Съдът реши: Обвиненият за катастрофата с две жертви Семерджиев остава в ареста

Едната му маратонка е намерена в мощния джип
149
Съдът реши: Обвиненият за катастрофата с две жертви Семерджиев остава в ареста
Снимка: БГНЕС

Софийският градски съд реши, че обвиняемият за тежката катастрофа с две жертви Георги Семерджиев остава с мярка за неотклонение "задържане под стража", предаде БНТ.

Още по темата

По време на заседанието стана ясно, че едната маратонка на Семерджиев е намерена в мощния джип след катастрофата, а втората в дома му.

По фасадата на кооперацията са открити следи от стълба и от кръв, поради нараняване на дясното стъпало на Семерджиев. В автомобила е открит биологичен материал с негово ДНК.

Самият той заяви пред съда, че не е виновен за нищо и иска да се прибере вкъщи.

Всичко ми е легално, имам си бизнес и не виждам причина да съм тук. Просто бях отвлечен. Откраднаха ми и колите. Това е истината. Проверете и ще видите. Подал съм сигнал в ГДБОП и в 4 районно, каза още Семерджиев. Шофьорската ми книжка е швейцарска и истинска, но не помня кога ме отвлякоха, заяви той.

По време на заседанието, Семерджиев прекъсна пледоарията на прокурора със заявление, че иска да отиде в болница. Обясни, че бил бит по време на задържането. В началото на заседанието твърдеше, че е отвлечен, а не задържан.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
0
 
! Отговори
Оня преди 1 година
И що само Крум Савов се осмели да каже, че тоа е внук на генерал Атанас Семерджиев, бивш вътрешен министър от времето на досиетата. Ако и сега не е ясно откъде идва чадърът???? Ама що платените жерналистки не смеят да го повторят, камо ли проверят това?Прочети още на: https://dnes.bg/index/2022/07/12/otkritiia-v-doma-na-semerdjiev-300-ikoni-i-shkaf-pylen-s-vibratori.536697
96
0
 
0
 
! Отговори
Милко преди 1 година
то оставаше и да го пуснат..
95
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още се чудя как полицаи идват да ти носят стълба, да се качиш у наемно жилище, че нямаш ключ. Разбираме, че не е имал пукнат лев, но нормалните хора викат ключар, срещу 200 кинта на нощна тарифа в зависимост от бравата.
94
0
 
4
 
! Отговори
браво преди 1 година
на съда -тва е ирония разбира се , оставаше и да го пуснат
93
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този и тази сутрин ли посреща?!!!!!! Несправедливо! Моля, втъкнете го в цимента на някоя килия в ареста. Без плакет!
92
0
 
1
 
! Отговори
ТЕЛЕМАН преди 1 година
СПИН процесът срещу българските лекарки ли се завръща?.................Помня СТРАННОТО поведение на всички бългаски масмедии около началните обвинения срещу ПЕТТЕ български медици,З.Георгиев и Ашрав които някак си КАРДИНАЛНО и ОБЩО обявиха ВСИЧКИ ЖЕНИ по планетата за античовешка нисши спрямо мъжа същества..........От след МАТРИАРХАТА се приема че до ден днешен ЖЕНИТЕ са НЕЖНИЯ и СЛАБ пол което е вярно но унижението на жените се сПУСКА отгоре на МАФИОТСКО вероятно ИСЛЯМ мировяне
91
2
 
9
 
! Отговори
стефчо преди 1 година
Лице за показ - лице на синя България .....
90
0
 
4
 
! Отговори
Наско преди 1 година
Във Варна един дрогиран с едно бмв уби няколко французина до една бензиностанция. Някой знае ли какво стана с това ***?
89
1
 
24
 
! Отговори
Додо преди 1 година
Стига бе, пуснете го момчето, добро момче е било, поздравявало е всички и най-вече бабите в квартала. Освен това, за всички е ясно, че Путин е виновен за катастрофата! Сега сериозно, гаменът долен трябва да бъде обесен на висок стълб в градинката на НДК, като родителите на убитите деца трябва да теглят чоп кой да му ритне столчето!
88
5
 
2
 
! Отговори
Задачка преди 1 година
1300 години БГ , но от тях около 700(сумарно) в робство, т.е. държава е нямало! А, най-интересното е ще броим ли за имане на "държава" и последните 30 години?! Много има да ни се смеят още на странната буГарска-балканска-имагинерна математика!
87
1
 
7
 
! Отговори
Пишеше преди 1 година
Вербуван бил от ГДБОП.
86
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За да бъде цяла година прикриван Семерджиев очевидно е човек на Кирил Петков. Той му е осигурявал чадър за да купува и сплашва депутати.
85
0
 
16
 
! Отговори
До 125 преди 1 година
И аз съм за това! Радвам се, че не съм само аз за публичната екзекуция на този шашкънин. Няма да я гледам, защото не ми понасят такива събирия, но искрено се надявам, да видим новина за *** на този. Оплаквал се, че бил бит. Трябваше да го кастрират на дивана, да му сложат памперс и така да го помъкнат. И това да е само началото.
84
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Радослав - Те него ще го пуснат , а ти ще се мъчиш ! Такава е доктрината на неолиберализма драги - Този е почтен и важен гражданин с права и превилегий - Ти си един донор за данъци и да плащаш като поп високите спекулативни цени на всичко , докато рухнеш , и като нямаш пари да си плащаш лечението си на бунището , и следващия - Това е " новият световен ред " !
83
0
 
17
 
! Отговори
Болярин преди 1 година
*** е че лъже. Ако искаше да се влезне в панддлата за 2 годинки само - да беше казал: да имам провинения, да избягах. - уплаших се. Пих една бира на някой бар, тръгнах - причерня ми, стана ми нещо - помислих, че ме гонят да ме застрелят и от там нататък съчинението е ясно, ама футболист човека - мозък няма. Принципно сега трябва да му дадат пълна присъда по две.
82
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анти ДС - Никакъв внук на генерала не е, нито е от неговия род. Съвпадение само на фамилиите. Децата и внуците на генерал Семерджиев имат и съвсем други имена.
81
0
 
8
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 123: ако ще живее да се мъчи, тогава трябва да е в трудова каторга, някоя мина за уран, да е с вертикална шахта входа, широк 30 на 30 см. Всяка вечер да се спуска кош за да се изкара изработеното, да се оценява и за колкото е заработил да му се спуска храна и газ за светлина и топлина. Поне държавата да не харчи пари за да може да лежи по гръб и да плануват следващата си издънка! Това е проблема със затвора, че е платен от държавата пансион за мързеливци, а не отвратително място!
80
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
може ли просто да го екзекутирате публично и да ни спестите разходите за това да го съдим и храним по луксозни затвори за да полежи някоя друга година и пак да излезе да прави зулуми?
79
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Силиконовата полицайка де е?
78
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А с помагачите какво става?