Слави Трифонов заведе дело срещу Кирил Петков за 50 бона

Искът за причинени неимуществени вреди
Обновена: 27 юни 2022 13:39 | 27 юни 2022 13:39, Камелия Цветанова
202
Слави Трифонов заведе дело срещу Кирил Петков за 50 бона
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

На 24 юни в СГС е постъпила искова молба от Слави Трифонов срещу Кирил Петков за причинени неимуществени вреди вследствие на изказване на премиера в оставка, направено на 13 юни по време на пресконференция. Размерът на иска е 50 000 лв., съобщават от съда.

Още по темата


Причината за това е, че премиерът в оставка нарече ИТН мафия.

"Днес чух няколко пъти, че аз съм мафията. Казаха го министър-председателят Кирил Петков, министърът на финансите Асен Василев и - не знам като какъв да го определя - Радостин Василев. Съгласен съм, че в България всеки може да каже всичко за всеки, но трябва да носи отговорност за думите си. Навремето осъдих жълтите вестници заради лъжите им. Спечелих всички дела. Сега ще заведа дела срещу Кирил Петков, Асен Василев и Радостин Василев за техните лъжи и внушения. И, разбира се, ще ги спечеля", написа тогава Трифонов в профила си във Facebook на 13 юни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разбира се, че ще ги спечели,нали мафията е на негова страна.
141
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Учимфолския уж щеше да громи мафията и корупцията, но тръгна с най холяма ярост срещу тези, които запопнаха да се борят срещу тях.Такъв бгхк сме нямало последните години, след бареков.
140
0
 
9
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
СЪЩИТЕ ХОРА КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА СЛАВИ СЕГА ПИШАТ ПРОТИВ НЕГО ЗАЩО ХОРА ЗАЩО НЕ МИСЛИТЕ РАЗЧИТАЙТЕ НА СЕБЕ СИ ВИЕ СТЕ ОТГОВОРНИ ЗА ВАШИЯТ ЖИВОТ МЕСИИ НЯМА ДАЛИ РАЗБРАХТЕ ЕДВА ЛИ
139
2
 
1
 
! Отговори
За 138 преди 1 година
Хубаво звучи това което си написал, обаче вече отдавна не е вярно. Така нареченото "казано", може въобще да не си го казал. Някой развива теории за космоса. А теориите въобще не са мит. В момента най-лесно е да бъде натикан невинен в затвора, ако трябва да се оневини виновният.
138
15
 
8
 
! Отговори
Истукан преди 1 година
Киро открадна много повече от 50 бона. Парите дето ще вземе Слави са пак на държавата. Киро ще ги вземе от държавата и ще ги даде на Слави.
137
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
маскирания певец срещу харвардския хитрец
136
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Славуци долната чалготека пак се изказа.Айде аман, бегом към Учиндол
135
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не го харесвам славуна, но е прав. България трябва да стане правова държава и всеки да внимава, какво говори. Изливат се купища помия срещу тоя и оня. Сега като си платят по 50к глоба другия път, ще внимават как говорят. Това се отнася за всеки. Петков също може да съди, защото го обвиняват в крадене. Съответно това трябва да се докаже също .
134
3
 
13
 
! Отговори
Не се позори преди 1 година
повече. Как ще осъдиш всички които излъга (нит мезнъж не се вясна в парламентн или на просконференция) , значи за тях си ЛЪЖЕЦ. Гласуваш с ББ и Доган, против Правителството, значи си ПРЕДАТЕЛ.
133
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Учендолски а какво е ИТН освен МАФИЯ.
132
1
 
10
 
! Отговори
вАй-вАй преди 1 година
След развода дойде и сметката...
131
18
 
11
 
! Отговори
Тото преди 1 година
Слави не ми е на сърце, но е напълно прав в случая. Всички знаем произхода на популярността и парите му . 20 години ежедневно шоу по най гледаните телевизии. Какъвто и да , това никак не е лесно.Трябва си талант и много труд. От другата страна, анонимният Кирчо, изкопан от радевите бекапейци. 500к трябваше да поиска Слави и в една нормална държава, Кире щеше ги плати до стотинка!
130
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави може да заведе дело и че го нарече певец а той определено не е и това си е клевета
129
7
 
12
 
! Отговори
до 109 преди 1 година
На цяла България й се повръща от този сакат учиндолски чалгар! Я да не се прави на луд, а може и да е луд, понеже болестта му е в доста напреднала фаза, а да обясни защо не подава декларация за милионите и имотите за милиони, които притежава, както и за скритите му в чужбина незаконни офшорки? Всички ги е придобил като лакей и шут на мафията и на мутрите, нали?! Все пак мутри го "охраняваха" доста дълго време! Мутри на един негов и банкянски авер, когото изпъдиха от "Капитан Андреево"!
128
2
 
5
 
! Отговори
вай вай ваййй преди 1 година
Ай стига уа, че той Киро ще има ли толкоз пари да му плати?!
127
14
 
5
 
! Отговори
ИТН преди 1 година
Слави е велик. Може да назначава правителства и да уволнява правителства. Който хвърля клевети по Слави, ще бъде осъден. Внимавайте като коментирате Слави, ще осъди някой тук от вас дето го плюете. ИМ IP адрес и ще ви намерят бързо.
126
7
 
14
 
! Отговори
Бай Шиле преди 1 година
Кирее, живота е радост и тъга, днеска носиш списъците от Гугъл на Рашков, утре теб те носят на Гешев. Затуй хората са казали "като се изкачваш нагоре мисли за пътя надолу"!
125
3
 
2
 
! Отговори
Илия преди 1 година
До итн Защо си анонимен.
124
1
 
3
 
! Отговори
Траян преди 1 година
До Анонимен Точно казано, мисля че си е платила обучението. Малко немислещо мозъче.
123
22
 
4
 
! Отговори
итн преди 1 година
Гледайте Слави да не осъди някой коментатор тук. Ще ви го завре болезнено.