Задържаните за ареста на детска площадка остават в ареста

Според магистратите те могат да извършат друго престъпление
17
Задържаните за ареста на детска площадка остават в ареста
Снимка: БГНЕС

Софийският районен съд остави в ареста двама души за стрелбата на детска площадка, станала преди дни. Прокуратурата поиска постоянното задържане на Виктор Митков и Методи Пешов.

Още по темата

В мотивите за решението си магистратите записаха, че е възможно те да извършат и ново престъпление, ако са на свобода. Според тях Митков, за който се предполага, че е стрелял в събота следобед с газов пистолет, може и да се укрие. По лична карта той не живее в София. Дошъл е на гости на Пешов, за да си търси и работа.

Сигналът за инцидента в ж.к. „Студентски град“ беше получен на 2 юли вечерта. Малко след като пристигнали, полицаите установили на място пострадал мъж. Той обяснил, че преди малко е бил нападнат от други двама мъже, заради отправена забележка. Те му нанесли побой, а единият от тях произвел изстрели с пистолет, след което избягали в неизвестна посока.

Пострадалият е прегледан в болница след което е освободен за домашно лечение с порезни рани на главата и охлузвания по тялото, без опасност за живота.

По-късно полицията задържа двамата мъже.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
baionya преди 1 година
Поне да бяха написали "Задържаните за ареста на детска площадка остават в стрелбата" ...
8
0
 
4
 
! Отговори
L. преди 1 година
Заглавието направо кърти!...
7
0
 
3
 
! Отговори
Митко преди 1 година
Двамата палячовци се направиха на закъсняли мутри пред двете селски кифли. Сега ще лапат разни органи. Кифлата си е кифла.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
мисирките в хранилка.бг няма нужда да знаят книжовен български или да влагат мисъл в драскулките си. интересува ги само парата от реклами и да трият/баннват когото искат за да се почувстват важни поне за 5 секунди щото за друго не стават
5
1
 
18
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
"Задържаните за ареста на детска площадка остават в ареста "....
4
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз като законен собственик с разрешително на боен пистолвт. SIG Sauer SP2022 най много се страхувам от такива юнаци с газеничета. Ще стане сакатлък някой ден. И ще трябва да вися по полиция и съдилища.
3
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе голяма промяна ни даде Кирето. Където и да се обърна все е променено. За по-лошо. Ама Кирето може да го промени и към още по-лошо. Та да внимаваме на следващите избори.
2
0
 
27
 
! Отговори
Ко? Не! преди 1 година
Задържаните за ареста остават в ареста! Титани на мисълта само могат да го родят! Булю Булю!
1
5
 
16
 
! Отговори
Киро ЛЪЖЕЦ!!! преди 1 година
Киро да върне парите на хората по 25ст. на литър! Стига сте ни занимавали с неща които се решават в съда! За нас е важно кой кове законите които съда трябва да изпълнява! Няма да гласуваме за присъда на този индивид, но ще гласуваме дали да продължат да ни управляват крадци и лъжци! Днес на бензиностанцията ме пратиха да си искам отстъпката от Киро! Искам си я! Киро върни ми парите! Ще пиша всеки ден навсякъде където мога да пиша!!!