал, не казват. Нормален съд няма да повярва!!!
49
0
 
8
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 години
на този нагъл убиец не вярвам една дума дори
48
0
 
0
 
! Отговори
ловец на глави преди 2 години
Ако го осъдят търсете го при убиеца от дискотека Соло.
47
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая гад ,за 20 г в какво се мотаят
46
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Млад човек с кинти в изобилие.Разбира се той не е работил за тях.Момче от ,,класата''. Кажете ми,какво може да каже този несретник? Разбира се ,че каквото му каже добре платеният адвокат.Нали така?Млад човек със тежка съдба.А парите са си пари.Те не могат да го оправят от вътрешната страна на кожата.
45
0
 
25
 
! Отговори
GP преди 2 години
Ставам сега, мия зъбите с онази паста, пия едно чайче и излизам да мачкам хора по улиците... После се чудят защо децата ни имигрират и никога не се завръщат. Ами много просто, в нормална държава имаш права, здравна система, пенсионна, закони и някакъв ред. Тук всеки пенсионер е 365 дни в годината Survivor. Ако ти се наложи да влезеш в болница за операция първо ти искат кръв. Мачкаш хора, ами пил си чайче да си спокоен. Ни закон, ни ред!
44
0
 
13
 
! Отговори
Ангелина преди 2 години
До Делото"Възмездие" със сигурност ще има ,защото там действа истинското правосъдие,без оглед на власт и пари ,но справедливо наказание няма да има ,защото за сега в България те не зависят от истината и справедливостта ,а от властта и парите.
43
0
 
23
 
! Отговори
Ангелина преди 2 години
До Театър Сълза и Смях"Обезпокоен" е бил ,с какво да продължи безделието си и как да "профука" - придобитите по нечестен път финикийски знаци на родителите си....
42
2
 
14
 
! Отговори
Пуснете човека! преди 2 години
Той просто е карал дрогиран с 4 вида различни наркотици и е бил много пиян със 200.Убил е но е казал че е искал да помогне на убития и са го пуснали.Но готвача дето беше пиян е голям *** :х
41
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има още медицински средства за успокояване преди да караш автомобил например Johnnie Walker Black Label или Chivas Blue! Последното обаче на 18 г. е най-доброто преди шофирането! Върла съдебна система в България!
40
0
 
8
 
! Отговори
Йовко преди 2 години
Тва един човек дето уби др човек ли беше или некви духове объркали талъсъмите със зомбитаи ги пребили инзвънземните
39
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кога е имало правосъдие срещу богатите? Беден ли си в България, жална ти майка.
38
2
 
17
 
! Отговори
Бай Милчо преди 2 години
Крайно време е да се направи една истинска Декомунизация на България! Уж сме в ЕС и НАТО, а все още ни управляват някакви перхидролени комунистически изчадия и не може да се оттървем от тях.
37
0
 
19
 
! Отговори
Делото преди 2 години
Ще завърши след 20-тина години с оправдателна присъда, поради липса на доказателства. Възмездие ще има на куково лято.
36
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още ли го бавят този, егати пародията. Такова дело се решава за една седмица в нормална държава.
35
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наркоман убиец с мамата на пиле градус. Има пари да го измъкне.
34
0
 
21
 
! Отговори
Ангелина преди 2 години
Това дело ще се точи до безкрайност и в крайна сметка "виновника" няма да получи справедливо наказание.Жалко е ,че на светли празници си отиват и то по- нелеп начин истински хора. Милен Цветков съвсем не бе "светец" ,човек със своите недостатъци ,като всички ни ,но като малцина истински.Жалко е ,че днес го няма в тази ситуация от него един безпристрастен коректив -ЖУРНАЛИСТ ,можеше да "ЧУЕМ",ако искаме и най- вече "можем"- ИСТИНАТА,която е най- дефицитната ценност- "СКЪПА" и няма "потребители.
33
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А шеф Андре Токев дори и чай не беше пил Страшна съдебна система!