Оставиха в ареста пияната плевенчанка, блъснала патрулка

Жената е с множество провинения на пътя
13 юли 2022 14:16, Красимир Ангелов
10
Оставиха в ареста пияната плевенчанка, блъснала патрулка
Снимка: БГНЕС

Окръжният съд в Плевен наложи най-тежката мярка за неотклонение - "задържане под стража", на жената, която шофира пияна и блъсна патрулен автомобил. Това се посочва в съобщение от пресцентъра на Съдебната палата в Плевен.

28-годишната жена е привлечена като обвиняема затова, че на 11 юли в плевенския квартал "Сторгозия" е шофирала открадната кола, неправоспособна и с 3,77 промила алкохол, като е блъснала две паркирани коли, както и полицейския автомобил, с който униформените са се опитали да я спрат.

Още по темата
В мотивите си съдът е отбелязал, че съгласно закона, при определяне на мярката за неотклонение приоритет имат степента на обществена опасност на извършените престъпления и доказателствата срещу обвиняемата.

В разглеждания случай престъпленията, за които жената е привлечена под отговорност, са с висока степен на обществена опасност, съчетана с реалната опасност от укриване или извършване на други престъпления, се посочва в прессъобщението на Плевенския съд.

Установено е, че младата жена многократно е наказвана за груби нарушения на Закона за движение по пътищата, за което са й налагани наказания.

Определението на съда в Плевен не е окончателно. То може да бъде обжалвано и протестирано пред Апелативния съд във Велико Търново в тридневен срок, считано от днес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До НаблюдателПърво се запознай с житието и страданията на ПЛОВДИВЧАНКАТА Катя Лерца. После коментирай Сливе. Танцьорката на пилон дето блъсна 10 коли 2018 та също бе от Пловдив!!!! Май си кьорав НАБЛЮДАТЕЛ?
6
0
 
0
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
Електоратът на Славчо и неговият имитатор Балабанов.
5
0
 
0
 
! Отговори
Коментатор преди 1 година
Тя без да иска
4
0
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
идват съсипани поколения от алкохол и наркотици една нарко-манка преди времев авт 111 изхвърли една възрастна жена от автобуса на спирката и избяга предитова риташе мъжете в авт
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оправена за нула време, а за Семерджиев всички мълчат???
2
0
 
6
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Нека полежи,да и се проветри кратуната от алкохола.
1
3
 
6
 
! Отговори
Плевен е пропаднал преди 1 година
Плевен е най-пропадналото селище на стария континент! Селище мръсно,пропаднало ,грозно с не работещи институции! С три думи Плевен Наистина Загина! Не пожелавам на най-големия душманин да замръкне в Плевен!